Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
félisten
válasz attiati #64142 üzenetére
+1 Defender - ha eddig is megfontolt felhasználó voltál tehát nem voltak fertőzéseid vagy sok jelentés blokkolásról a vírusvédelmedtől akkor nem lesz gond - ha esetleg a fájlműveleteket fogja legalábbis ezt érzed akkor jelenleg a Kaspersky Security Cloud Free-t ajánlom, már az I patch-nél járnak tehát kiforrott termék lett.
Az Avast Free-t még pár hétig-hónapig hanyagolnám kb. 5 hónapja nem jött belőle stabil verzió és decemberben is volt valami fiaskó, aztán most talán január végén február elején is volt probléma adatvédelmi és nagy ígéreteket tettek, hogy ezt is kijavítják azóta nagyon felpörögtek kb. már a 3-ik betát adták ki egy csomó bugfix-el remélhetőleg pár hét múlva jön egy stabil ami bugmentes és adatvédelem szempontjából is megfelelő lesz.A Ublock Origin a legjobb kiegészítő érdemes "paraméterezni" amit érdemes bepipálni:
- Adguard base list
- Adguard annoyances
- Fanboy annoyances
- Adblock Removal listennyi elegendő a túl sok szűrő is megbosszulhatja magát.
-
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz attiati #54727 üzenetére
Még délelőtt találtam ezt az oldalt.Később raktam be melynek eredménye látható.Azért adom el ,mert
- mindennap tévesen jelezz nekem(jogtiszta windows,újratelepítve)
- könyörögni kell,hogy kezdjenek valamit a kártevővel => találtam egy adott működési mechanizmust követő fájlt ,mely megkerüli a felhasználói döntést(telepítéskor:next,cancel stb) és a háttérben szétfertőzi a rendszert(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
GEPESZ66
veterán
válasz attiati #54676 üzenetére
Én eddig egyszer a Macrium-al csináltam rendszermentést, de még nem próbáltam a visszaálltást.
Azt olvastam, hogy mivel a SATA AHCI módban van, a visszaállításkor a BIOS-ban ezt át kell váltani IDE módra, hogy működjék.
Tehát így meg sem próbáltam a visszaállítást.
Ez így lehet valójában a Macrium-nál?
Az Acronis is akkor teljes rendszer mentésre való, ill. visszaállításra?
Melyik program ez pontosan?
Van leírás a használatáról?
Itt nem gond a SATA AHCI mód? -
törölt tag
válasz attiati #54640 üzenetére
én még a 2018-as verziót használtam ott ki lehetett kapcsolni a webvédelemnél azthiszem.a 2019-es verziót nem ismerem már egy ideje nem használom a BD-t.egyébként van a BD-nek magyar supportja velük vedd fel a kapcsolatot ők talán tudnak neked segíteni.[link]
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz attiati #51092 üzenetére
Évekig több gépen-lapos és telefon-Kaspersky-t használtam.Most lejárt a licenc,váltottam BD-re,bár még a telefonokon nem,mert pár nap és jön magyarul is a BD védelme,megvárom.
Szóval most az akciós 5 gépes BD TS-t vettem meg,feltelepítve szinte ugyanaz,mint a Kaspersky-mármint észrevehetetlen a gépen,a védelmi képessége is kb. ugyanaz.Teszteken az elsők között van.A magyar nyelv "eljövetele" hozta ki belőlem,hogy kipróbálom.Eddig semmi gond vele. -
-
ƵøŁĭ
veterán
-
GEPESZ66
veterán
-
Cs1csó
félisten
válasz attiati #47369 üzenetére
Revo uninstaller pro verzióját tedd fel - próbaverzióban - és ott van olyan opció - az ingyenesben nincs - hogy ERŐSZAKOS ELTÁVOLÍTÁS vagy valami ilyen néven, ilyenkor ha nincs már tegyük fel a program a telepítet progik között akkor is megtalálja név alapján.
Esetleg ezt próbáld meg csökkentett módban lehet az is segít. -
ƵøŁĭ
veterán
válasz attiati #46594 üzenetére
Erre nem lehet konkrétan válaszolni ,mert nagyon sok tényezőtől befolyásolt . Egyszerű példával prezentálom:
WS.Reputation.1 (Detections of this type are based on Symantec’s reputation-based security technology. ) Symantec esetében rengeteg ilyen találat generált téves riasztást melyet később javítottak . Azonban nincs arra garancia ,hogy más termék ne riasztana tévesen. Bármelyiket megveszed benne lesz ez a hibatényező . Próbáld meg feltérképezni az igényeidet majd társítsd a szokásaidhoz . Leszűkítve a kört már egyszerűbb lesz a döntés egy próbaverzió feltelepítésével .
*Ha nyitott vagy ismerkedj meg az Emsisoft termékével .*This page contains information on current Support status for all Kaspersky Lab products.
[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
Kékes525
félisten
válasz attiati #46571 üzenetére
Régi technológiát használ ezért szerintem nem a legjobb választás, még akkor sem, ha az adatbázisa új. Az adatbázis alapú keresés az csak egy keresési mód. Másrészt az adatbázison alapuló felismerés is függ a kereső motorjától ami ebben az esetben már rég elavult. Egyszóval, ha tudod cseréld le újabbra.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
lacoka007
tag
-
AtHoS
nagyúr
válasz attiati #34377 üzenetére
Ezekkel is megnézheted: [link]
FF-ből, ha exportálod a könyvjelzőket, majd nyomsz neki egy alapra állítást, nagy valószínűséggel kitakarítod az expert beállításokból az oda becsempésződött problémás bejegyzést. FF-nek pont az a nagy hibája, ami talán az előnye is. Bazi sok beállítással lehet játszadozni vele, csakhogy felhasználói jóváhagyás nélkül is bele lehet nyúlkálni, amit ki is használnak a károdra.
read-only mode on the forum
-
S-IW
tag
-
Szellem.
Topikgazda
válasz attiati #16628 üzenetére
Amennyiben zavar a hosszú bootidő, nyugodtan válassz mást a palettáról.
Azt gondolom, ha BD-t, vagy egy GData-t vagy egy TrustPortot és F-Secure-t választasz még könnyebben is fog menni a géped és egyáltalán nem fogsz kevesebb védelemmel rendelkezni ezeknél a gépeden. Még a CIS is jó választás lehet és ingyenes alternatíva. Sokan a KIS-re esküsznek, de hidd el, nem egyedüli jó megoldás a piacon. Sok más van, ami mellett nem kell aggódnod a védelem miatt. -
őstag
válasz attiati #16628 üzenetére
Igen a KIS is csúcskategória, de azt értelem szerűen nem említettem... A tapasztalatok szerint a többi termék nem fogja meg a boot időt ennyire, a Norton különösen erőforrás kímélő, de a többi sem rossz, bár én a KIS-t nem szedném le a helyedben...
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
Stephan89
aktív tag
Norton File Insight szerint "jó". Elméletileg az én gépemen tűnt fel először, mert az első észlelés dátuma megegyezik az én általam indított vizsgálattal.
Comodo Instant Malware Analysis: Undetected Viszont mit akar az svchost.exe-től? Mit jelent a "Threads Created"? Egyébként az előző, KIS által felismert fájl szintén "Undetected" eredményt kapott. Szóval, sajnos a CIMA sem tökéletes.
Üdv.
-
olivera88
veterán
-
Kácsa
aktív tag
Nem volt tiszta a kérdés .
De ha erre gondoltál : Virustotal-20MB.
Nem próbáltam,hogy működik-e.20 MB darabokban lehet feltölteni.[ Szerkesztve ]
ZoLee
-
Evgenii
tag
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest