- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- MinDig TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Crypto Trade
- Linux Mint
-
IT café
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz mickemoto #299795 üzenetére
Ha csak rátöltöesz akkor nem kell, teljes cserénél kell légteleníteni.
Nézd meg a manual mit ír mivel töltsd fel, valószínűleg DOT4 fékfolyadék kell bele. De ha fogy akkor nézesd át a rendszert mert amúgy nem lenne szabad ennyire fogynia, ez egy zárt rendszer...
#nincsbennetarcsi
-
Micsurin
nagyúr
válasz Peter.70 #299802 üzenetére
...azt hiszed.
Tőlünk mindig elkérnek mindent motoron amint lekerül a sisak és meglátják, hogy párom vietnámi.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
őstag
válasz focvis #299791 üzenetére
Csak szólok, az sem biztos hogy elsőre sikerül nekik ha eszmélyit kérsz. Nekem kellett valami banki ügy miatt, a chipre csak a családi nevem sikerült beírni keresztnév nélkül. Banknak persze ez így karcsú, most próbálkoznak újra hátha másodjára sikerül hiba nélkül legyártani.
[ Szerkesztve ]
-
bbsofficial
aktív tag
Kis kerékcsere élménybeszámoló: Eddig gumisok cserélték a kerekeket (Vitara Allgrip), felkészültem, hogy nem lazul le a csavar, mert rá van verve 250Nm-el, ezért szereztem fél méteres vascsövet a fix hajtókulcshoz. Csavarok simán lejöttek a csővel, de két részletben cseréltem, mert úgy rá volt gyógyulva az agyra a lemezfelni mind a négy keréken. Gumisok gondolom b*sztak rá, nem tudom ezt hogy vették volna le. Funfact: volt gumikalapács, bontókalapács fadeszkával, kerékrugdalás, emelőleengedés és rángatás full laza csavarokkal, de semmi.
Végül egyesével úgy lazult le, hogy kitekert, kb. 2-3 mm-t kiálló csavarokkal, kb. 10kmhről többször satufékeztem. Annyit tartottak a csavarok, hogy ne essen agyra az autó. Tényleg egy élmény volt.Lerozsdaoldóztam, drótkefe, rézpaszta és ment rá az alufelni, remélem ősszel már sima lesz. Sajna rosszul cseréltem, nem az elsők mentek hátra és fordítva, hanem a jobbosok balra. De szerintem egyszer nem akkora gond.
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz Snoop-y #299790 üzenetére
Édesanyámtól sem tudnak ujjlenyomatot venni, Ausztriában mosogatott mosogatógépel, 60 fokos tányérak jöttek ki belőle amit kézzel pakolt a helyére, pár szezon és nincs újlenyomata 10 éve
[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Qru
MODERÁTOR
válasz bbsofficial #299807 üzenetére
Akkor az rá volt rohadva rendesen.
Igazából átlósan kéne 4wd esetén cserélni (kivéve ha kötött forgásirányos a gumi).
#nincsbennetarcsi
-
nagyúr
Kép kész, világosban ajánlott volt lenni (direkt vittem pulcsit ), nem lett olyan rossz, az útlevél mondom 10x borzasztóbb De annyian voltak mintazoroszok...
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
MunezXBK
nagyúr
válasz szabonagyur #299783 üzenetére
Én szombatra terveztem, de hétfőtől megint monszun. Full patika a felni, ezért rakjam fel?
-
A biometriát asszem 24-25ig kötelező bevezetni itthon is de előtte ajánlott volt. Lassan egy plasztikon lesz minden
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Micsurin
nagyúr
-
ArthurShelby
addikt
válasz szőröscica #299741 üzenetére
2hete én is meglepődtem, hálálkodtam is a waze-nek. Visszafelé meg fölöslegesen óvatoskodtam, bár forgathatónak tűnt (csak ugye visszafelé másik út visz). Egyébként azon a részen többször láttam már helyszínelés nyomait, valószínű ott sokan elvéreztek (gondolom slick-re kopott gumival). Már anno csökkentették a sebességet új táblával, most meg traffit is kapott (itt még talán el tudom hinni, hogy baleseti helyre tették ki)
de a kanyarban mar nem volt batorsag
Ezért kell mindenhol nyomni
Btw a kedvenceim a sietős suv-ok/pickup-ok. 180-nál az összes elfogy.
A másik csoport akit nem értek az akit ha utolérsz, megmutatja 500m-ig, hogy ő is tud menni, majd visszaáll. Fölösleges pömpölő méregetés, mielőtt leelőzöd.Múltkor egyébként ezen az útvonalon Bp-felé láttam a Tankcsapdát a kisbuszával, tempomat 150-nel mentek óra szerint.
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
macilaci78
nagyúr
-
macilaci78
nagyúr
Erről Vilike jutott eszembe:
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz ArthurShelby #299826 üzenetére
Ezt akkor alkalmazom ha előttem is lassan mennek és a mögöttem jövő nagyon liheg a nyakamon. Olyankor sávon belül kihúzok a szélre, hogy lássa előttem is vannak. Ha meg továbbra is nyomul akkor ha felszabadul az út odalépek neki, hátha leesik neki hogy nem magamtól vagyok ilyen
hülyelassú.#nincsbennetarcsi
-
ArthurShelby
addikt
De ez full normális, ezzel semmi gond.
Hanem van olyan, akit utolérsz (visszalassulsz az ő sebességére), majd kimegy szélre, de padlóval. Vagy még ki sem megy szélre és úgy nyomja. Aztán valaki nyer (közeledsz-e felé mikor mindketten gyorsultok, vagy tartod a távolságot, esetleg távolodsz, aztán egyszer csak visszalassul/félre megy, és elhagyod. Teljesen fölösleges méregetés, arra a fél-1 percre. Ez a bmw-vel még inkább így van, mint a vw-nelVagy ez valami haveri/bro dolog, amit nem értek, és jó buli ez a méregetés? #vilike
(pl végén át kell mutatni egy like-ot a vesztesnek a nyertes felé, hogy fasza a kocsija[ Szerkesztve ]
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
Qru
MODERÁTOR
válasz ArthurShelby #299844 üzenetére
Ó az vér sneciség valóban.
Nem szvsz, csak szimplán taplóság.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
polonic
félisten
válasz ArthurShelby #299844 üzenetére
Inkább a probléma ott kezdődik, ha valaki 130-cal megy a belsőben, azt miért kell letolni?
-
polonic
félisten
Nem írtam azt, hogy folyamatosan belsőben 130-cal. Hanem, ha a lehető legnagyobb megengedett sebességgel közlekedik valaki a belsőben, azt miért tolják le, mondjuk egy előzés közben vagy több autó mögött menve?
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Apple notebookok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Asszociációs játék. :)
- Yettel topik
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest