Aktív témák
-
Erőforrás
tag
válasz
Kiskutya #4895 üzenetére
Örülök, hogy leartad a tapasztalatod.
Annál job, minél többen írják le a tapasztalataikat. Szerintem nyugodtan próbáld ki a 2009-est.
Az egyik barátomnál semmi baja. Nekem 3 napja a kl1.sys drivere okozott Blue Screen-t, mert olyan memóriaterületre akart hivatkozni, ahol nem volt adat. Szóltam a supportnek, elküldtem azt a .DMP fájlt, amiben benne volt a hiba és javították azóta. Semmi baj sincs vele. Mindegyiknek van hibája. -
-
Erőforrás
tag
válasz
Kiskutya #4888 üzenetére
Igen az 5 gáz volt nagyon. a 6-os jó volt, de lassú volt a keresése. a 7 fogja a gépet mint a rossebb. De mindegyiknél van hiba. Más is írtott már le rendszerfájlokt. Ki mikor mibe fiutott bele. Tökéletes szoftver nincs. Emberek csinálják őket, akik hibázhatnak.
De ez egyébként, személyes dolog mindenkinél. Kinek ezzel volt gondaj, kinek azzal. Azt mondom, használja mindenki azt, amiben megbízik. A paletta nagy, lehet választani szabadon. -
Kiskutya
veterán
válasz
Erőforrás #4882 üzenetére
A kaspersky 5 nagyon szar volt! Marhára fogta a gépet és sok vírust bekaptak az emberek mellette! A 6 az tetszett keveset zabált jól védett csak a keresés volt marha lassú. A 7 1 alkalommal valamit leirtott úgy a vinyomról, hogy alig tudtam visszahozni róla az adatokat. Az újat már inkább ki sem próbálom. Én inkább maradok az avira avg vagy norton termékeknél! Ezeknél meg soha nem volt gondom.
-
Ehhez mit szóltok?Steel Security jónak tűnik egy Qck után.
-
zed01
őstag
-
zed01
őstag
-
Erőforrás
tag
Igen, ezt vallom én is! A tesztek iránymutatók, de semmi több.
Azt pedig szintén vallom, hogy mindenki azt használ amit akar. Ha ésszel használja a netet és ésszel csinál mindent, elégséges bármilyen program. Ha meg eszetlenül csinál mindent, az Isten szoftvere sem védi meg. -
zed01
őstag
válasz
Erőforrás #4862 üzenetére
Ezek a tesztek jók iránymutatásnak, az egyik teszt adatbázisban a NOD32 volt jobb, a másik adatbázisban meg a Kaspersky volt jobb. Valószínüleg azért mert nem azonos adatbázist használtak. Persze nem vitatom hogy a valós életbeli tapasztalatokat nem pótolja semmi. Ha neked a Kaspersky mellett nem volt fertőzésed, használd egészséggel. Olyan vírusirtót használsz, amilyet csak akarsz.
-
Erőforrás
tag
Igen, megelőzik a K.-t. De nagyob is a téves riasztásuk emiatt!
Persze, ha te tesztek alapján használsz antivírus szoftvert a te dolgod. Én inkább maradok a valóvilágban, ahol egyértelműen bizonyított sokaknak a termék. A Nod32 eredményeit, meg nem veszem észre szándékosan. Elég sok szemetet beenged, és szidják, mint a bokrot. Az Avira meg indőnként lemarad és kihagy dolgokat a hatalmas heurisztikája ellenére, és van amikor nem képes eltávolítani a fertőzést teljes mértékben. Mindegyiknek van hibája. Ami voszont engem érdekel, hogy az életben, mennyire véd meg rendesen, és mennyire távolít el, ha fertőzés van. Tőlem lehet a tesztje 1%-os, ha a gépemen meg megvéd. -
Erőforrás
tag
Ingadozás mindenhol előfordul, de egy szaros teszt miatt nem fogom naponta váltogatni az antivírus szoftvereimet! Lehet te megteszed, mint korábban, de én nem. A Nod32-t meg inkább hagyjuk! A legtöbb fórumon szidják, mint a bokrot és nem véletlenül. És itt is a valóséletben kialakult fertőzésekkel van a gondja. Úgyhogy szerintem a Nod32-t ejtsük, meg a teszteket. Nem alapozok arra az életem, hogy aktuálisa milyen teszten mi a heéyzet! Érdkes a februári Av-Comparativ-son meg 98.3-at kapott a Nod32 meg 97.7-et! Akkor most kinek hiszünk? Csak tesztekre fogjuk alapozni a védelmi szoftvereket és havonta cseréljük őket? Én nem vagyok fun, de megbízom benne, ésszel netezem, stb.
A hülyeség ellen semmi sem véd, és minidg lesz akkor fertőzés. -
zed01
őstag
válasz
Erőforrás #4857 üzenetére
Nekem meg annak idején pont a Kaspersky engedett be néhány kártevőt és az A-Squared találta meg őket. De ha hivatkozol a 98 %-os léchez, akkor legalább saját magadnál tartanád be, ugyanis a legutóbbi (márciusi) AV-Test.Org teszten a Kaspersky 97.17 %-ot kapott, még a NOD32 is megelőzi.
-
Gyomman
aktív tag
válasz
Erőforrás #4859 üzenetére
Hát, amennyire manapság a vírusok mutálódnak, a heurisztika lesz a legbiztosabb pont. Hiszen nem lehet oylna gyorsan frissíteni, hogy az 100%-os legyen (persze ezt már tudjuk
). Persze ott van a nod, amelynek a heurisztikája az egyik legjobbként van számontartva, mégis eltűnt sztem a legjobb vírusírtók között, nem akkora már a szele,mint korábban. Tehát adatbázis és heurisztika is rohadt fontos. A kettő kombija adja a vírusírtó teljes hatékonyságát.
-
Erőforrás
tag
válasz
Gyomman #4858 üzenetére
Ez igaz, mert sajnos nincs 100%-os védelem. Az viszont nem mindegy, melyik program napi szinten mennyi szignatúrát frissít, és milyen gyorsan reagál a fertőzésekre. Heurisztikus észlelésre meg manapság nem lehet egymagában alapozni. Mennél magasabb egy program heurisztikája, annál nagyobb a tévedés lehetősége.
A Kasperksy-nél a napi 3-4000 szignatúra, szerintem minősít. Ahogy az Avira-nál is. De az Avira AHEAD techonlógiája nekem sok. -
Gyomman
aktív tag
És ebben teljesen igazad van. De mindig kell egy stabil pont, amiben pl. tapasztalat alapján a legjobban megbízol és azt kiválasztos favoritnak. Persze, ha a géped elkezd furcsán viselkedni azonna jöhet a többi jó írtó, akár online is, mert bizony mind1ik életedbe egyszer be fog engedni vmit.
-
Erőforrás
tag
Az lehet, hogy Te Kaspersky hívő voltál, én viszont nem voltam és nem is leszek az! Egész egyszerűen évek óta megvédi a gépemet és megvédte, ráadásul tisztában vagyok a technológiájával, ami pedig magasan kitűnik a többi közül! Más keresőknél volt vírusom, mellette még nem! Úgyhogy ez nem hit kérdése, hanem tényeké. Az Avira-t is jónak tartom, de nem használom, mert megvan rá az egyértelmű okom.
100%-os védelmet semmi sem nyújt, ez igaz. A tesztekre nem alapzok. Megnézem őket, de nem veszem alapul, mert más laboratóriumi körülmények között tesztelni valamit, és más a real-life kondíció. Ami a 96%-ot éírinti, én feljebb viszem a lécet 98%-ra. 1700000 szignatúrának számítsd ki a 2%át! Az 34000 vírust jelent még barátok között is! Aszem ez a 34000 vírus éppen elég a megfertöződéshez! No, meg más a felismerési arány, és más az, hogy mennyire távolítja el a gépről a fertőzést, és mennyire állítja vissza az eredeti állapotot. A Kaspersky termékek ebben is magasak. A respons time-ot, vagyis a válaszidőt a fenyegetésekre nem is említem. Szóval, ez egy öszetett dolog. -
zed01
őstag
válasz
Erőforrás #4852 üzenetére
Én is voltam ilyen Kaspersky hívő, de aztán rájöttem arra hogy olyan hogy legjobb antivirus egész egyszerűen nem létezik. Mindegyik másért jó. Persze a Kaspersky is jó, de vannak rajta kívül még számos biztonsági megoldások, amelyek legalább olyan jók. Én mindig azt mondom az az antivirus ami az AV-test.Org és az AV Comparatives tesztoldalakon 96 % fölött teljesít, az mind nagyon jó alkalmazás.
-
zed01
őstag
Köszi, de nem fogok kísérletezgetni, hogy vagy működik, vagy nem. Maradok a NOD32-nél.
-
zed01
őstag
válasz
Erőforrás #4844 üzenetére
Mindössze csak szerettem volna használni ha már megvan a licenszem az antivirushoz, csak nem lehet mert az elmondásod szerint nem véletlenül ezt az alkalmazást ilyenre írták és a Kaspersky kedvéért nem fogom az XP semmit nem érő beépített tűzfalát használni. Fizetni a KIS-ért meg nem fogok, a warezt meg mostanában hanyagolom.
-
h_143570
addikt
-
Erőforrás
tag
Mint mondtam, ez ilyen program. Nem kell fikázni, ha nem értesz hozzá. Hagy döntse el egy szoftverkészítő, hogy hogyan írja meg a programját, amit egyébként nem véletlenül csinált ilyenre, és nem a piac kiszorítása miatt! Ha kell, használod, ha nem, keresel mást! Semmi sem kötelező!
-
Erőforrás
tag
válasz
h_143570 #4841 üzenetére
Kaspersky 2008 nincs és nem is létezett! Kaspersky 7-nek hívták.
És igen, jó hozzá a kulcs!
A kompatibilitási listát nem kommentálom de annyit leírok, ez egy ilyen program. Mondjuk az inkompatibilitási listán nem csodálkozom, mert másik antivírus programok vannak benne javarészt. Az egyik csúcs a kategóriájában. Akinek nem tetszik az inkompatibilitása, egyszerűen nem használja. Én KIS 2009-et használok, és spyware írtón kívül, semmire sincs szükségem. A tűzfala kiválló! A többiről meg nem is beszélek.
A kompatibilitásról pedig még annyit, hogy azt írják az angol fórumon, ha valaki mindenképpen akar más szoftvert használni mellette, akkor az semmiképpen ne egy másik vírusírtó legyen! Egyébként jogos, mert két víruskeresőt együtt használni ostobaság.
Ha tűzfalat telepítesz mellé, ami szerintem KIS 2009 mellé fölösleges, akkor előbb a KAV 2009 menjen fel, és utánna a tűzfal! -
Erőforrás
tag
A 2009-es verzió akkora fejlesztéseken ment keresztül, hogy keresési gyorsaságban megveri az összes keresőt! Lteszteltük és az új 3-as Nod32-t veri. Egy 100 Gigás lmezen, ami tele volt pakolva különböző adattal, a Nod32 3-as 44 perc alatt végzett, a Kaspersky 7 3 óra, a Kaspersky 2009 21 perc alatt. Természetesen mindegyik program full beállításon volt.
Az új verziók nem lassítják a gépet egyáltalán! Sőt! -
Erőforrás
tag
Én az AVG-t nem javasolom!
Szedd le a Kaspersky Antivírus 2009-et.
www.kaspersky.com
30 napig ingyen használhatod. Ha bejön, pm-ben írsz és megoldjuk.
Ha felraktad futtasd le a scan-t. Ha nem talál semmit, akkor más a gond.
Ha igen, megoldja és törli. Az XP-ben nézted az eseménynaplót?
Futtasd le a rendszerlemezen a scant. Aztán írj vissza. És kéne pm-ben nekem az eseménynapló másolata! Vagy mélben. Ha el tudod küldeni, írj pm-et.
Ja és írtam neked privátot. -
zed01
őstag
Az AVG jó vírusirtó.
Remélem azért az SP2 fenn van, enélkül átjáróház a géped. Egyébként azt tanácsolom neked, hogy minél hamarabb tedd fel az SP3-at, ugyanis abban rengeteg biztonsági javítás van. Érdemes lenne lefuttatni egy két online vírusirtót, pl. NOD32, Kaspersky, Trend Micro, hogy más adatbázis is lássa a géped.
De lehet hogy nem vírus, hanem kémprogram (remélem kémprogramirtó van fenn a gépeden), a fizetős Spy Sweeperhez ha regisztrálsz lehet igényelni fél éves licenszet, ha visszaolvasod a fórumot, megtalálod honnan lehet igényelni és a szintén fizetős Spyware Doctorhoz is lehet igényelni egy éves előfizetést, ahhoz is vissza kell olvasni a fórumot. -
bim
veterán
tudom nem ide tartozik de hátha valaki már találkozott ezzel a jelenséggel.
sima 7.5 AVG XP prof.csatlakoztatom a netet és 5-10 perc után ledob.a kapcsolatot nem tudom megszakitani és ujra sem tudom létesiteni.ebben a pillanatban amikor megszakad a kapcsolat a tálca ami 2 sor széles lemegy 1 sor szélesre pedig hozzá sem érek.rebbot után minden rendben.
melyik virus/féreg okozza ezt és mivel lehetne leirtani?
válaszokat előre is köszönöm.
spybot és AVG tehetetlen ezügyben...ui:van egy másik gépem amin rendben van a net szóval nem szolgáltató hiba.
-
h_143570
addikt
Bocsi a "kotozkodesert", de eppen most futottam bele a KDE tortenetebe es akkor mar legyen pontosabb az informacio.
A KDE maga ingyenes, volt mindosze egy nem ingyenes konyvtarat is hasznalt. A QT konyvtarat 1998ban dual licenszet kapott. A Harmony toolkit a QT konyvtar open source attirata lett volna. Igy tenylegesen csak a QT konyvtar tulajdonosat, akinek nem sok koze volt a KDE projecthez, gyozte meg a Harmony project a reszleges ingyenessegrol. A KDE eseteben erre nem volt szukseg, mert alabol free volt.
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]A DIVX6 temahoz annyit pontositanek meg, hogy a DIVX6 foramtum video reszevel a DIVX kepes lejataszoknak elkellene boldogulniuk. A limitacio ilyenkor, hogy a 6os valtozatban behozott szkript es menukezeles nem fog mukodni.
-
zed01
őstag
válasz
Erőforrás #4821 üzenetére
Még azt hozzátenném, hogy én nem tartom fontosnak rögtön az első hozzászólásomban dicsekedni a diplomámmal. Tudod létezik olyasfajta fogalom is hogy szerénység, és azt sem tartottam eddig fontosnak leírni hogy a saját erőmből futtattam be egy céget, mert én, veled ellentétben nem vagyok nagyképű. Csak az egészen ostoba emberek gondolják azt ha diplomájuk van, akkor mindenki felett állnak.
-
zed01
őstag
válasz
Erőforrás #4821 üzenetére
A tények beszélnek, és az egyik hozzászólásodban írtál magadról, ahol másként festettek a tények rólad.
Nehogy már magyarázkodnom kelljen pont neked. Jó hogy nem számon kérsz kisember. Ki vagy te? A főnököm? Álljak vigyázzba?
Kicsit személyes lesz és offtopic de leírom, hogy még egy szellemileg visszamaradott se vádoljon hazugsággal.
1996 óta van videotékám egy egyik Bp-i panel lakótelepen, a semmiből futtattam fel a céget, azelőtt egy használt ruha kereskedés működött ott. Annyi volt a titkom, hogy nálam nincs tagsági díj, így a megfelelő reklámozás mellett és megfelelő kópiamélység mellett egyre jobban ment a téka, először egy alkalmazottat vettem fel, majd kettőt. Az igaz hogy elvégeztem a személy és vagyonőrit, de azt azért mert ingyen volt, az egyik jó barátom a vagyonőri kamara elnöke és elintézte hogy ne fizessek. Mondom miért ne, plusz egy szakma nem árt, különösen akkor ha ingyen van. Mások keményen több mint százezret fizettek érte a vizsgadíjjal együtt. Ha netalán befuccsolna a videotéka legalább lesz egy olyan szakma a kezemben amiből meg lehet élni, ugyanis a főiskolai diplomás ápoló végzettségemből sajnos nem nagyon lehet megélni. -
Erőforrás
tag
Hát, aztán meg leszarom, hogy mit gondolsz. A tények beszélnek, és az egyik hozzászólásodban írtál magadról, ahol másként festettek a tények rólad. Így lehet kussolni, és igazam van, hogy hazudtál.
Arról meg nem is beszélek, hogy 3 tag sikeresen bemutaott, hogy ki is vagy te valójában.
Azon kívül, hogy mást utánozol, értesz valamihez?Van önálló gondolatod? Mert nem úgy néz ki.
Szóval, szerintem húzd meg magad okosan.
Az utolsó mondatoddal abszolút egyetértek! Tök igazad van, de én ezt rólad gondolom és rád.
Viszont, én tényleg befejeztem itt veled. Annyit érnek a hozzászólásaid amennyit tudsz=0.
nem koptatom rád a klaviaturát, mert nem érsz annyit. -
zed01
őstag
-
Erőforrás
tag
Egyébként _ak_ (#4811)-nak igaza van. Van jobb dolgom is mint odafigyelni az irományaidra. Gondolom észrevetted, más nem nagyon foglalkozik veled itt.
A szösszeneteid annyit érnek amennyit: Semmit. Így, ahogy egy páran jelezték már nekem innen, nem érdemes foglalkozni és odafigyelni rád. Mostantól megfogadom a tanácsukat. Nélkülem is lejárattad magad rendesen. Megy ez neked egyedül is.Sok sikert hozzá a továbbiakban.
UI.: Ne hazudozz, mert gusztustalan és jellemtelen dolog!
-
Erőforrás
tag
Te beteg vagy, de nagyon!
Aki itt nem ért valamit, az maximum te lehetsz!
De figyi: Engem ez a szeretet téma nem érdkel, mert nem ingem, nem veszem magamra. Valami újjal és ésszelfoghatóval elő tudsz rukkolni, vagy csak ennyi tellik tőled?
kedves barátom! Kettőnk közül IQ-ban te vagy az aki nem remekel! -
Erőforrás
tag
A javak egyenlő elosztását, szerintem hagyjuk! A kommunizmusban szó sem volt erről. Szerintem ezt a témát hagyjuk, mert leiskoláználak.
A 2 informatikai szakmai diplomámmal meg szerintem van jogosultságom házzzásuzólni és elmondani a véleményem. A stílusomat kritizálod? Olvasd vissza a hozzászólásaidat, és kiderül, kinek milyen a stílusa, és ki az egoista! Szerintem te fogalomzavarban is szenvedsz!
Az igazság, itt a fórumon, hírül adták mennnyire is csípnek téged! Így, már most megmondom, többen csípnek engem, mint téged!
A korodról meg annyit: Ne hazudj, mert utálom a hazug embereket! -
_ak_
addikt
válasz
Erőforrás #4809 üzenetére
Rá kellett döbbennem, h nem 100%osan védett a rendszerem és ez nyugtalanít...
Az a nagy büdös helyzet van, h egyikünknek sincs jobb dolga szombat du. egymást piszkálni, bár most, így h a filmeket megemlítetted, megyek Dextert nézni (állítólag jó kis sorozat gyilkosos..)
Have a nice day!
-
zed01
őstag
válasz
Erőforrás #4808 üzenetére
Egyáltalán tisztában vagy azzal hogy mit jelent a kommunizmus? Nem a Sztálin, Rákosi féle ideológiára vagyok kíváncsi, hanem arra hogy szerinted mit jelent a javak egyenlő elosztása? Egyébként 38 éves vagyok, főiskolát végeztem, de nem dolgozom a szakmában, vállalkozó vagyok, saját videotékám van, ahol két embernek adok munkát, két gyermekem van. Két ember kenyere tőlem függ.
A véleményszabadságra hivatkozol, miközben a mások véleményébe kötsz be minősíthetetlen stílusban.
Egyébként már unom a veled való meddő vitát, egy egoista alak lehetsz, aki azt hiszi hogy a a saját véleménye az abszolút mérvadó. Van aki szeret téged? Szerintem nagyon egyedül lehetsz. -
Erőforrás
tag
32 hozzászólásommal osztom az észt? Aszem a fórumszabályzatban nincs olyan ami meghatározná a véleményszabadságot. Ez olyan igazi kommunista hozzászólás volt a részedről. Ezzal a hozzáállással még a kommunizmusban élsz. Ott ez tökéletes volt, és még informatikai párttitkár elvtárs lehettél volna.
Szerintem te erősen kisebbségi komplexussal küszködsz!
Egyébként hány éves vagy kisbarátom? Szerintem az apád lehetnék. No meg a végzettségedre is kiváncsi lennék. Kiváncsi lennék mit tudsz felmutatni, hogy a 32 hozzászólásommal szabályozol be.Szerintem jobb ha csoündbemaradsz, mert még a végén elszélled magad!
Ui.: H azért van a fórum, hogy valaki elmondja a véleményét, akkor lehet csöndben maradnod és vigyázva állnod a sarokban! Én is a véleményem mondtam el!
-
zed01
őstag
-
zed01
őstag
válasz
Erőforrás #4803 üzenetére
Az nem releváns a számítástechnikai tudással ha valaki nem találja a jelszó emlékeztetőt, az mindössze annyit jelent, hogy nem találja, mert szerintem abszolút nem logikus helyre rakták. Persze nem azt állítom hogy zseni vagyok, ilyet soha nem állítottam.
Tudod mit? Ha nem tetszik a stílusom, akkor ne olvasd. Azt a hozzászólást nem is neked írtam, mégis te szóltál bele, az érintett nem így reagált. Tudod nevetséges, hogy azzal a 32 hozzászólásoddal osztod az észt és kioktatsz másokat. Szerintem nézz körül a magad házadtáján mielőtt a stílust kérnéd számon rajtam. -
Erőforrás
tag
Nem a mondanivalódba kötök bele, hanem a stílusodba, és abba, hogy időnként játszod az eszed! Nem a mondanivalód a probléma!
Okoskodsz sokszor, mintha Számítástechnikai szakember lennél, közben meg alapvető dolgokat nem tudsz megcsinálni! IOsztod az észt olyan stílusban, hogy egyszerűen nevetséges!
De egyébként ki vagy Te, hogy többször leírsz valamit és egyáltalán ilyen stílusban meg kell ezt jegyezned? Szerintem itt már más is többször leírta rajtad kívül, mégsem emlékeztet senkit erre, főleg nem ilyen öntelt stílusban!
Leírtad az igazságot, és ezt nehéz elviselni?
Barátom! Ha visszaolvasnád a hozzászólásaidat, többségében olyan messze állsz az igazságtól, mint boci a kerítsétől! De amint látom, önértékelési problémáid vannak. Így elnézem neked ezt a stílust és ezeket a fenkölt, intelligens megjegyzéseidet! -
zed01
őstag
válasz
Erőforrás #4800 üzenetére
Ha nem tudsz belekötni a mondanivalómba, akkor belekötsz a stílusomba. Igazat írtam. Nehéz elviselni? Azért írtam hogy hányszor mondjam még, mert már ezt többször leírtam. A sok láma, ahelyett hogy ésszel használnák a számítógépet, a vírusirtóra fogják a felelősséget.
-
Erőforrás
tag
Oké!
Azt hittem, az UAC ki van nálad kapcsolva.
A HIPS modulos dolgokat én nem kedvelem. Engem abszolót idegesít, ha minden szarért kérdéseket tesznek fel, és 300 kattintást kell elvégeznem, ahhoz, hogy megszünjenek a kérdések.
Szóval, én nem szeretem azzal tölteni az időmet, hogy a biztonsági szoftver folytonos kérdezgetéseit kell kiszolgálni! Persze, mindenki más.
Én a Vistából kiindulva, azt mondom, ha jól be van állítva a Vista a biztonsági kérdéseket megoldja. Nem vagyok elfogult, de rendelkezik minden olyan alkalmazással, ami elégséges a biztonsághoz. A tűzfal kitűnő és azt a feladatot amit egy tűzfalnak tudnia kell, az tudja. Az UAC jó megoldás, a DEP szintén, főleg ha jól be van állítva, a Defender rendszerállapot figyelőnek szintén nagyon jó.
Az előttem szóló kollégával abban egyetértek, hogy 100%-os védelem nincs! Ha valaki ésszel használja a gépét, és az internetet, akkor minimális az esélye, hogy vírust kap! Aki meg eszetlenül, annak teljesen mindegy milyen bitionsági szoftvert használ, így is vírusos lesz!
A másik, meg az a véleményem, hogy az operációs rendszer nem egy erőd! Minél több biztonsági szoftvert teszel fel, ami nem a rendszer része, annál jobban növekszik a rendszer instabilitásának lehetőség! Ahogy írtam, szerintem ésszel és gondolkozva telepítgetni, és netezni.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest