Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Facebook és Messenger
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- macOS PC-re
- Milyen routert?
- Windows 10
- Milyen switch-et vegyek?
- Total Commander
-
IT café
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
UserX
addikt
válasz tpeter77 #43691 üzenetére
Én a 10 percbe beleszámoltam az újságoshoz való el- és visszasétálást is (ami ráadásul nagyon egészséges).
Mik a tapasztalataid az ESET-el?
Azt honnan vetted, hogy az EMSI baromira lassít??? Én az alábbi gépen használom: Q9400, 6 GB RAM...Szóval nem egy i7, de elviselhetőnek érzem. Van még mellette MBAM Pro is...
[ Szerkesztve ]
-
-
UserX
addikt
-
UserX
addikt
válasz tpeter77 #43127 üzenetére
Köszönöm a részletes beszámolót! Érdekes olvasmány volt!!! Örülök, hogy az EMSI által ettől védve vagyok! Mondjuk *.waw-ot nem használok *.flac--ban (pl.: Bunyós Pityu összes. Csak poén! ) vannak zenéim. nem tudom azokat is kinyírná-e?
robi0: Hogy lehet a VirusTotal-ról letölteni a file-t???
[ Szerkesztve ]
-
UserX
addikt
A linkelt oldalakon 'sajnos' már nem a vírusos file van. A Comodo IceDragon egyébként letölteni sem engedte:
Valaki küldhetne, lécci linket a mintához! Előre is THX .
-
UserX
addikt
válasz tpeter77 #42973 üzenetére
Ok várom. Kicsit furcsa, hogy egy ekkora cégnél (800-900 munkaállomás) munkaidőben bárki felmehet pl.: a szorosnok.com-ra (csak poén a cím!). Nincs felvétel, mennyi a fizu? Ha elég a lóvé én is szívesen sz@rrá ferőzöm a hálózatzot.
Bocs, tudom, hogy ez neked rengeteg meló és erőfeszítés, csak poénkodtam, hátha jobb kedved lesz!
[ Szerkesztve ]
-
UserX
addikt
-
UserX
addikt
válasz tpeter77 #42923 üzenetére
Win7-nél a teljesen új, friss telepítést választottad??? Mert, ha csak a javítást, akkor érthető a dolog. Ezek a virnyakergetők és sok más program is szeretik mindenhová beírni magukat.
Lehet próbálkozni tisztító progikkal (pl.: CCleaner), de ezek a te esetedben szerintem nem hoznak eredményt Vannak Uninstaller programok is (pl.: Your Uninstaller, Revo Uninstaller), amik elvileg mindent maradványt kitörölnek. Egyes vírusírtók külön eltávolítóval rendelkeznek, ami nagyon helyes.
Megoldás: valami rendszermentő progi használata, ami 100%-ban az adott állapotot állítja visza (mondjuk a vírusírtó telepítése előttit). Én az Acronis True Image-t ismerem, nem tudom, hogy van-e ingyenes alternatíva. Ezzel leghet boot lemezt is készíteni, Ha másik meghajtóra mented a kép fájlt, kb. 30 perc alatt vissza lehet állítani (nyilván ez attól is függ, hogy mennyi adat van a 'C'-n). Több rendszerkép mentést is csinálhatsz, ha van elég tárhelyed.Az MS frissítési problémáddal sajnos nem tudok mit kezdeni, legalább két éve használok EMSI-t, de ebbe még nem futottam bele hál' Istennek.
Üdv:
UserX
[ Szerkesztve ]
-
UserX
addikt
válasz VIPowER #42810 üzenetére
Annyi haszna már mindenesetre volt, hogy tegnap blokkoltam vele egy video konvertáló progit. Annak mi keresnivalója van a neten?
rokafiu77: Ha ezt szisztematikusan csináltad, nem csak a szubjektív megérzéseidre hivatkozva, készíthetnél egy összefoglaló táblát, úgy engem is érdekelne.
[ Szerkesztve ]
-
UserX
addikt
válasz VIPowER #42808 üzenetére
Az adatlapodon lévő gépen használod? Annál az én gépem egy kicsit erősebb: Q9400, 6GB DDR2 Ram (DC). A PC TOOLS FW-t én is használtam valamikor. A nagy szerelmem az Agnitum Outpost (R.I.P.) volt. Most nincs fent FW progi, csak a Win7 alapja, amire itt sokan azt mondják elegendő. Ez engem valahogy mégsem nyugtat meg. Próbáltam már sok minden mást, a SpySheelter-t meg is vettem, de mivel nem volt szimpi, eltávolítottam Meg, valahogy szubjektíve virtuálisan 'meztelenül' érzem magam...Lehet teszek egy próbát a PC TOOLS-al, de a 30 mp-s reakcióidő soknak tűnik... Kíváncsi vagyok az én hardveres környezetemben mit produkál?!
[ Szerkesztve ]
-
UserX
addikt
válasz csaba1203 #42318 üzenetére
Valóban nem rossz! 'Akárhogyan acsarkodnak, berzenkednek,,,' nekem hiába az új technológiák, az öreg adatbázisalapú felismerés fontos, és ebben (meg a +-okban) nem rossz az ESET!!!! Ajánlott kategória, főleg, ha 'vesz az ember minden hónapban egy újságot'...
Most még lefuttatom a 360-at, ellenőrzésképp....
[ Szerkesztve ]
-
UserX
addikt
A mai (utolsó) minta. A kevésbé haladó felhasználók kedvéért elmondanám, hogy ez a vizsgálat csak az adatbázis alapú minta felismerésre koncentrálódik. IRL (tehát futtava az állományt) valószínűleg az egyéb védelmi összetevőknek köszönhezően jobb eredmény születne vagy sz@rrá fertőződne a gép!
Aki EMSI-t használ és jókat ír róla, nem értem miért akar váltani? Az a pár ezer Ft(?)...Szerintem annyit megér!
Tehát:
EMSI AM: 8189/8169, maradt 20 fájl, 99,1%. Beszúrok egy emiticont is egy kolléga kedvéért, hogy tudjon idézni!
LiLxWaYnEx : Köszönöm az eddigi munkádat, kívánom, hogy az új szakterületeden is találd meg a számításod!!!! Azért örülnék, ha mégis bedobnál ide néhány pack-ot!
-
UserX
addikt
Sdi, Mart10000: Köszi! Azt kívánom használjátok sokáig vírusmentesen az általatok preferált progikat!!! Én sem mondok le az EMSI-ről. Még hátravan a licencből 679 nap, de, ha 1 lenne, akkot is ezt újítanám meg. Véleményem szerint az itteni kis házi tesztek a tanulságok mellett közösségépítő funkciót is betöltenek.
Akinek tudok továbbra is fogok segíteni, én is kérek majd segítséget. Pl.: C. s. Avirás kérdésére sajnos nem tudok válaszolni, mert évek óta nem használtam azt a progit. De majd jön más, ez a szép ebben a fórumban!
'Luke Filewalker', de rég is volt...
[ Szerkesztve ]
-
UserX
addikt
válasz daimonion #42065 üzenetére
UI.:
Pl.: Sdi kolléga a Commodo-val az adatbázisú kerersésnél mindig lemarad, de a virtualizációs technológiának köszönhetöen IRL vírusmentesebb maradhat, mint egy olyan szoftverrel aminek nagyobb a találati aránya. De ennek ellenére ő sem adja fel, amellet hű marad az általa preferált program mellett, de lelkiismeretesen beírja ide a teszteredémyeit! Respect neki!
Üdv:
UserX
Madmax81: tegyél egy próbát a PrivateFW-al..
LiLxWaYnEx: Kösz, hogy megírtad , de a kérdést daimonion-nak szántam. Ő 'idézett meg' engem.
Egyébként várom a megapack-ot! Köszönöm az eddigi munkádat is a pack-ok összeállítását illetően!
[ Szerkesztve ]
-
UserX
addikt
válasz daimonion #42065 üzenetére
Engem idéztél, bár 'név nélkül', de nyilván vissza lehet olvasni a HSZ-t! Úgy érzem reflektálnom kell.
Igen, élvezem a tesztelést, de nem azért mert nekem van a 'legnagyobb vírusírtó penis-em'. Amíg működött a táblázat, személyes érdeklődésből más szoftvereket is teszteltem, virtuális géppel (pl.: Mcafee). Ha úgy lenne, ahogy te szarkasztikusan állítod, rég lecseréltem volna az EMSI-t. G-Datára vagy ESET-re, mert ezeken a kis teszteken talán ők teljesítenek a legjobban, de nem tettem.
Mit segít ez a fejlesztőknek? Ilyen aggályom nekem is volt, kezdetben lekiismeretesen elküldtem a maradványokat az EMSI laborjába, de LiLxWaYnEx kérdésemre válaszolva megírta, hogy 'intézi a dolgokat a továbbiakban' (keress vissza, ha érdekel...).
Lehet arról beszélgetni, hogy ilyen kis minták és a kizárólag adatbázisra épülő keresés, mennyire érdemleges, de tény, hogy a 3 < 46 (remélem ezt még te is elismered ). És, ha ez 20x, tendenciaként előfordul, talán az már releváns....
Még annyit, hogy nekem IRL több éve nem volt vírusom, talán elég lenne az MSE is...
LiLxWaYnEx a közeljövőben beígért egy jóval nagyobb volumenű mintát, érdeklődéssel várom!
Te egyébként mit használsz, ha szabad érdeklődnöm?
Peace!
UserX
[ Szerkesztve ]
-
UserX
addikt
Ez még mindig viszonylag kis minta és nem túl friss, ahogy LiLxWaYnEx írta, de azért nem mindegy, hogy a maradék 3 (G Data) vagy 46 (360). Ez lényeges különbség, ami a valós felhasználás során is megjelenhet: 'Fizessen X Bitcointot a fájljai helyreállításáért...'. Persze, ha van offline mentés, akkor mind1 . Nekem ez a véleményem!
[ Szerkesztve ]
-
UserX
addikt
Tisztelt Quihoo 360-at használó Kollégák!
Nem értem miért nem teszteltek, bizonyára nagy biztonságnban érzitek magatokat, mert az ingyenesek közül ez az egyik legjobb alternatíva, Én is szoktam ajánlani. Ám, de én továbbra is azt vallom, hogy a fizetősöknek több az előnye, a vírusvédelemre bizony áldozni kell!!! Ha valaki minimális költségből akarja megúszni, vegyen minden hónapban újságot és aktiválja az ESS-t. Leírom a mai tapasztalataimat a 360TSE-el a pack-on.A 360 egyébként egy olyan 'tesze-tosza' gépen van, amit már eladásra is kínáltam, de eddig nem kellett senkinek, még nem dőlt el a végleges sorsa, de elfér.
1. A BD motor adatbázisát manuálisan kellett frissíteni, nem az első alkalommal!
2. Ezt az eredmény a 3.(!!!) szkennelést követően produkálta, addig mindig talált maga után valamit:
Quihoo 360 TSE: 975/933, maradék: 46, 95,69%.:
Üdv:
UserX
[ Szerkesztve ]
-
UserX
addikt
EMSI AM: 975/970, maradék: 5 fájl, 99,49% :
MBAM Pro: 975/759, maradék: 216, 77,85%
A 360-at, most légyszi tesztelje más...
-
UserX
addikt
'van más is rajta kivül...'
Ez igaz, újabban a pl.: a Heimdal van feltörekvőben, kiegészítő védelemként...
Én használom az MBAM-ot, LT licencet vettem hozzá. Remélem nem fogja bekebelezni őket is egy nagyobb hal, mint az Outpost esetében történt. Engem tényleg nem zavarnak a felugró ablakai, 'életem része lett' , megszoktam!
[ Szerkesztve ]
-
UserX
addikt
válasz tpeter77 #42001 üzenetére
Én is visszatértem erre a kliens verzióra, ebben még nincsennek reklámok (amik egy reklámblokkolóval egyébként kiszűrhetők) és egyéb kéretlen elemek (ez már bonyolultabb)!
A virtuális gépen a Mcafee nem okozott érezhető lassulást, bár ugye az eleve nem volt túl gyors és tényleg csak az alapprogramok voltak rátelepítve...
Macgyveer: Quihoo 360 Total Security Essentials, a telepítést követően bekapcsolt BD és Avira motorokkal. Nekem Win7+1GB RAM-al elfut.
Javaslom telepíts böngészőnek Comodo Dragont vagy Ice Dragont (amelyik szimpibb), tegyél rá BD TrafficLight és Adguard kiegészítőket.
[ Szerkesztve ]
-
UserX
addikt
A tegnapi packon a múlt napi eredmény:
EMSI AM]: 31/13, maradék. 18, 45%
A mai, újraellenőrizve:
EMSI AM: 31/24, maradék: 7, 77,42%
Joker88: Én virtuális gépen használtam, így ez csak egy vélemény. Felismerésében középkategória, adatbázisra alapszik.Ha jól tudom az 'Artemis' technológia hivatott a gyanús viselkedésű fájlok felismerésére. Viszont megbízható, stabil, nem nagyon zargatja a felhasználót. A szkennelése lassú, bár szerintem ez a vastól is függ. Öszességében, óvatos netezgetés mellé merném ajánlani, de tény, hogy vannak nála jobbak.
[ Szerkesztve ]
-
UserX
addikt
Úgy látszik, hogy ezek nagyon friss, ropogós vírusok!
EMSI AM: 31/13, maradék. 18, 45%
MBAM Pro: 31/6, maradék: 25, 19%.
Holnap, ha lesz időm visszakontrollálom!
Folytatom a tesztet 360-al és ESET-el!
mmdms: IP-t nem néztem, de én ezen nem pörgetem magam túlságosan. Szerintem sem vírus (!!!). 200/100-as netem van, ha néhány kapcsolatot blokkol (okkal vagy ok nélkül) meg sem érzem az arányomon...Szerintem Te sem idegesísd ezen magad!
[ Szerkesztve ]
-
UserX
addikt
360 TSE: 30/16, maradék: 14, 53,33%.
ESS 8: A lányom játszik azon a gépen, így most nem tudom megnézni!
Azért az eredményeket (főként 'nosztalgiából') én is beírtam 'A' táblázatba. Én vevő vagyok egy nagyobb volumenű csomira is, bár nem túl erős a gépem (QuadCore), de szívesen kivárom még lefut a teszt!
[ Szerkesztve ]
-
UserX
addikt
-
UserX
addikt
Nagyon szívesen, örülök, hogy megoldótott a problémád!
Ha lehet az ilyen helyzetek elkerülése végett, ne: 'Accept, Next, Next, Install' módban telepíts, hanem olvasd el, amit kiír. Ha kényelmes vagy rakd fel az 'Uncheky' progit, amely automatikusan kiveszi a pipát a PUP-ok és társai elől. Mindig kizárólag a gyártó oldalárol töltsd le a telepíteni kívánt progit! Persze még ezek sm jelentenek 100%-os védelmet...Egyébként milyen vírusírtót használsz?
Üdv:
UserX
[ Szerkesztve ]
-
UserX
addikt
Próbáld meg ezt a kis egyszerű progit:
rokafiu77: Én EMSI-vel és MBAM-al 6-án teszteltem (mert nem találtam a minta fájlt ). A tegnapi teszteket azért csináltam, mert senki más nem aktivizálta magát, sajnos...
[ Szerkesztve ]
-
UserX
addikt
A sokat vitatott 360SE:
1337/1255 (megj.: 2x kellett lefuttatni a keresést, mire ezt az eredményt produkálta ), maradék: 82, 93,87%:
Esetleg valaki leellenőrizhetné...
LiLxWaYnEx (#41850): És a harmadik cseh versenyző a Trustport, hol áll a halak hierarchijában? Őt veszik meg legközelebb, vagy ő vesz?
[ Szerkesztve ]
-
UserX
addikt
válasz Ra's al Ghul #41813 üzenetére
Szerintem, ha újratelepítést követően beírod az egyszer már aktivált licencet, nem történik semmi különös, csak annyi, hogy az első aktiválás időpontjától ketyeg a visszaszámlálás.
Keress rá, hogy a vásárlást követően mennyi időn belül lehet felhasználni a 2. kulcsot...
Válaszom nem 100%-os, mert nekem LT licencem van. Újratelepítést követően már fogadta el...
Üdv:
UserX
-
UserX
addikt
válasz idegen lény #41789 üzenetére
1. Nem kettő, hanem 3 motort használ (saját+AVIRA+BD). Az utolsó kettőtt az Essential-ban valóban manuálisan kell bekapcsolni.
2. Ha ennyire bele vagy 'szerelmesedve' a G-Data-ba, vedd meg szépen magadnak. Az sem egy rossz progi és megvan a vírusvédelmi megoldásod! Ja, de arra áldozni kell...
Üdv.
UserX
-
UserX
addikt
válasz FrezeR #41485 üzenetére
Én csak a sima AV-t használom, 3 éves licencet vettem. Abszolút meg vagyok vele elégedve. A rendszert nem fogja túlságosan, bugot nem tapasztaltam, magyar nyelvű, a gép vírusmentes, jól konfigolható, nincs FP, viselkedéselemzés, ismeretlen programok ellenőrzése a 'felhőben' stb. A cég osztrák, saját+BD motort használ.
Ha itt a 'DOWNLOAD'-ra mész, 30 napos próbaverziót kapsz (a telepítés során kell bejelölni):
[ Szerkesztve ]
-
UserX
addikt
válasz tpeter77 #41467 üzenetére
Így már értem, visszavontam minden szarkazmust, bocs!
Viszont egy egyszerű felhasználónak magánhasználatra, akinek a gépére 'mindent feltett egy szaki', hogy tudjon képeket és videókat nézni, megnyissa a *.pdf fájlokat, esetleg valamilyen office, Skype stb. szerintem továbbra is ajánlható. Én is így tettem a virtuális gépen és semmi bug-ot nem tapasztaltam. A több mint 3000-es mintát lassan szkennelte, bekapcsolva kellett hagyni éjszakára a gépet, de ilyennel sem találkozik az átlagfelhasználó.
A nagyvállalti környezethez nem nagyon értek , de úgy tudom, hogy például az ESET-nek és a Symantec-nek (talán a DrWeb-nek) is vannak ilyen megoldásai...
'To All': Mit szólnátok daimonion javaslatához? Én támogatom, ha LiLxWaYnEx bevállalja...Ez is több, mint a semmi!
Üdv.
UserX
[ Szerkesztve ]
-
UserX
addikt
válasz csaba1203 #41442 üzenetére
Nekem egy ócska laptopon, amit tényleg csak irodai célokra (Vista, szövegszerkesztés, levelezés, WEB stb., na jó néha filmnézés) használok KIS fut, amit az Outpost megszűnése miatt kaptam kárpótlásul. Azzal sincs semmi gondom. Tény, hogy be van állítva a rendszer, tényleg csak azok a programok vannak feltelepítve, amiket használok, nem rakok fel naponta 20 új alkalmazást kísérleti jelleggel...
Varoz: Na jó, lehet 'bőkezű' voltam a 15 perccel, de beleszámoltam program manuális frissítését (ha kell, márpedig pl.: a McAfee-nál kellet), a ScreenShoot készítést, vágását, százalékok kiszámítását is, stb. A lényeg: nem az időn múlik!
[ Szerkesztve ]
-
UserX
addikt
Én is nagyon sajnálom, hogy vége!!!
A 'nem tesztelők' mire hivatkoztak? Az időhiány csak kifogás, mesélhetnék, hogy milyen elfoglalt vagyok (de ez nem az a hely), azonban napi 15 percet tudtam áldozni, két program tesztelésére is. Az egyik az alapvédelmem, a másik virtuális gépen futott...Szerintem 'A' táblázat hasznos, eredményeiből a korábban sem tesztelők is vonhattak le konzekvenciákat, megkönnyítve a biztonsági software-ük kiválasztását...
rokafiu77: Mivel keserítette meg a McAfee az életedet??? Én használtam a korábbi verzióit élesben is, most virtuális gépen van fent, semmi bug. Sőt az eredményei is az erős középmezőnyben voltak. Egy átlagjúzernak, vagy a nagy mutternek bátran merném ajánlani. Mi az, hogy 'nem beszélhetsz róla'? Talán szponzorálnak, vagy ha 'köpsz' (bocs-poénnak szántam!!!) bannolják az accodat? Ez a fórum arra is való, hogy a bugokat is.
kibeszéljük...Dhampir: ez mi akar lenni??? ....(szerk.): Így már értem!
Üdv.
UserX
[ Szerkesztve ]
-
UserX
addikt
EMSI AM. 30/21, maradék: 9, 70%,
McaFee: 30/18, maradék: 12, 60%.
Tisztelt Kollégák!
Kérlek szánjatok napi max. 15 percet a tesztelésre!!! Én még virtuális rendszert is telepítettem, kizárólag erre a célra...
Ha túl kevés a tesztelő, akkor, bár nehéz kimondani, sok értelme nincsen...
Üdv.
UserX
-
UserX
addikt
válasz Ra's al Ghul #41414 üzenetére
Az MBAM Lifetime licensz vásárlásának lehetősege megszűnt, már csak éves előfizut tudsz venni.
-
UserX
addikt
Még a 'tegnapi' adatbázissal (közben zenét hallgattam):
EMSI AM: 30/18, maradék: 12, 60%.
McAfee. 30/20, maradék: 10, 66,66%.
-
UserX
addikt
EMSI AM: 31/25, maradék: 6, 80,65%
McAfee: 31/20, maradék: 11, 64,52%.
-
UserX
addikt
EMSI: 50/30, maradék: 20, 60%.
McAfee: 50/34, maradék: 16, 68%
LiLxWaYnEx: A szürke sorban, a tegnapi csomag újratesztelésénél nálam (EMSI, McAfee), nem működik a színezés. Javítsd már ki, légyszi! Kösz!!!
Szerk.: Úgy látom másnál sem.
[ Szerkesztve ]
-
-
UserX
addikt
EMSI: 40/32, maradék: 8, 80%.
Mcafee: 40/24, maradék: 16, 60%.
(#41295) LiLxWaYnEx: Adsz egy képletet (?), az egyszerűség kedvéért, bocs nem reál területen dolgozom ezt csak hobbiból csinálom és régen ültem matek órán...
[ Szerkesztve ]
-
UserX
addikt
válasz Winnie The P #41298 üzenetére
-
UserX
addikt
Részben off (bocs!):
Évek óta használom a PopTray nevű kis ingyenes progit. Még a szerveren meg lehet nézni a beérkezett üziket, több pop3 fiókot kezel egyszerre, be lehet állítani, hogy milyen időközönként keressen...stb. Ajánlom!
Ma levelet kaptam 'Sztojka Antal Úr'-tól (gondolom a 'Tóni tesó') , akinek egész érdekes e-mail címe van és szerinte 'Pisti' vagyok és ráadásul velem csal meg a kedves neje . Ki az a 'bátor', aki letöltötte volna, illetve ráklikkel az abban lévő *.jpg hivatkozásra? :Természetesen a címet Blacklist-re tettem, mert ilyet is lehet a PopTray-el.
Üdv:
UserX .
[ Szerkesztve ]
-
-
UserX
addikt
Restart'r': A Microsoft ugyanazt az adatbázis számot használja, mint az Intel/Mcafee? És még az eredmények is egyeznek....
-
UserX
addikt
Ok, értem! Nézz már rá légyszi a táblázatra, össze van kuszálódva!
Érdekesek a Commodo eredményei, de ahogy egy kolléga jó néhány hozzászólással előbb írta, a virtualizáció miatt nem tudnak kárt okozni. Én személy szerint azonban biztos nem kockáztatnék...
[ Szerkesztve ]
-
UserX
addikt
EMSI AM: 36/23, maradék: 13, 64%
Mcafee: 36/22, maradék: 14, 61%
csaba1203: Egy sorral lejebb írtál.
LiLxWaYnEx: Most akkor nem a kétjegyű kerekítés szabályai szerint kell beírni??? Pl.: EMSI: 63,88% kb.: 64%??? Félreértettem?
Üdv:
UserX
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- One mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- Milyen széket vegyek?
- Asztalos klub
- iPhone topik
- 2025 - Boldog Új Évet Kívánunk!
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest