-
IT café
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
-
(rögzített hozzászólás)
Az a baj (mármint az off megállítása szempontjából), hogy dolgozom. Nem tudok figyelni a topikra úgy, mint kellene.
Pontosabban ha nem kellene, az lenne a jó, de kell, mert mérhetetlenül sok az off.
Holnaptól nem csak offba teszem a nem ideillő hozzászólásokat, hanem törlöm is, ha felnézek és lesznek -bár jó lenne, ha nem kellene így tennem.Szóval már többször kértem, most ismét megtenném: ne offoljatok, pláne ne több hozzászóláson át (pár még nyilván beleférhet), hanem használjátok, legyetek szívesek a
↘️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️↙️
➡️ Milyen okostelefont vegyek? OFF topik-ot! ⬅️
↗️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️↖️Köszi, ha figyeltek erre!
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brandynew
őstag
válasz
xhege #147631 üzenetére
De igen, vannak vele gagyi telefon problémák
Minél jobb az első telefon, annál jobb lesz az első benyomás az okostelefonokról. Tudom, hogy mit beszélek, tapasztaltam már, hogy egy idősebb rokonom vett magának egy első telefont, valami gagyit, és nem tudott rajta gépelni, akadozott, emiatt azt mondta, hogy nem tudja ő ezt használni. Nem zárta be a háttérben futó appokat, mert elfelejtette/nem jegyezte meg hogy kell, aztán próbált valamit megnyitni, de kifagyott neki. Amikor mutogattam neki a dolgokat, én is tapasztaltam, hogy nehézkes a használata, lassan reagál, gagyi az érintőkijelző. Nem jó érzés használni, csalódás lesz.
A Redmi 7A-ban elég gyengusz hardverek vannak, aki ismeri az okostelefonokat, sokkal könnyebben boldogul vele, mint akinek először van ilyen a kezében. Első telefonnak én biztos, hogy nem vennék belépőszintű eszközt, ugyanúgy ahogy pl. első fényképezőgépnek sem valami gagyit vásárolnék. A tapasztalt fotós a gagyival is jó képeket készít, az amatőrnek csak profi/félprofi géppel van esélye értékelhető képeket készíteni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Sweet.tv - internetes TV
- Autós topik
- Asus Zenfone 9 - zsebbe való
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest