- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- One Hungary szerelő szerint nem lehet megváltoztatni a Wifi jelszót mert elmegy az egész net...
- Zyxel NAS326
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Asustor NAS
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Windows 11
-
IT café
Ebben az összefoglalóban megtaláljátok a leírást arról, hogy hogyan állítsátok össze magatoknak egy saját sorozat illetve filmes jukeboxot. Az eredmény ehhez hasonló lesz:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Monngoose
aktív tag
válasz
rappit4 #3653 üzenetére
Ha jól emlékszem, te is yadis-t használsz. Ha igen, akkor nem kis munka vár rád: az egészet újra végig kell csinálni.
Ami feltétlenül kell a sikerhez:
1. A film mappákból iil. a gyűjtőmappákból a filmeken (és esetleges feliratokon) kívül mindent(!) törölj ki. Nem elég csak az xml-eket ill. jpg-ket, a med által létrehozott egyéb fájlokat is törölni kell (db-ket, t-ket)!
2. Töröld a \yaDIS\workspace\data\ mappa teljes tartalmát.
Utána menni fog az újraszken.Egyszer én is hasonló képpen jártam. Hozzá akartam adni egy új filmet a gyűjteményhez. Előtte a data mappa üres volt, így amikor elindítottam a yadis-t, az eddigi filmjeim felkiáltójelesen jelentek meg, ami így rendben is lenne. Kijelöltem az új filmet, szkenneltem, mindet megcsinált szépen.
Eztán hibáztam egy nagyot. A yaDIS2mede8er használata előtt nem töröltem a data könyvtárból a felkiáltójeles (régi) filmek mappáit, így a yaDIS2mede8er hazavágta az egész meglévő anyagomat...Szerk. A géppel nincs baj, én is a legutóbbi bétát használom és épp tegnap adtam egy új filmet a kollekcióhoz és minden OK.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos fejegységek
- Futás, futópályák
- Építő/felújító topik
- Ford topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest