-
IT café
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArthurShelby
addikt
válasz polonic #299846 üzenetére
Szerintem még 110-zel is lehet menni a belsőben, ha épp a 90-nel haladókat előzik. A probléma inkább (mindkét oldalról) az együttműködési készség hiánya.
Szóval ha valaki 150-nel érkezik a belsőben és utolér egy 110-est, aki épp egy 90est előz, akkor a 150-es visszalassul és türelmesen vár, míg elengedik. 110es észreveszi magát, esetleg olyan jófej, hogy gyorsít (akár 130ig, sőt ha még jobbfejebb tovább), és minél előbb kisorol, hogy segítse a másikat. #Qru
Na most néha a lassabban menő szeret oktatni/okoskodni, és mutatni, mi a szabályos, és helyes, esetleg megmutatni, hogy én is erős vagyok (erre írtam anno példát). A gyorsabban menő meg szeret agresszívkodni (ezt gondolom nem kell részletezzem). Sokszor az egyik másik szereplőnek rossz napja van kicsit/félig/teljesen ballábbal kelt fel.Illetve vannak határhelyzetek (pl 2 kamion közé való kisorolás), amik relatív esetek, és jobban az emberekre (képességeikre, természetükre) van bízva. Itt számít mekkora a hely a 2 kamion között, illetve mekkora a sebességkülönbség (a gyorsan menő, lassan menő és a kaminonok között). Lehet pl befér 4 mp-re a 2 kamion mögé és addig simán el tudja engedni a mögötte jövőt, de lehet hogy egyáltalán nem fér be. Mekkora áldozat egyiknek-másiknak (a lassítás, gyorsítás, milyen mértékig), és hajlandó-e meghozni a másik érdekében.
[ Szerkesztve ]
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest