Új hozzászólás Aktív témák
-
*VARJU*
tag
Szevasztok! az a problémám hogy a PC-men megszakadt a net, és semmi kapcsolat nincs. a router kapcsolodok hisz a teloval ide irok wifin.Az van hogy volt egy hacker progim amit töröltem és az ota van minden. még anyit kiir hogy internet vezérléstörölve! Ez meg mi lehet?
-
Sanyo
senior tag
Egy kis info:
Bővebben: link -
Czibu
tag
töröltem kukikat meg minden ilyen vackot, átnyálaztam evvel a progival amit irtál, de szerintem még viszont fogom látni. védekezni lenne jó ellene. az jó lehet, hogy csinálok egy scorti.exe-t irásvédetté, és rendszerfile-á teszem, akkor oda tudja magát írni?
Az Élet egy szar játék! De a Grafikája nagyon OTTVAN!
-
Sanyo
senior tag
A gugli nem dob ki túl sok találatot, de ez a topic érdekes lehet:
Bővebben: link
eszerint:
C:\WINNT\system32\scorti.exe -> Backdoor.Rbot
azt írják, hogy a Hijackthis eltűnteti. Innen szedheted le:
Bővebben: link
Sok sikert. -
Czibu
tag
Sziasztok!
Egy olyan probléma merült fel több barátomnál is, hogy megszakad a hálózati kapcsolata/internet kapcsolata, nem tudtuk mi a gond, így a feladatkezelőhöz fordultunk.
Találtunk egy nem odaillő file-t neve a témába vág: SCORTI.EXE
beírja magát a regisztrációs adatbázisba, létrehozza ''\Windows\system32\scorti.exe'' -t
minden bootoláskor elindul, és bontja a netkapcsolatot, leterheli a netet. Kérdezném, nektek van ilyen problémátok? Nem emléxem, hogy lenne alapból ilyen windowsba, valami Hacker trójai bigyóra gyanakszom. Hogy lehetne ellene védekezni? Tűzfal van, ki is irja, hogy talált valamit, megtagadta a kapcsolatot, de addigra már bentvan mindenhol.
Tipp? Trükk?Az Élet egy szar játék! De a Grafikája nagyon OTTVAN!
Új hozzászólás Aktív témák
- Még mindig rengetek Socket AM4-es CPU-t ad el az AMD
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Béta iOS-t használók topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lightyear - befektetési app
- Steam Deck
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Óra topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest