Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
Nnna, Skynet a Skynet ellen.
Jó lesz ez.Kígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !
-
ledgeri
nagyúr
Csináljunk egy problémát és oldjuk meg!
Mint a spotify reklám spotifyon, ami arról szól hogy prémiummal az nincs.
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Vincent_
aktív tag
1-et előre, kettőt hátra.
Első hirdetésem: https://hardverapro.hu/apro/vadiuj_magyar_kiosztasu_dell_noti-billentyuzet_d62/hsz_1-200.html
-
ddekany
veterán
Az OpenAI/MS/Google még talán tud ellene tenni a saját szolgáltatásán belül, de a nagyobb nyílt modellek már talán most is elég jók erre. Mivel AI-val sokkal több üzenet írható, sokkal olcsóbban, és akár jobb minőségben is, mint bérkommentelőkkel, nehezen elkerülhetőnek tűnik, hogy ezek előbb-utóbb teliszemeteljenek minden nyílt kommunikációs csatornát. Vagy a platformok sokkal szigorúbban fogják nézni a felhasználók személyi azonosságát, és ha egyik felhasználód bannolva lesz, akkor mind. Persze még akkor is lehet sok valós embert találni szegényebb országokban, akinek a nevében majd szorgosan dolgozik az AI.
-
Dißnäëß
nagyúr
Én már jó ideje ilyenről "álmodok", hogy zárt platformok jöjjenek létre.. mint régen a BSS-ek, csak a mai világ minden goodie-jaival együtt,
-- reklámok
-- AI
-- profilozás és továbbértékesítés
.Havi 99 Ft-ot megérne nekem egy tisztább "sokmindenre jó" platform.
Az sem ártana, ha limitált mérete miatt lokál lenne host-olva (városon/országon belül), vagy legalább az EU-ban..Szóval amikor visszajönne az a világ, amikor az internet van értem, nem pedig én az internetért (jómagam, mint termék).
Kígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Reklámmentesítés HypersOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gumi és felni topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest