-
IT café
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
válasz cOxeR #292303 üzenetére
"M0 az “autópálya” nem tudtad? Most mondjam azt, naponta megyek rajta, 150-nél is rámelőznek ha épp valakinek olyanja van."
ja igaz
nekem 90% ban m0 keleti rész szokott jutni ha vezetek, ott valahogy nyugisabb a helyzet nincs ez a megvadulás, másik amerre nagyrészt járok az m4, szintén átlagos, hát még az m44, már én érzem magam hülyén mikor waze szerint haladok 110(najó néha 120 mert elunom magam )-el nem győzök előzni[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
Azt mondjátok meg, miért vannak olyan kretén, türelmetlen senkiháziak, hogy amikor jön egy kereszteződés, megy az index is, hogy én lekanyarodok, és muszáj lefékezni 20-ra mert máshogy nem lehet a kanyart bevenni, akkor is tol az utolsó pillanatig, nem látni az autót a két oldalsó tükörben...
Nem értem.
Mi lenne, ha már látja, hogy megy az index, akkor elvenni a gázról a lábát az ember, motorfékkel lassítana, lemaradna tőlem és akkor nem is kéne annyira lelassítania, mint nekem, féket sem kéne feltétlen koptatnia... Az ész az hiányzik. -
veterán
válasz norbert1998 #292384 üzenetére
Igen, konkrétan a 3-as Cliora gondoltam, az gyárilag tökös. Viszont dupla árra nem számítottam.
-
Zizmand
aktív tag
Ha már kell felirat/nem kell felirat a téma. Ezt tavaly fényképeztem:
De hogy ezt, hogyan sikerült így felrakni? Külön kedvencem az L betű újragondolása. 👌
-
norbert1998
nagyúr
válasz Szoszo94 #292394 üzenetére
Mindig a kifogáások
Tavaly nekem sem sikerült, mert kifogások. Nem jutottam el egy normális rendezvényre sem, ami érdekelt volna, nem jutottam el pályanapra, nem igazán ültem a motoromon... Kifogások, felújítás, nyaralás. Ez voltam én. Idén másképp lesz. Első a rendezvény, a motorozás, és a pályanap. A nyarlások meg utána. Ha marad miből.
-
félisten
Ez igy okes meg?
-
tboldi
nagyúr
válasz szabonagyur #292416 üzenetére
Hidegen vagy melegen?
-
sagesz93
addikt
Hideg motornál ok, meleg motornál kevéske.
-
K Norbi
addikt
-
félisten
-
tboldi
nagyúr
válasz K Norbi #292419 üzenetére
Inkább Sarah-n-Tuned.
-
tboldi
nagyúr
válasz szabonagyur #292420 üzenetére
Akkor fogjuk rá, hogy oké. Én azért egy kicsit rátöltenék.
-
félisten
-
radi8tor
MODERÁTOR
Napokban vettem én is észre hogy elég alacsony a szint.
-3 fokban:⭐ Stella
-
Speeedfire
félisten
válasz macilaci78 #292426 üzenetére
Attól jobban megy az ótó?
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Czimby
addikt
Urak tippeket várok, szeretnék valami izgalmas játszós autót.
Tetszenek az első kerekes hothatch-ek, de a hátsó kerék hajtásnak is megvan a varázsa.
200Le körül és fölötte, és olyan árban ami ha törik nem kap el a gyomorgörcs.
Szóval legyen 2.5M, lehessen ütni vágni, pályanap, szerpentin szlalom. stb.
Néztem Cooper S -t, de a minőségük, megbízhatóságuk borzalmas.
Colt CZT, csúnyácska az autó, és hiába jó a motor, a körítés nem az.
Type-R Civic-en kívül mi jöhetne még szóba, nagyon max 3M-ig?
Hátsó kerék estén gondolom BMW és e46 ami árban belefér.e36 nekem jobban tetszik sokkal, de egy jó coupe az horror árakon megy.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
rbalint88
addikt
válasz Czimby #292428 üzenetére
30d, csatachip Erot leszamitva MX-5 is benne lehetne a kalapban, ha 1: belefersz, 2: nem felsz a rozsdatol.
Igazabol ebben az arkategoriaban csak olyat fogsz talalni, amire kolteni kell, foleg ilyen intenziv hasznalatban. A koruk miatt sok dolog fog faradni, jellemzoen 20 eves autok lesznek ennyiert. -
kisza25
félisten
válasz macilaci78 #292426 üzenetére
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
tboldi
nagyúr
Még nem döntöttem el, hogy tetszik-e.
-
Micsurin
nagyúr
-
Micsurin
nagyúr
válasz tboldi #292441 üzenetére
Rugalmasság, rugalmasság szokták mondani.
Képzeld el fehérrel, megfelelő vörös esetén azzal is nagyot mutathatna.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
norbert1998
nagyúr
válasz Czimby #292428 üzenetére
Megane 3 coupe 180 tCe + chips + RS turbó
Laguna 3 Coupe GT 4C Nah, az túl nagy, még négykerékkel is szerintem. De majd kipróbálom valamikor nemsokára hosszabb időre.J Astra GTC 1.6T? Vagy az a prinz motoros menekülés?
Amúgy nincsenek igazán jó tippjeim. Amiket magamnak néztem anno, egyik sem igazán megbízhatóságról híres vagy bétran ajánlható. Ráadásul sok volt a dízel. Esetleg E80 120i fl utáni? Az elég játszós lehet. Octavia RS, A3 2.0 TFSI nekem is listás volt anno, de a Megane lett, egyáltalán nem bánom.[ Szerkesztve ]
-
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz tboldi #292448 üzenetére
Ez nekem már inkább antracit vagy gunmetal de sebaj max színtévesztő vagyok aki a baboskönyvet mindig túléli valahogy.
Néztem egyébként, csak R16-ban nem tudtam még az árával kibékülni. Ha ennyit kiadok az Oxo már jobban tetszene.
Azt tudod esetleg a Honda speckó üveg kédert használ-e Jazzen / Civicen? Okos ügyes előző tulaj odacsípte a balost és nagyon bántja a szemem.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Qi2 powerbank a OnePlustól
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Milyen NAS-t vegyek?
- Renault, Dacia topik
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- Android játékok topikja
- Synology NAS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest