Hirdetés
-
IT café
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black Plague
tag
válasz VANESSZA1 #22735 üzenetére
Nem vagyok Bitdefenderes emberke kispofám !
Hanem egy fatápláló
De egyébként nincs értelme magyarázni hogy NEM a Vírusírtó a lényeg elsősorban hanem a felhasználó
Miért van az hogy ha valaki TUDATOSAN használ gépet akkor lehet bármilyen vírusíró a gépén akkor sem kap be semmit..Én az elmúlt egy évben a köv progikat használzam..Quihoo, Baidu, Unthreat, CIS Forticlien
, AVG 1 éves promoval , AVAST , BD Free ezt gyorsan le is szedtem mert nem lehet mappákat hozzáadni kivételnek..
És ha észrevetted ez mind FREE mert ha hiszed ha nem az ingyenesek között is vannak igen jó termékek..
ha nem szégyen IE 10-wt használok semi mást és azt meg a Sire advisorral meg K9 web security vel...Soha semmi gondom nem volt pedig torrentezek meg minden csak ha jelez valamelyik akkor elolvasom mit ír és NEM lépek oda ennyi...
Nem kell arcoskodni a 20 euroval meg a miegyébbel[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest