-
IT café
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
milan26
senior tag
válasz
Narxis #77050 üzenetére
Ez igaz, de pont az lenne a lényeg, hogy ha egy ismeretlen szoftvert futtatsz, akkor véletlenül se okozzon problémát. Szerintem ez nagy előnye a Comodonak. Illetve lenne, ha nem okozna ő maga sokszor problémát. De lehet hogy ezt szépen lassan kinőtte, én sosem idegenkedtem tőle, sőt. Viszont zavart, hogy áttekinthetetlen volt, hogy mit tud a Free (talán Pro-nak hívja) és a Premium (mármint a fizetős), mit tud a Firewall és az Antivirus. Ez akkor okozott káoszt régen, amikor még összeválogattam pl avast antivirus+Comodo tűzfal. Ma már nem szoktuk keverni a a gyártókat, amúgy is tud minden mindent, még többet is mint kellene.
Ugye úgy van most már, hogy csak két megoldás van a Comodonál (ingyenes és fizetős) és azt kapcsolsz be, amit akarsz?
Szerk:
Itt megtaláltam a választ:
"There is this but it mostly shows the differences between the paid versions. CAV is AV without firewall, while CFW is firewall without AV, and CIS has both AV and firewall. All three should have sandbox, file rating, virusscope, HIPS and the web-filter."
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- Formula-1
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest