Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vistaboy

veterán

válasz nubreed #4 üzenetére

Igen, ráadásul ebből már mutattak is valamit, a következő Mass Effect-ből pedig még mindig semmi, pedig már régóta lehet tudni, hogy készül. Nyilván, eddig a Dragon Age-en dolgoztak, ami nem lett épp olyan, mint reméltem, de majd egyszer kipróbálom, mielőtt véleményt alkotok róla, és ha tetszik, csak akkor veszem meg, majd később, egy akció keretén belül.

Az összes Dragon Age megvan és végig is játszottam őket, az Origins-t minimum ezerszer, de kivittem a DA2-t DLC-vel és az Inquisition-t is, bár utóbbit előbb torrentről húztam le, és csak akkor vettem meg, miután kiadták belőle a GOTY kiadást. Nekem speciel az sem volt olyan rossz, bár kétségtelen, hogy az Origins-nek a nyomdokaiba sem ér, viszont a DA2-től fényévekkel jobb lett.

Visszatérve a Mass Effect-re: Annyit már én is látok az Exodus kapcsán, hogy nagyon jónak ígérkezik, ha hozza a Mass Effect hangulatát - amire a bemutatók alapján minden esély megvan -, akkor lehet olyan epikus játék belőle, mint a Mass Effect volt. Az pedig, hogy a valódi ME folytatás milyen lesz, majd kiderül, én azért kíváncsi leszek rá, hiszen a kedvenc karaktereim már nagyon hiányoznak.

Viszont az LMBTQ-t kizárólag női főhős és Asari esetén nyelem le, férfi karakterrel nőkön kívül szóba sem jöhet ilyesmi, mert ha erőltetik, ki fogok ábrándulni belőle. Az Inquisition-ben sem tetszett, hogy Dorian-t alig bírtam lekoptatni magamról, annyira nyomult férfi karakteremre, de szerencsére végül leszállt rólam, mikor már egy olyan lehetőségre vártam, hogy mikor lehet végre elzavarni, vagy agyoncsapni...

[ Szerkesztve ]

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

• Vistaboy

veterán

Ez mind szép és jó, de inkább a következő trilógiával foglalkozhatnának. És lehetőleg ne olyan legyen, mint a nemrég kiadott Dragon Age Veilguard, mert akkor összeakad a bajszunk. :)

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

Új hozzászólás Aktív témák