-
IT café
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bexinho23
őstag
Üdv!
Idén vettem egy 6 éves 1.4-es E Corsa-t 80 ezer km-rel, flottaautó volt, elektronikusan vezetett szerviz előélettel. Mivel nem elsődleges autó, így a megvétel óta 3 ezer km ment bele a mai napig.
Az előéletet nézve az olajat rendszeresen, évente cserélték (10-12e km) 5w-40-el. Vásárlást követő 1-2 ezer km után arra lettem figyelmes, hogy üzemmeleg hőfokot elérve gázadáskor a motortér felől kattogó/kerregő hang hallható. Cseréltetve lett az olaj Motul 8100 X-Clean 5w40-nel, vele együtt minden szűrő is. Viszont a hang ugyanúgy megmaradt.Hideg indítással mindig szépen, csendesen jár a motor. Amint a hőfok visszajelző beáll az optimális hőmérsékletre, a hang azonnal hallhatóvá válik. Álló helyzetben állva általában nem hallani, viszont kuplung benyomáskor, gázadáskor mindig hallható az ütemes kattogás.
Mi okozhatja ezt a zajt? Ezzel a hibával visszavihetem az autókereskedéshez az autót?Nemzetközi kereskedés hálózat, nem murvanepper, így feltételezem, hogy megbízhatóak, ha vissza kellene vinni... már ha ilyen hibát lefed az 1 év szavatosság.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Automata kávégépek
- Zyxel NAS326
- ZIDOO médialejátszók
- alza vélemények - tapasztalatok
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest