Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Mikrotik routerek
- Facebook és Messenger
- ASUS routerek
- Windows 11
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Vivaldi (böngésző)
- Netflix
-
IT café
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pano
addikt
válasz HarryPotter #67647 üzenetére
Szia!
Sajnos szerintem itt nagyon kevés embernek van tapasztalta macOS-el és nem igen tudunk ebben segíteni, hogy miért nem működhet. Én személy szerint arra tippelnék, hogy macOS-en belül van gond az ütemezett feladatok futtatásával, vagy nem engedi hozzáférni az ESET-et. Nem tudom, sajnos csak találgatok mert nem ismerem a rendszert, az se tudom hogy ezt rendszerszinten engedi-e állítani.
Muszáj lesz a terméktámogatáshoz fordulnod az eset.hu-n vagy a szoftveren belül.[ Szerkesztve ]
Körülbelül 36-ot?!
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz HarryPotter #67094 üzenetére
Bitdefender, Kaspersky, Sophos, TrendMicro, Norton, F-Secure. Nézd meg melyik mit ad.
[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz HarryPotter #67091 üzenetére
Az is meg alapvetően az összes fő márka terméke jobb.
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz HarryPotter #67087 üzenetére
Éves konstrukcióban nem érdemes megvásárolni. Jogtiszta élettartam kulccsal van értelme.
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
Semplar
őstag
válasz HarryPotter #55058 üzenetére
Jó persze. Itt egy leírás róla, ami nekem bevállt.
Megérett az "AI" a pusztulásra.
-
jim bcs
nagyúr
válasz HarryPotter #49667 üzenetére
Nem hát, csak a hülyeség kiverte nála a biztosítékot, jelzem nálam is.
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
daimonion
senior tag
válasz HarryPotter #45560 üzenetére
Ha szabad kérdezni, most miért érezted szükségét annak, hogy feltegyél vírusírtót ?
Passzió ? esetleg kaptál valami olyat amiről azt gondoltad megfertőződtél ? -
Szellem.
Topikgazda
válasz HarryPotter #18688 üzenetére
Szia!
Hasonlóképpen érzem én is. -
motacilo
aktív tag
válasz HarryPotter #14290 üzenetére
Mintha csak neked készítették volna: [link]
-
blattida
nagyúr
válasz HarryPotter #14290 üzenetére
Szevasz!
Nincs annyi vírus rá, mint a windows-ra, de akad bőven, úgyhogy ajánlott egy alap av.
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
csákány.
aktív tag
válasz HarryPotter #9943 üzenetére
Jól mondod, egyáltalán nem céloztam senkire! A mondanivalómnak főként az volt a lényege, hogy mi, akik ezt a topicot nap mint nap látogatjuk, valószínüleg a védelmi progik szinte mindeggyikét kipróbáltuk már (és újra ki is fogjuk, minden komolyabb frissítés után), még ha csak rövid időre is - és ez miatt lehet ismerős a felület!
Peace.....Krystal_s - nem rád gondoltam!
És az átirányított oldal, nem minden esetben egyforma[ Szerkesztve ]
-
AmigaFan
aktív tag
válasz HarryPotter #9717 üzenetére
Én csak a feladatkezelőt sasoltam, abban nekem nem mutatott semmi processzorhasználatot. de az biztos, hogy a két program között lehetnek különbségek.
Amiga Forever...
-
petro3
csendes tag
válasz HarryPotter #9535 üzenetére
Üdv mindenkinek!
Megnyitottam az Outpost Promo oldalt és a KIS 2012 vírust jelzett.
Ez fals jelzés, vagy ténylegesen megvan fertőzve az oldal?[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz HarryPotter #9050 üzenetére
Itt nem arról a javításról volt szó, de ha már itt tartunk, akkor itt válaszolok, nem a W7 topikban.
Feltelepítettem a W7x64 HP-t (SP nélküli) és minden kötelező frisítést feltettem, nálam nem jelentkezett probléma. A másik W7-en sem jelentkezik nálam mióta kb másfél hete frissítve lett (W7 x64 Ultimate). Ha frissítesz, akkor legyen valamilyen mentés, ha gond lenne, akkor legyen miből visszaállítani a régi állapotot.Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
wilburwalsh
tag
válasz HarryPotter #8820 üzenetére
Változtattak vmit a licenckezeléssel kapcsolatban, lehet, hogy ezért történt.
,,Improved license and update system:
Software updates are downloaded and installed way quicker. Moreover, Online Armor relies on the license system used for other Emsisoft products. Access our Customer Center to find and manage the licenses for all your Emsisoft products in one place. Your Online Armor license key will be automatically transferred to the new system as soon as you use version 5.5 for the first time. Unnecessary key resets when reinstalling your OS are a thing of the past." -
dnsi
aktív tag
válasz HarryPotter #8820 üzenetére
És szerinted milyen lett?
-
blattida
nagyúr
válasz HarryPotter #8637 üzenetére
Olyasmi, mint a defensewall, egy erős hips, kiegészítve sandbox szerű funkcióval, fehér és fekete lista alapján működik, nem igényel vírusadatbázist.
Biztos, hogy működik és biztos, hogy nem rossz, ha gondolod, próbáld ki és számolj be a tapstztalataidról.Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
őstag
válasz HarryPotter #8332 üzenetére
Bízunk benne, hogy fejlesztik a progit, sőt átírják a gyenge eltávolításért felelős algoritmust. Na de nem akarom magam illúzióba ringatni, mert szinte kizárt, hogy egy elkövetkezendő 5.1 vagy 5.x verzióban gyökeresen átalakítanák a progit...
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
őstag
válasz HarryPotter #8330 üzenetére
Én ebből az egy tesztből nem vonnék le komoly következtetéseket. Az AV-Test-nél vagy a AVC-nél elég gyengén muzsikál ahhoz képest, amekkora neve van itt nálunk...
Egyébként a találati hatékonyság egy dolog, fertőzött rendszer helyreállítása pedig egy másik... Na ez utóbbiban nem remekel a cucc egyáltalán...
-
Szellem.
Topikgazda
válasz HarryPotter #7808 üzenetére
Szívesen és Neked is!
-
Szellem.
Topikgazda
válasz HarryPotter #7806 üzenetére
Szia Álmos!
Igen, nem veszélyes. Ha nem zavar a jelenléte akkor hagyd bekapcsolva. Én KIS mellett kikapcsolom.
-
Szellem.
Topikgazda
válasz HarryPotter #7728 üzenetére
Minél magasabb a mintaszám, annál érdekesebb az eredmény.
-
blattida
nagyúr
válasz HarryPotter #7728 üzenetére
A mcafee náluk mindig jól szerepelt, most pedig érdemes nézni a mintaszámot is...52!
Ebből nem kell messzemenő következtetéseket levonni.Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
MolnárPéter
aktív tag
válasz HarryPotter #7497 üzenetére
Köszi a választ! Nálam a 2-es verzió óta fent van kisebb kihagyásokkal és eddig semmivel sem akadt szerencsére. Mondjuk állítólag mindig tiszta rendszerre vagy mentésre tettem fel.
-
MolnárPéter
aktív tag
válasz HarryPotter #7474 üzenetére
Nálam nem bugos az OA Premium. Nálad volt valami probléma?
-
wilburwalsh
tag
válasz HarryPotter #7474 üzenetére
-
HZoli87
veterán
válasz HarryPotter #7466 üzenetére
6-os verziót próbáltam, szerintem elég jól sikerült gépterhelés szempontjából.
-
motacilo
aktív tag
válasz HarryPotter #7459 üzenetére
Szóval nem helyettesítene egy akármilyen Internet Security programot?
-
HZoli87
veterán
válasz HarryPotter #7459 üzenetére
Kapcsold ki ezt (gyári beállításokkal aktív):
További beállítások \ Felhasználói felület \ Játékos üzemmód \ Játékos üzemmód engedélyezése automatikusan az alkalmazások teljes képernyős módban való futtatásakor
-
wilburwalsh
tag
válasz HarryPotter #7314 üzenetére
Ha valamivel összeakad az OA, akkor annak a programnak a mappáját megpróbálhatod az Exclusionsbe rakni - ekkor elvileg sem az OA tűzfala, sem a HIPS-e nem fogja figyelni az adott alkalmazást. Azért írtam, hogy elvileg, mert az OA szerintem bugos, nálam ennek ellenére is összeférhetetlen volt pár progival. Más biztonsági szoftver esetén pedig az OA mappáját is megpróbálhatod annak a kivételei közé helyezni.
@ HZoli87
Amikor az Unlocker nem segít, akkor jól jöhet az Emsisoft BlitzBlank.[ Szerkesztve ]
-
riki
senior tag
válasz HarryPotter #7322 üzenetére
Ezt olvasd el:[link]
-
HZoli87
veterán
válasz HarryPotter #7314 üzenetére
1., Norton Removal Tool SymNRT 2012, használata egyszerű
2., Intéző vagy TC segítségével rákeresel erre: Norton/Symantec kulcsszavakra, majd a találatokat törlöd. A visszamaradt karantén mappákat nem egyszerű törölni (már többször jártam így), Unlocker program szokott segíteni.
(3., Ha nagyon takarítani akarsz, akkor még futtasd le a CCleanert és ezt a registry takarító programot: Registrar Registry Manager Lite (Norton/Symantec kulcsszavakra rákeresni, majd törlöd őket - ÓVATOSAN!))[ Szerkesztve ]
-
MolnárPéter
aktív tag
válasz HarryPotter #7222 üzenetére
Ezt mindenkinek magának kell eldönteni, én egyébkén első sorban a HIPS része miatt használom az OA-t, fel lehet úgyis tenni, hogy a tűzfal modulját kikapcsolod. Ez is igény és ízlés kérdése. Szerintem XP alatt mindenképp ajánlatos külső tűzfal.
-
blattida
nagyúr
válasz HarryPotter #7093 üzenetére
Nem aktívak az egyéb modulok, nincs proaktivítást fokozó egyéb tényező, csak az adatbázis, abban pedig a norton nem a legjobb, de a kaspersky sem, ezért írtam azt, amit.
LiLxWaYnEx
Insight nélkül, friss kártevőkön ezt tudja a norton, de ez nem meglepő.
Teljesen egybecseng más adatbázis alapú tesztekkel ez az eredmény.riki
Csak adatbázis alapján nem.Szerencsére nem csak adatbázis létezik.
[ Szerkesztve ]
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
Butcher-HUN
senior tag
válasz HarryPotter #7021 üzenetére
Aktív védelemmel ne fusson, kiegészítő védelemnek megteszi bár én inkább az MBAM free-t ajánlanám.
✔<<<My Gaming PC>>>: http://butcherproductions.webs.com/my-gaming-pc ✔ <<<My Gameplay Channel>>>: https://www.youtube.com/user/szakozs✔
-
őstag
válasz HarryPotter #6975 üzenetére
Itt van 180 napos promo a Norton AV 2012-höz. A dolog egyetlen, de nem megoldhatatlan nehézsége annyiban kimerül, h felteszed a promós 2009-es NAV-ot, beregisztrálod a norton account-odba, és az accountból kimásolod a progi 180 napos kulcsát. Aztán leszeded a 2009-est a Norton Removal Tool-lal, felhajítod a 2012-est, beírod a kulcsot, és kezdődik a fél éves ingyen kaja...
Itt a 180 napos telepítő linkje:
[ Szerkesztve ]
-
PapauZ
aktív tag
válasz HarryPotter #6989 üzenetére
Romlani nem romlott, a többi húzott el mellőle .
Teljesítmény terén jelenleg a Norton teljesít a legjobban. 2008-2009-es verzióknál teljesen újraírták az egészet, és alig eszik erőforrást a motorja. -
Mosanke
senior tag
válasz HarryPotter #6978 üzenetére
Ez kérdés sem lehet. NAV
-
Mosanke
senior tag
válasz HarryPotter #6975 üzenetére
Ment privát.
-
ƵøŁĭ
veterán
-
blattida
nagyúr
válasz HarryPotter #6938 üzenetére
Az av-test.org lényegesen kisebb mintaszám alapján mond eredményt.
Az avc proaktív tesztjén a heurisztikát vizsgálják.vic70
Még működik.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mikrotik routerek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Automata kávégépek
- Lexus, Toyota topik
- Óvodások homokozója
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest