-
IT café
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
2. Biztos jól érted, hogy miről szól egy abszolút hozamú alap? Ha megfelelő stratégiával készülnek rá, egyenesen szárnyra is kaphat egy válság során, pl görög bankokat shortol. De ha már benne vannak egy ilyen shortban, és mégsem lesz összeomlás, akkor a pozitív hírekre fog padlót fogni. Ez nem részvény alap, hogy adott szorzóval lekövesse egy-egy index változását..
4. Nem az a lényeg, hogy mit hozott ebben a félévben, az szinte mellékes, nem is néztem meg, hogy teljesítettek a hosszú kötvényalapok. Amiért eladtam volna már januárban az az, hogy idénre várható az amerikai kamatemelés. Meg eleve, ennél lejebb már nem igen mehetnek a kötvényhozamok (illetve az év elejinél), 10 évet ülni egy alapban x% kezelési költségért meg nem érné meg nekem, hogy bankbetét hozamokat kapjak. Mindez persze, ha tíz évig maradnának a jelenlegi kamatszintek..
Új hozzászólás Aktív témák
- Phone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- MSI Modern 14 B11MOU notebook, ÚJSZERŰ állapotban!!
- Maxra bővített Razer Blade 17 Pro gyönyörű állapotban
- PS5 Digital + 2 Controller + DualTöltő
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest