- Hamarosan kiderül, hogy a Trump-kormány szétdarabolja-e a Metát
- Nem kaphat a mellette lévő atomerőműből több áramot az Amazon adatközpont
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Így tréningezi az AI-modelleket az EU-ban a Meta
- 500 milliárd dollárnyi AI-szervert gyárt le az USA-ban az NVIDIA
-
IT café
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black Plague
tag
válasz
VANESSZA1 #22735 üzenetére
Nem vagyok Bitdefenderes emberke kispofám !
Hanem egy fatápláló
De egyébként nincs értelme magyarázni hogy NEM a Vírusírtó a lényeg elsősorban hanem a felhasználó
Miért van az hogy ha valaki TUDATOSAN használ gépet akkor lehet bármilyen vírusíró a gépén akkor sem kap be semmit..Én az elmúlt egy évben a köv progikat használzam..Quihoo, Baidu, Unthreat, CIS Forticlien
, AVG 1 éves promoval , AVAST , BD Free ezt gyorsan le is szedtem mert nem lehet mappákat hozzáadni kivételnek..
És ha észrevetted ez mind FREE mert ha hiszed ha nem az ingyenesek között is vannak igen jó termékek..
ha nem szégyen IE 10-wt használok semi mást és azt meg a Sire advisorral meg K9 web security vel...Soha semmi gondom nem volt pedig torrentezek meg minden csak ha jelez valamelyik akkor elolvasom mit ír és NEM lépek oda ennyi...
Nem kell arcoskodni a 20 euroval meg a miegyébbel
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest