Új hozzászólás Aktív témák

  • szőröscica

    addikt

    Cicaek cegauto szerencsetlenkedesei tovabb folytatodnak. Par dolog ma tisztazodott, miutan voltunk a Skodanal es VW-nel.

    Az Octavia 4 valoban sporolosabb lett mint a 3 FL, amivel erkeztunk: nincs hutott kesztyutarto es konyoklo, a csomagtartoban levo rendszerezokbol es akasztokbol is kevesebb van es gagyibbak. Az infotainment elso bekapcsolaskor lefagyott. Masodjara elindult, de a radio nem mukodott, es folyamatosan irt valami uzenetet eltuntethetetlenul, hogy reszegysegvedelem aktiv. Erzesre a legbefuvok is nagyon alacsonyan vannak, szinte terdmagassagban. Es akarhogy szamolom, csak jokora rafizetessel tudnek kihozni egy fapad 1.5 TSI DSG-t is, szoval szerintem ez kiesett. Pedig amugy erzesre tagasabb volt a Golfnal.

    Scala: ezt akarhogy neztem, nekem nagyon ortoped forma, nem szivesen jarnek ezzel, kiesett.

    Golf Variant: pont szerencsem volt, mert egy hasonlo konfig allt bent a szalonban, mint amit en kernek. Life felszereltseg, sportulesekkel. Kenyelmes volt, szerintem jo oldaltartast is tud adni. Erzesre jobb az anyagminoseg bent, mint az Octaviaban, az infotainment ebben legalabb mukodott, de nem tunt valami intuitivnek. Legrostelyek szinten eleg alul, de par centivel azert magasabban, valoszinuleg ez komfortosabb. Life 1.5 TSI 130 lo DSG, par apro extraval (sportules, teli csomag), kb 400 ezer ft rafizetessel es a mar korabban emlegetett arfolyamkockazattal, ami kihozhato lenne.

    Ellenben, talaltunk a Skodanal egy autot, amit lehet asszonynak megrendelunk. Kamiq. Kivulrol tok pofas. A belseje kicsit olcsobb hatasu mint az Octaviae, viszont van neki kulon klimapanelje es a kozponti szoftver meg nem ez az uj borzalom benne, hanem nagyon hasonlit az O3 FL-re. Csomagtarto 400 liter, eppen nyaralni is el lehetne menni vele, ha kell. Es belefer a keretbe egy Style felszereltsegu, 1.5 TSI 150 loval, DSG-vel, teli csomaggal es elektromosan behajthato tukrokkel. Igy lenne benne Carplay, tempomat, tolatoradar, ketzonas klima, ulesfutes.

    Szerintem rendelunk egy ilyet. Mire megjon, asszony kicsit belerazodik a vezetesbe, es siman jarhat majd ezzel. En pedig megszulhetem, hogy akarok-e valamit az Ampera helyett. Ha nem, akkor is van egy uj, eleg eros, automata autonk, amibe akar egy gyerek is beferhet.

Új hozzászólás Aktív témák