Hirdetés
-
IT café
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
UserX
addikt
Helóttok!
Van mostan free action:
Nem ismerem a progit, server-re menne, van benne a képek alapján Kaspersky plugin, tud FW funkciókat... Mielőtt felteszem, leszedjem az OSS-t? Ismeri/használta valaki?
Üdv:
UserX
-
UserX
addikt
Na felraktam, az EICAR-ra az OSS előbb ugrott, a *.zip-et mindkettő engedte letölteni, mindjárt kicsomizom. Na, ha ezek után zombi-hálózat tagja lesz a servererem, very big THX mindenkinek !!!
A kicsomagolásnál is az OSS ugrott, kikapcsolaom a védelmét...
[ Szerkesztve ]
-
UserX
addikt
válasz Mr. WolfDog #19583 üzenetére
THX! Ezt tudom, írtam, hogy kísérleteztem vele. Most települ...
-
UserX
addikt
válasz Mr. WolfDog #19579 üzenetére
Hello! Kösz!
Baidu-val kísérleteztem virtuális gépen, de olyan érzésem volt, mintha "ott sem lett volna". Valahogy nekem nem bejövős...
Az új verzió stabil, hatékony?Na jó, lehet teszek egy próbát...
[ Szerkesztve ]
-
UserX
addikt
Sziasztok!
OSS mellé mit ajánlanátok kiegészítő real-time AV védelemnek (magában elég gyengécske, viszont kell az erős tűzfal --> server gép). Az Immunetről és Kingsoftról olvasom, hogy elvileg kompatibilisek más írtókkal...Esetleg valami mást?
MBAM Free telepítve, Win7.
Előre is kösz!
[ Szerkesztve ]
-
UserX
addikt
Sziasztok!
Van most 1 "action", mely szerint 3 PC-re lehet EMSI AM+Hitman Pro-t venni, 1 évre potom pénzért. Februárban vettem az EMSI-ből 2 évet az asztali gépre+1 évet a laptopra.
Kérdéseim:
1. Ha most megveszem az EMSI-t és akkor aktiválom, amikor a laptopon lejár az egy év, úgy működik-e a 365 nap?
2. a. A Hitman Pro 3 mennyire gépgyilkos???
b. Sokat kérdez-e (mondjuk feltenném a gyerek gépére is, ha lehet automatára állítani...)?
Üdv:
UserX
-
UserX
addikt
válasz blattida #17763 üzenetére
Értettem a poént az én válaszom is poén lett volna, afféle "angol" humor...
Egyébként a GUI-n is az szerepel, hogy "Malware aláírások", ezért használtam ezt a szót.
Már okafogyott a dolog. Az volt a gondom ugyanis, hogy múlt héten már 12 millió felett járt az aláírások száma, ma bekapcsoltam a laptopot, frissített és 11 millió valamennyi. Most megnéztem az itthoni asztalin is, de ugyanannyi. Hogy mitől csökkenhetett? Bizonyára kivették az FP-ket, ami szintén tiszteletre méltó. Okos dolog egyébként az EMSI-ben a karanténban lévő elemek újraellenőrzése is!!! Tudom egyébként, hogy a minták száma, önmagában nem sokat jelent.
Üdv
[ Szerkesztve ]
-
UserX
addikt
Meg tudná nézni valaki, aki használja, hogy az EMSISOFT AM, most éppen hány aláírást használ?
Előre is kösz!
-
UserX
addikt
válasz Bjørgersson #17606 üzenetére
Hello!
Még egy szavazat a Mcafee VirusScan+ 2013-ra. Nálam a gyerekek gépén az van, alapbeállításokkal. Nem kérdezősködik, a tűzfala is kienged mindent, ami kell. A CLT-n viszonylag jól teljesít. A vírusvédelme is elég hatékony a tapasztalatok alapján. Egyébként magyar nyelvű, ráadásul.
Üdv
-
UserX
addikt
válasz netpeti98 #17481 üzenetére
Én nem ajánlanám nyugodt szívvel, gyakorlati tapasztalatokra alapozva. A szomszéd pont tegnap szólt, hogy "nincs net", "fagyik" a gép. A híres Facebook-on kattintott rá valamire. Korábban promóciós AVG IS-t tettem fel neki, ki is írta, hogy még 140 nap van hátra. Viszont január 10. óta nem frissített és az XP dobta a hibaüziket, hogy bocs, valamelyik folyamata leállt. Uninstallálni is alig lehetett.
A másik rossz tapasztalat a Trusport. Ezt a fiam gépére tettem fel, szintén promo-ban. A fiam "csak azért is" figyelmen kívül hagyja a riasztásokat, hiába "nevelem" . A Trusport egyik motorja AVG, mellette az MBAM Free 3 trójait talált.
Szóval én most az AVG-t hanyagolom...
Ha ingyenest akarsz, lehetne kísérletezni, ha van hozzá kedved az Immunettel vagy a ROBOSCAN-al. Ez utóbbiban tűzfal is van, de a CLT szerint nem sokat ér.[ Szerkesztve ]
-
UserX
addikt
Sziasztok!
Az Immunet 3.0 FREE-ről mik a vélemények (tudom, hogy állandó Net kapcsolat szükséges hozzá, mert elsősorban felhőben dolgozik, de letölthető a ClamAV adatbázisa is hozzá)? Egy 2012. 12. havi mintán teszteltem, jó volt a detektálási képessége, semmi bug, a talált file-okat gond nélkül karanténozta. A ROBOSCAN ezen elvérzett, mert két file szkennelésekor csonttá fagyott, pedig vártam 30 percet, így ezeket manuálisan kellett törölni. Egyébként ezen a "házi" teszten az EMSISOFT nyert. Az Immunet viszont többet felismert, mint pl. az MBAM FREE . Szóval, mik a tapasztalatok/vélemények. Ja még annyit, hogy a saját statisztikája szerint csak ~15 Mb-ot (!!!) használ a memóriából...
Üdv:
UserX
-
UserX
addikt
válasz masholnap #17348 üzenetére
Hello! Én nagyon megszerettem, kézre áll. Mcafee-nál, Nortonnál érezhetően jobban lassít, ezeket teszteltem. Laptop Pentium M procival és DDR2 1,5 GB RAM-al elviselhető. Azt főleg netre, szövegszerkesztésre használom, ennyit beáldozok a védelemért cserébe. Asztali gép: E6750, 4GB RAM, "észrevehetelen".
Ha jól emlékszem, minimum 1 GB RAM-ot ajánlanak, de elindul kevesebb mellett is.
[ Szerkesztve ]
-
-
UserX
addikt
válasz t72killer #17322 üzenetére
Nem ismerem ezt az oldalt (hogy mennyire lehet komolyan venni), de felettébb érdekes például, hogy az EMSISOFT (amit én használok nagy megelégedéssel=vírusmentes a gépem évek óta) jóval alul teljesít, holott, ha jól tudom BD és IKARUS motor van benne. De javítsatok ki, ha tévedek...
Ezért lenne jó egy olyan oldal, ahonnan a pack-eket gyűjtenénk, tesztelnénk!
Az EMSISOFT-ot, ha kilövöm jobb klikkel, kevés, látszólag leáll, de az EICAR akkor sem jön át.
[ Szerkesztve ]
-
UserX
addikt
Na ennek a Roboscan-nek az ikonja...hmmm..."ari"...
Szívesen tesztelném a védelmi képességét, de sajnos Pack hiányban szenvedek!
Egyébként alig fogja a gépet, angol, telepítés után manuálisan frissíteni kell, a tűzfalát is kézzel kell bekapcsolni - egyébként az a CLT szerint nem sokat ér - alapbeállításoknál viszont kérdez, ami a egy egyszerű felhasználót megzavarhat, viszont nem feltétlen törli az FP-okat. Be lehet állítani, hogy automatikusan töröljön és, hogy erről adjon-e jelentést vagy sem.
[ Szerkesztve ]
-
UserX
addikt
Itt egy teszt,bocs, ha már volt. Kéretik nem túl komolyan venni!:
-
UserX
addikt
A Roboscan az EICAR-okat fogta, a tűzfaltesztje a CLT-vel kemény 20 pontot hozott. Pack híján komolyabb tesztnek nem tudom alávetni...
-
UserX
addikt
Nem a hozzászólásaimat akarom szaporítani, csak lejárt a szerkesztési idő. A Roboscan Free-ről mik a vélemények? Ha jól olvastam, BD motort használ...
Tesztelős kedvemben vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
UserX
addikt
Sziasztok! Először is BUÉK mindenkinek!
Kicsit OFF leszek, de idejárnak a guruk, és bízom benne, hogy választ kapok a kérdésemre.
Norman IS-t használok az egyik gépen (innen szereztem promóciós kódot). Az a gond, hogy a MicroVolts nevű ingyenes multiplayer játék csak kikapcsolt tűzfallal működik. Például a Metin tud csatlakozni a szerverhez... A beállításoknál engedélyeztem a szerverként való működést is, de úgysem megy. Ha valaki tud segíteni, nagyon megköszönöm! -
UserX
addikt
válasz janes1976 #2672 üzenetére
Én úgy tudom, hogy a Trustportban (Home version) maradt a Bitdefender és az AVG motor a 2012-es kiadásban is. Egyébként szerintem, nagyon jó irtó, bár én most személy szerint az Emsisoft Antimalware-t használom. Enyhe lassulás tapasztalható, jó találati arány, mintha már nem lenne annyi fp-je, mint pár éve. Külön tetszik, hogy blokkolja az általa veszélyesnek tartott weboldalakhoz való csatlakozást, de például a bátrak erre is létrehozhatnak engedélyező szabályt.
-
UserX
addikt
-
UserX
addikt
válasz Greenebola #2401 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
UserX
addikt
Sziasztok!
A Trustportot tesztelgetem, eddig meg vagyok vele elégedve!!!
Két beállítás van, hogy On-Access minden file-t vizsgáljon, vagy csak a következő kiterjesztésüeket (ez az alapbeállítás, de szerkeszteni is lehet):BAT COM EXE SYS OV? BIN SCR DLL MSI SHS HTM HTML HTT VBS JS INF VXD DO? DOCX XL? XLSX RTF CPL CMD WIZ HTA PP? PWZ P?T DBX MBX TBB MSO PIF ACM ASP AX CNV CSC DRV MDB MPD MPP MPT OBD OBT OCX PCI TLB TSP WBK WBT WPC WSH VWP WML BOO HLP TDO TT6 MSG ASD JSE VBE WSC CHM EML PRC SHB LNK WSF PDF ZL? XML ACE ARC ARJ BH BZ2 CAB GZ JAR LHA LZH RAR TAR TGZ UUE XXE Z ZIP ZOO
Ha arra állítom, hogy mindent vizsgáljon lassulást csak a Thunderbird-nél érzékelek (ezt a levelezőprogit használom). Hosszabb az új levelek keresése és egy pps-es mellékletű levél megnyitása kb. 15 mp-ig tart.
Kérdés: szerintetek inkább vizsgáljon minten file-t vagy elegendő biztonságot ad a gyári beállítás? Ha mindent vizsgál pl. az EICAR-t nem engedi letölteni, a gyári beállításnál csak futtatáskor fogja meg.
Előre is kösz a választ![ Szerkesztve ]
-
UserX
addikt
Nemsokára lejár a Dr. Web licencem, gondoltam szétnézek a piacon, mi változott az elmúlt egy év során.
A Dr. Web ellen szólt, hogy az alverziószám növekedésével szerintem nőtt a rendszerterhelése, scan után rejtélyes fekete halálok win7 32 biten , szerintem az adatbázisa is gyengült, a Steam könyvtárat a kivételek közé kellett tenni, mert fagyott a játék. Védelmére legyen szólva, nem kaptam be mellette vírust az 1 év során!
Először a Trustport Antivírust tettem fel, érezhetően fellélegzett a gépem a Dr. Web után. Bár a Laca oldala legnagyobb sajnálatomra megszűnt, ajánlott egy oldalt, amit ezúton is köszönök neki . Itt is elég jól teljesített a packokon.
Tettem még egy kísérletet a Panda Antivírus Pro 2012-vel is, jobban lassít mint a Trustport, kevés a beállítási lehetősége, olyan fájlt is egyből törölt (karanténozás nélkül) a megkérdezésem nélkül, ami tuti nem vírus. Így most visszakerült a Trustport, szerintem maradni is fog!
A kis laptopomra (1,3 GHz cerka) meg NOD32 5 RC-t tettem. Ezzel gyorsabb, ugyanis azon is kipróbáltam a Trustportot. Én semmilyen bugot nem tapasztaltam az 5-ös NOD-ban...
Ezek az én tapasztalataim!
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Milyen széket vegyek?
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- Asztalos klub
- iPhone topik
- 2025 - Boldog Új Évet Kívánunk!
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- Facebook és Messenger
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- További aktív témák...
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest