Aktív témák
-
salazol
őstag
he = ha
-
salazol
őstag
Ezen nem veszünk össze. Nekem westeles aranykártyám van, elégedett vagyok a westellel, a vodát meg szidják errefelé. Nekem westel gprs van, de az a fajta, ami he nem lépek fel, nem számol fel semmi díjat. GPRS ONE. Csak vésztartalékból, a vállalkozásom miatt, hogy ha vidéken vagyok, és muszáj, akkor el tudjam olvasni a méljeimet. Szerintem drága, eszembe sincs böngészgetni ennyi pénzért.
De tiszteletben tartom a véleményedet, elhiszem neked, hogy alkalmas a GPRS böngészgetésre meg letöltögetésre is. Visszavonom az előzőket. -
salazol
őstag
Nem érted, mire gondolok.
1. Nem irok alá két évet egy mifelénk rosszul működő telefonos céggel, amikor nemesfémszínű kártyám van egy drágább, de stabil cégnél. Csak az általányos internet miatt próbálkoztam, de láttam hogy átverés. Az is lett.
2. A többi cég sokkal magasabb árakkal csinálja, sokkal jobb is, de szerintem az már üzletember ár. Ha neked ennyivel jobban megy, örülj és ne figyelj a hozzám hasonló csórókra. -
salazol
őstag
Onnan, hogy tele vannak a cikkek a voda áremeléseivel meg mindenféle korlátozásaival. A felhasználók meg panaszkodnak a fórumokon, hogy ilyen lassú meg úgy megszakad. Amikor elkezdték reklámozni, majdnem beugrottam, mert még nem volt ADSL nálunk. Aztán bementem egy voda boltba, ahol közölték hogy nem 1 év, hanem 2 év hűséget kérnek, és már csak 10 hónapig garantálják az árat, meg nem garantálják a 40kbitet, meg hogy nem garantálják hogy mindig működik, meg semmit sem garantálnak. Ha eleve westeles árat szabnak, szerintem még mindig használható lenne.
-
salazol
őstag
A GPRS arra való, hogy pénzes üzletember útközben letöltse méljeit meg a tőzsdeinformációkat a notebookjára. Az árát is erre kell szabni, különben úgy jár a szolgáltató, mint a voda. Most az már semmire sem használható.
Aktív témák
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- DELL PowerEdge R620 10xSFF 128GB ECC RAM
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i9-13900H RTX 4070 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- 27% számla! Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- Jó áras PC! , i7 10700 , 1080 8GB , 16GB DDR4 , 512 GB NVME , 500GB HDD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC TRINITY OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest