Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 10
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
-
IT café
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
kidnou
őstag
válasz szaboi6512 #78028 üzenetére
Paypal-al nekem se ment, bankártyás fizetést egyből elfogadta
-
kidnou
őstag
válasz bajtokarpi #77873 üzenetére
Igen. Nekem se sikerült a vásárlás, kb 1 óra múlva vissza is utalták
-
kidnou
őstag
válasz junior11 #76134 üzenetére
Nem a kaspersky a gond, pár hete nálam is egyes videók csak a brave böngésző inditja el, Chrome, edge nem. Egyik sorozatos csoportban többen is panaszkodnak erre. Ez igaz az olyan laptopomra is amelyiken f-secure van. Ami érdekes, nem mindenkinél ugyanazok a videók nem indulnak, nem tudom mi az oka
-
kidnou
őstag
válasz spleenszuru #75777 üzenetére
Nekem 1 eszközös prémium van, és telón is prémium a password manager. Szerintem a Plusnál is igy kell lennie, másképp semmi értelme nem lenne
-
kidnou
őstag
Én csak jövő hónapban tudok utalni legközelebb, akkor lesznek számláim, ahogy irtam az elején is. Ha még fenn áll a hiba akkor be fogom küldeni nekik. Amúgy én már tavaly októberben beírtam ide ezt a problémát, de mivel senki nem reagált rá, azt gondoltam egyedi probléma, igy nem foglalkoztam vele
-
kidnou
őstag
válasz Semplar #71870 üzenetére
De egészséges, ha úgy értelmezem a harmadik oldalt ahogy ő. 1.oldal, megnyitom a biztosítóm honlapját, bejelölöm a fizetést. 2.oldal a CIB bankkártya felülete ahol beirom a bankkártya adatokat. 3.oldal az átirányítás ahol vissza kell igazolni kóddal, hogy én fizetek. Nálam is itt tiltja az oldalt az Fsecure és hibára kiáll
-
kidnou
őstag
válasz Szellem. #70297 üzenetére
Jó ideje használom, észre se venni hogy van, teszi a dolgát nem fogja a gépet. Egyetlen problémám van vele, mikor Chrome alatt fizetnék számlát, nem engedi tovább lépni a hitelesítéshez az oldalt a védelem, idő túllépésre el is utasitja. Ha kikapcsolom a böngészőben a banki védelmét akkor semmi gond. Alapvetően nem zavar, tisztában vagyok vele, hogy valamivel nálam akad össze de még nem jöttem rá mi az oka
-
kidnou
őstag
-
kidnou
őstag
F-secure Safe 90 nap előfizetés a promó topikban, ha valakit érdekel
-
kidnou
őstag
válasz Jack Oneill #67898 üzenetére
Ugyanez volt nálam is. Torrent ment, semmit nem tudtam csinálni szinte. Böngésző folyamatosan kiakadt, hogy nincs net. Itt és más csoportokat is olvasva töröltem a KIS-t minden jó. Felraktam aaz F-secure safe 30 napos próbáját, rendesen megy minden
-
kidnou
őstag
Ha már avast van a terítéken... Chrome 3-3 naoonta feldobja, hogy az Avast kiegészője módosítaná a beállításokat (valami hasonlót ir ki) Folyamatosan tiltom. Avastot nem használok, elmúlt fél évben nem is telepítettem semmit aminek a mellékhatása lenne. Mi piszkálhat bele? Adwcleaner és egyéb okosságokat lefuttattam.
-
kidnou
őstag
Tegnap reggel óta nálam is az F-Secure véd, Kaspersky ment a kukába. Már többször ránéztem egyáltalán működik e, hiányoltam, hogy állandóan pofámba toljon mindenféle alkalmazást megvételre Eddig pozitív a tapasztalatom, nem fogja a gépet, védelme majd időközben kiderül
-
kidnou
őstag
Nekem ez volt [link] de ha rámész a jelentés megtekintése, akkor ki is irja, nem vírus, hanem rekámprogram.
-
kidnou
őstag
válasz Szellem. #58838 üzenetére
Avast premierhez kaptam licencet, egész jó, gépet se fogja. Egyetlen gondom van vele,induláskor a tűzfalat nyilvánosra hálózatra állítja. Hiába állítom privát hálózatra, következő gépindításkor ismét nyilvános. Ezzel mindössze annyi a bajom, hogy így pár programot tilt. Erre esetleg tud valaki megoldást?
-
kidnou
őstag
Lenne egy nagyon láma kérdésem. Mi a különbség a kaspersky free és a fizetős Anti-Virus között? Ugyanazt a védelmet sorolja fel mindkettőnél
-
kidnou
őstag
válasz Jack Oneill #54423 üzenetére
Látod, ott van. Ráadásul, a beállításokban a cookie keresőben alapból a kivételeknél van. Ha aljasul mégis feltelepülne...
-
kidnou
őstag
Ez vajon mi? Nem tudok belépni egyik gmail fiókomba se
-
kidnou
őstag
EMSI témában lenne 2 kérdésem. A héten vásárolok licencet, mivel a próbaidőm lejár és teljesen meg vagyok vele elégedve. Kérdésem az lenne, ha újra rakom a Windowst akkor is elfogadja majd a kódot, vagy új gépként érzékeli? A másik kérdésem, androidra érdemes megvenni?
-
kidnou
őstag
válasz sutyerák007 #50018 üzenetére
Ebay vettem a kasperskyt tökéletesen működik
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest