-
IT café
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz e.vid #250275 üzenetére
tartottam az 5 centit az előttem lévő autó mögött
Lámpa mögött sorakozva a dugóban, ami 4 autót engedett át egyszerre. A nem kanyarodó sávban végigelőzte a sort majd elöl be akart pofátlankodni.Ja a multkor volt az a cikk hogy valaki követési távolság miatt felkapcsolt hátul egy reflektort. Olyat én is szeretnék, utálom ha a seggembe jön valaki.
Nem a dugóban. Ha megyek országúton, nulláson, pályán autópályán 90-110-130-cal, előttem is annyival mennek, előzni nem lehet, akkor mi értelme a seggemben jönni hogy én tudjam, hogy ő most meg akar előzni? Nem fogok kisorolni 2 kamion közé, hogy ő 10 méterrel előrébb menjen ugyan olyan lassan. És ha közelebb jön max lassítok kicsit.https://tinyurl.com/rasoapro
-
macilaci78
nagyúr
válasz e.vid #250275 üzenetére
Én kiragadnék még egy dolgot: De mikor ilyen lyukvadász barom aki cikázik a sávokban és csak azért akar megelőzni mert 20 métert tartok magam előtt, mert nehogymár, akkor annak betartok ameddig nem balesetveszélyes.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
Új hozzászólás Aktív témák
- 59S UVC LED elektromos sterilizáló rúd, fehér
- Kézzel font, tökéletes állapotú kosár
- ÚJ Besen BS20 Smart 11-22kW elektromos autó töltők GARANCIÁVAL, számlával, készleten
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 2 év garival! -
- Egyedi! Mercedes CLA 220 CDI d AMG Sport 7G-DCT.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest