-
IT café
A topik arról szól, hogy megosszuk egymással a magyar nyelvű android programokat, amiket magyarítottunk vagy magyarul jelentek meg, legyen az saját vagy mások fordítási munkája, illetve technikai segítséget nyújtsunk a kezdőknek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lasy
veterán
válasz hodostamas #351 üzenetére
Így jó lesz, csak meg kell szokni.
Illetve fel kell vinni az összeset.
Gondolom mindenkinek a saját logoutos linkje, illetve honlapos linkje legyen kint ne a direkt letöltés, de ez már a szerkesztő kiváltsága.+36702778032
-
hodostamas
addikt
hogy legyen, bárki szerkeszthesse, vagy csak fordítók?
persze, de majd mindenki felviszi a cuccait, és így nem kell egy embernek csinálni mindent.
linket meg azt raknak be amit akarnak[ Szerkesztve ]
-
ZoziHome
csendes tag
válasz hodostamas #353 üzenetére
Szerintem csak a fordítók módosíthassák
-
ZoziHome
csendes tag
Elkezdtem a Skype Advanced Settings menü magyarítását. Sajnos nincs stringelve, így kicsit bonyolultabb, de estére elkészül.
-
hodostamas
addikt
Akkor viszont privibe küldjék el a fordítok a mail címüket és akkor felveszem őket, aztán tiltom a bárki általi szerkesztést.
ja és akkor ne a letöltési linket rakjátok be, hanem ha van hozzá vmi leírás, screenshot, akkor azt a linket
illetve: Ha valamit kinéztétek, írjátok be azt is, meg mellé hogy hol áll %-ban. és akkor ezzel le is foglaljátok. meg így akkor lehet update-lni ha hosszabb a progi hogy hogy haladsz vele.
[ Szerkesztve ]
-
hodostamas
addikt
Közben kész a Digitally Imported is. Elektronikus zene kedvelőinek kötelező app
-
-
RootRulez
félisten
Ejnye-bejnye, látom zajlanak az események.
═════════════════════════════════════════
-
addikt
válasz hodostamas #357 üzenetére
Cső!
Nem tudom, hogy milyen oldalra tetted fel a alkalmazást, gondolom regisztrálni kellene erre a Multiupolad nevű letöltő oldalra. Így tiszta cikki 2,5 MB 4-5 percre saccolta a gépem, meg sem vártam, mert mindenféle reklámmal bombáznak, ami nincs az ínyemre.
Végy RootRulez (PH! nagyúr)-ról példát, az ő módszerre sokkal korrektebb.
Amúgy meg gratulálok, hogy sikerült lefordítani!-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
hodostamas
addikt
Lehet hogy felrakom őket valahova. Csak azért szeretem a multit, mert az feltolja x+1 helyre egyszerre
Azok akik fordítanak, ha van idejük és még nincsenek fent a gyűjtőben, szerkesszék ezt a google doc-ot
Meg küldjenek PÜ-t mert lassan lezárom majd, és csak azok tudják szerkeszteni akik jelzik.
[ Szerkesztve ]
-
porse
őstag
stefi68
Egy Go Weather-t esetleg nem áll szándékodban lefordítani?... szerintem.
-
ntomi0730
senior tag
Sziasztok!
Egy nagy kérésem lenne!!!!! Esetleg valakinek nem lenne kedve magyarítani a CallTrack nevű programot? Szerintem nagyon jó kis progi. Előre is köszönöm, ha valaki rászánná magát
-
Lasy
veterán
Agile_lock 1.1
Ez egy egyszerű billentyű zár a SENSE3 bill zára, de mostantól mindenkinek elérhető a MArket jovoltából Agile lock névvel. jelen esetben még csak az 1.1-es verzió van elérhetőben, de folyamatosan frissítve lesz ha minden igaz.+36702778032
-
ntomi0730
senior tag
válasz hodostamas #365 üzenetére
Te egy ÚR vagy!!!!
-
gatto_
senior tag
Szuper kis program, de mindenkinél úgy működik, hogy a kint lévő 4 ikon közül az első három simán egy klikkre elindítja a programot, magyarán nem kell belehúzni a körbe, és akkor is megy? Érdekes hogy a negyedik, a fényképezős meg nem.. Plusz a gyári zenelejátszóval nem próbáltam, de az általam használt PlayerPro lejátszó locksreen widgetét felülírja. A beépített zenekezelő ikonokat kiteszi ugyan, de hiába nyomkodom, nem csinál semmit.
[ Szerkesztve ]
-
ntomi0730
senior tag
Erről mi a véleményetek?
http://android.rook.hu/2010/09/11/3g-watchdog-van-aki-figyel-helyetted-is/ -
Lasy
veterán
-
hodostamas
addikt
ntomi0730 kérésére, elkészült a CallTrack is.
és akkor ez már normális letöltési hellyel
-
gatto_
senior tag
válasz canniball #377 üzenetére
Simán lehetne, csak warezolni nem szabad. Ha a fejlesztővel egyeztetve van, és beteszi a hivatalos programba ami elérhető a marketen, akkor miért ne? Az ingyenes watchdog pl. ilyen. Ha magyar lenne a pro simán megvenném, aminek gondolom a fejlesztő is örülne. Mint ahogy a napokban ide felkerült Pocket/zseb nevű progit is megvettem, kipróbálás után. Ne ugráljon már annyi reklám a pofámba.
[ Szerkesztve ]
-
canniball
nagyúr
"Ne ugráljon már annyi reklám a pofámba. "
AdFree Androidhttps://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
ntomi0730
senior tag
válasz hodostamas #379 üzenetére
Köszönöm, mindjárt le is töltöm!
-
ntomi0730
senior tag
válasz hodostamas #379 üzenetére
Letöltöttem szuper! Köszönöm
-
addikt
"Szuper kis program, de mindenkinél úgy működik, hogy a kint lévő 4 ikon közül az első három simán egy klikkre elindítja a programot, magyarán nem kell belehúzni a körbe, és akkor is megy? Érdekes hogy a negyedik, a fényképezős meg nem."
Milyen típusú készüléken próbáltad, nekem a SE X8-on tökéletes működik?
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
-
nonames
tag
Sziasztok! aMiket készítetek fordítások azoknak van valahol gyűjtőhelye
-
gatto_
senior tag
válasz Tarantula33 #390 üzenetére
Ja, de abban ezek nincsenek benne.
-
hodostamas
addikt
de az pl már rég frissült, nincsenek benne az újak.. Lasy-vel azért találtuk ki ezt a google doc-osat, hogy a fordítok be tudják írni éppen mi készült el, vagy mit csináltak, így mindig napra kész
Amúgy is x fórumon van közzétéve mindig, és mehetne is ugyan úgy tovább, csak mindenhol fel kell tüntetni ezt a listát.[ Szerkesztve ]
-
gatto_
senior tag
Elkezdtem a Skype Advanced Settings menü magyarítását. Sajnos nincs stringelve, így kicsit bonyolultabb, de estére elkészül.
Szia! Ez végül meglett?
-
stefi68
addikt
Szóba jöhet a GO Weather fordítása...., egy gondom van vele miután feltettem, hogy a bánatba lehet előcsalni a Beállítások (Settings) menüt.
Akár a widgetre tapizok, akár az alkalmazások között indítom el, bejön az animált időkép ablak ahol a heti előrejelzés is van, ott hiába nyomkodom a Menü gombot nem történik semmi
Úgy meg nehéz fordítani, hogy nem látom hogy néz ki az eredeti és azt sem milyen lesz a fordítás.
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
hodostamas
addikt
Kész az Adfree is.
Illetve a gyűjtőhelyen minden program linkesítve, köszönet Lasy-nek Aki újat készít, majd legyen kedves jelezni ott
Ezen a linken meg szerkesztő nélkül, csak html-ként jelenik meg, ha épp nem szerkeszteni kell akkor szebb
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint a hirdetések linkjét megosztani. Erre a célra ott van a Hardverapró!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a topichoz vagy a fordításhoz kapcsolódik, azt légy szíves tegyétek "off"-ba! Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek! 5 percen belül, ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest