Új hozzászólás Aktív témák

  • Urna

    tag

    Nos ,köszönöm a bíztatást , fel is ment a kicsike, viszont szeretném a segítségeteket kérni a "finomhangoláshoz". Van pár dolog amiket olvastam hogy másnakk is produkálta a masina, ezeket lejjebb részletezem, inkább leírom hogy mi működik eddig: billentyűzet (0 és í visszacserélve) , tapipad ( bár a klikk csak a gombokkal megy rátappintással nem , nem tudom hogy menne-e úgy) a lan és az usb-k mennek, és ennyi.
    A hang nem megy, se jack-en se hangszórón ( ott konkrétan nem lát ezköszt) hdmi-t kártyaolvasót nem próbáltam, viszont ami a legfontosabb a videókártya illesztő eleég degesítően nem jó, a textúrákat rosszul rajzolja , amikor frissíteni kéne ( pl amikor tabot váltanék, és a két szürke között váltana a színe ) erre olvastam hogy lenne egy config.plist amit nem tudom még hogy hogy tehetnék fel vagy használhatnám, illetve nem olyan fontos de még nincs bootloader a hdd-n ( bár ez legyen a legkissebb gind), viszont a képernyő felbontás módosítása sem jott össze, 1366x768-at szeretnek de nem sikerült pedig átírtam egyszer egy config.plist-ben.
    Plus van mag egy olyan, hogy minden restartkor kidob egy bios hibával, miszerint kritikus a töltés szintje ( feltöltve az akku) ez csak azért zavaró, mert kivágja a bios módosításokat, és mindig bios resettel indítani nem a legjobb.
    Tudom hogy sok minden van még, remélem tudtok segíteni kicsit, esetleg többet. Elég érdekesnek tűnik még a rendszer, ha kicsit jobban átlátnám a plist-eket, meg az SSDT-ket mert ezek fordultak el elég sokszor a hibá kijavításában biztos könnyebben menne.
    Ha valami infót kihagytam , pótlom ahogy tudom.

    S10 + Galaxy Watch 3

Új hozzászólás Aktív témák