-
IT café
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
motacilo
aktív tag
válasz
kumblee #7205 üzenetére
Nekem is pont ugyanilyen konfig a régi asztali gépem WIN 7-el. Én többféle megoldás után a MSE-t tettem fel + saját tűzfallal, igaz keveset használom netezésre vagy komolyabb munkára, inkább csak "nyomtató és lapolvasó szerverként üzemel".
Viszont nagyon meglepett (pozitívan) a rendszerterhelés: kis processzorigény és memóriahasználat. Érezhetően gyorsabb a gép mint akár a Panda Cloud vagy a Vipre alatt, hogy az utolsó két versenyzőt említsem.
Ha komolyabban nyúzod, esetleg Avira Free vagy Norton AV (csak az pénzes). -
Pano
addikt
válasz
kumblee #7203 üzenetére
Szia!
Kicsit bővebben tudsz valamit írni a prociról? Mert nem mindegy milyen 1 magos, mert ha mondjuk celeron, akkor megette a fene az egészet
Amúgy egy magos procihoz és 1 giga ramhoz nem igen fogsz olyan ingyenest találni, amit nem érez meg a géped. Talán az Avira Personal mehetne. -
T_Stark
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Yettel topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Reklámblokkolók topikja
- Külpolitika
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest