Új hozzászólás Aktív témák

  • Stanlee

    őstag

    válasz sleve #28240 üzenetére

    A kovetkezoket tartsd szem elott a napelem parkokkal kapcsolatosan.

    2016.dec.31-ig kb. 2000 kiseromuvi engedely kerelem erkezett be a MEKH-hez. Meg nem adtak meg az osszesnek az engedelyt, mert egy kis ido amig ennyit feldolgoznak.

    A problema ott van, hogy mindenkinek megadjak az kiseromuvi engedelyt. A vill. halozat uzemeltetoje ugyanarra a csatlakozasi pontra ugyanugy tobb kerelmezonek megadja a hozzaferest, csak azzal a kitetellel, hogy ha az elotte varakozo x eromu nem fog egy meghatarozott idopontig felcsatlakozni, akkor kapja meg a lehetoseget, ha valamelyik projekt megvalpsul es nem lehet tobb kapacitast felengedni, akkor meghalt a projekt. Ha jol emlekszem akkor talan 2 evig tartjak szabadon a kapacitast, ameddig a MEKH engedely rogziti, hogy el kell kezdeni a termelest. Ebbol kifolyolag en vagy mar meglevo projektek kozott halaszgatnek, mert azert penze a legtobbnek nincs a megvalositasra, szoval ugyis ervenytelenitik a kiseromuvi engedelyuket ha nem hoznak kulso penzt vagy varok, mert lassan felszabadulnak a lefoglalt halozati csatalkozasi pontok is.

    Viszont a tavalyi kotelezo atveteli arral sokkal jobb hozam erheto el, mint az ideivel es meg ugyanugy itt van, hogy varnia kell az embernek a csatlakozasi pontra, hogy felszabaduljon.

    “Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany

Új hozzászólás Aktív témák