- Milyen routert?
- Windows 11
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Mobilinternet
- Synology NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- Mikrotik routerek
- Windows 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
"Ez a te véleményed."
Nem egészen, még a UX designerek is tisztában vannak azzal, hogy a felhasználók 95%-ka semmit nem változtat egy rendszer/program alapértelmezett konfigurációján és ezekről tanulmányok is szólnak. Ez persze nem az app lecserélési szokásokról szól, de azért jó mérce.
"Valószínűleg abban igazad van, hogy a userek egy jó részét nem érdekli, hogy mást kipróbáljon, hanem azt használja, amit kap alapból."
Itt meg igazat adsz. Nem értelek. De köszi, hogy elmagyaráztad, hogy te is egy IT témában fórumozó geek vagy, mint mindenki ebben a topikban és ennek megfelelően el tudod dönteni egyedül is, hogy milyen böngésző jó neked.
Csak éppen nem rólad/rólam/rólunk szólt a kijelentés, mi egy kisebbség vagyunk.
-
Stauffenberg
nagyúr
Én téged kérdeztelek, mert te mondtál olyat (jelen időben), hogy a WebKit motor miatt nem mennek funkciók, amiket a Chromium böngészőkben megszoktunk Androidon.
Nekem semmilyen negatív tapasztalatom nincs, se oldal tördeléssel, sem mással. Azért voltam kíváncsi, hátha tudom én is a hibákat/hiányosságokat reprodukálni, mert érdekel.
-
Stauffenberg
nagyúr
Nekem friss élmény a váltás, 2 hónapja mentem iPhone-ra, de nem véletlenül kérdezem mi az ami nem megy, mert tökre kíváncsi vagyok.
Edge-t használtam droidon is, ugyanúgy megy az AdBlock benne mint eddig, könyvjelzőket elérem, kezelőszervek többnyire alul vannak, weboldal megjelenítési hibába nem futottam bele. Ez továbbra is egy böngésző ami működik.
Tényleg érdekel mi az ami hiányzik és a WebKit számlájára írható, de ha nem tudsz semmit megemlíteni, akkor miért terjeszted ezt az infót ennyire magabiztosan?
Új hozzászólás Aktív témák
it Oda-vissza táncolnak: a brit trösztellenes hatóság mégis kivizsgálhatja, miért olyan népszerű az Apple mobilos böngészője és felhős gamingszolgáltatás-csomagja.
- Milyen routert?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Felújított ősi tekercsekre hangol az új AMD Software
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Politika
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ajka és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megjelent a OnePlus 13T
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest