Aktív témák
-
LBandi
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #43072 üzenetére
Na megoldódott a probléma a Malwarebytes progi kiírtotta. Nem volt semmiféle autorun vagy krix krax file sem. A nem rendszerpartición lévő regisztry volt a ludas (ami maga a vírus volt) fulls scan után megtalálta letávolította és restart után már tiszta volt a gép mködött rendesen minden. Szóval +1 a proginak (amit sem a Norton sem az Avast sem a Kaspersky sem az Avira nem tudott lokalizálni és megszűntetni).
zed01 Az Avira rescue lemezt próbáltam és nem mentem velem semmire pedig a legrisseb verzót írtam ki.
Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest