Új hozzászólás Aktív témák

• bpmcwap

senior tag

Sziasztok,
    ide irányítottak a problémámmal...
    Pár napja kezdődött az IEben de mára már a Mozillában is zaklat sajnos. Néhány szó kétszer alá van húzva, ha véletlenül rámegy a kurzor akkor betölt egy kisablakot különböző linkekkel-úgy néz ki az ablak mint egy beágyazott google reklám. A másik hogy ha behívok egy új oldalt akkor betöltődik valami más oldal- régebben csak nikon mára már minden féle vacak- a jobb felső sarokban meg ki van írva valami olyan hogy skip ad ha arra ráklikkelek akkor bejön az eredetileg megcélzott oldal.... Életben nem találkoztam még ilyennel. Nem tudom hogy települt a gépemre, de szeretnék valahogy megszabadulni tőle, viszont se spájvért se virust nem jelez ki a gép többszöri keresés után sem.... :(
    Tudna nekem segíteni valaki?
    Köszönöm
    Háttérinfo: kb7-8éve Spywarer terminátort használok amiben benne van a virusirtó is, mostanáig egyetlen egyszer sem volt semmilyen problémám SOHA, vélhetően ezt sem a náthát sem magától kapta el a gép hanem tartok tőle én lehettem figyelmetlen és feltelepíthettem valamit.... :(
    Másik topikban ajánlottak még nekem egy Malwarebytes nevü progit amit feltettem és le is futtattam. egy valamit talált amit aztán le is törölt.
    Két képernyőkép:
    [link]
    [link]

Képek linkesítve. Legközelebb ha lehet ne szúrj be ekkora képeket!

[ Módosította: Barthezz2 ]

Túrista vagyok

Új hozzászólás Aktív témák