Hirdetés
-
IT café
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaya
tag
Hali!
Kellene egy kis segítség. Unokaöcsém keres gépet, tőle kaptam ezt a az üzit:
Fényképezőgépet szeretnék venni, az egyetlen szempont, hogy mozgó járműről (a jármű mozog, én nem) is tudjak jó minőségű képet csinálni akkor is, ha nincs verőfényes napsütés. Meg persze azért nem árt ha van éjszakai üzemmód, meg vakubeállítások, képstabilizátor, de gondolom, hogy ez már azért a legtöbb géphez jár. Meg tudnád mondani, hogy milyen gépet kell mégis keresnem. Most akár 50-60 ezer ft-t is rászánnék, de akkor az tényleg arra legyen jó, amire nekem kell. Köszi a segítséget előre is.
Ha tudna valaki pár típust ajánlani megköszönném.
Üdv: szaya
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ - Nikon AF-S 50mm 1.8G objektív szép állapotban, dobozában (full frame & aps-c)
- Tokina AT-X Pro 11-16mm f2.8 (IF) DX eladó!
- Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 Is STM és Canon EF-S 18-135mm 1:3.5-5.6 Is objektívek
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - Volta, Chesty, fejpánt, 3 akku (1.)
- Canon EOS M50 MII MILC fényképezőgép + Canon EF-M 18-150 mm f/3,5-6,3 IS STM objektív eladó
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest