Hirdetés
-
IT café
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lazioforever
tag
válasz
rejtőzködő #51358 üzenetére
Hát igen, még mindig gondolkodom.
Olvasgattam az elmúlt héten elég sok véleményt, tapasztalatot a Nikon alap modelljeiről (most a Coolpix S2800-ra és az L31-re gondolok főleg), és emellett nézegettem a Fujifilm darabjait is. Annyira felemás dolgokat írtak róluk, hogy az hihetetlen. Valaki szerint tök jó kis gépek, mások meg lehordják őket a sárga földig. Valahogy nem tudok dönteni. Tudom, hogy 20 ezer ft nem összeg a kompaktok világában, én mégis szeretném a lehető legjobbat kihozni belőle.Ez az "izé" (maradjunk most már ennél a kifejezésnél
) tulajdonságai alapján felveszi velük a versenyt, igaz, vélemények ennél is megoszlanak.
Minden esetre azt látom, hogy belenyúltam a tutiba, sokak érdeklődését felkeltette ez a gép itt a fórumon is most, hogy szóba hoztam. Persze nem pozitív értelemben.
Lehet, hogy már csak ezért is érdemes lenne kipróbálni, milyen, max gazdagabb leszek egy negatív élménnyel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- EAFC 25
- Tőzsde és gazdaság
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Battlefield 2042
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Asus ROG Strix G16 G614JV - 16"WQXGA 240Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB - 2 év garancia
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- 12 részletre elérhető Acer Predator Helios 18
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest