- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Vismajor01 #245849 üzenetére
Mondjuk ezen a kepen a felfestes se segit, az is biztos...
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
forceberg
veterán
Ha tehetem, én is a külsőben megyek egyenest. A külsőben még elmegyek 3-ban, a belsőben a kisebb ív miatt már 2-est kapcsolok. A belsőből sem kell kisorolni, az megy egyenest is tovább.
Ha hátrébb mész a képen, jelölve van, hogy honnan merre mehetsz:
[link]-----------------
Ez épült szerintem később. Itt már vasgolyók vannak, mert a korábbiaknál a betongolyók összevissza törtek, mivel egy nyerges egy sávban el sem fér rendesen. De a vasgolyókon ott a visszajelzés, fényes az összes, azaz rendszeresen rájuk mennek. Egyszerűen félelmetes a kreténség, aki tervezte és aki jóvá is hagyta...[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
válasz molnarpeter #245853 üzenetére
Remeljuk mindenki koveti a peldajukat.
Mar csak az kene, hogy valaki azt tervezze, hogy a zongoralakk hasznalatat szunteti meg ugy egyaltalan jelleggel."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Qru
MODERÁTOR
válasz molnarpeter #245853 üzenetére
Na elkezdtek meghallani a userek visszajelzeseit?!
#nincsbennetarcsi
-
tboldi
nagyúr
válasz tasiadam #245865 üzenetére
Nemtom, mekkora egy átlagos hulla térfogata, de ha megvan, el kell osztani vele az 1323 litert, és meg is kapjuk az eredményt.
[ Szerkesztve ]
-
brumi1024
veterán
Na itt bent az Auchannal felfestett ket savos korforgalom van, es ha megprobalod ugy hasznalni biztos megprobal valaki beledmenni. Az atlag optimalisnak hitt ivet valaszt, kivulrol egyenesen be, belso savban 3 kijaratnyit, majd elengedve a kormanyt egyenesen ki. Agyrem.
[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
válasz Vismajor01 #245827 üzenetére
Az ott két sávos. Nem kell jelezze semmi, ezt valami olyannak hívják hogy nem irányított kétsávos, hanem van két sáv és a jómadár autósoknak kellene tudnia eldönteni hova soroljon. Amiket a többiek küldtek azok az irányított kétsávosok, ahol mint a hülyének ki van jelölve merre menjél ha x helyen akarod elhagyni.
Az ott tényleg bolondok háza, én csukott szemmel nagy-gázzal szoktam ott keresztülmenni...
szerk.: Amúgy nincs rendesen szabályozva, mert az ilyen körforgalmakra ugyanaz vonatkozik mint a normál kétsávos párhuzamos közlekedésre. Ergo jobbratartás, és annak van elsőbbsége aki a sávjában van.
Ez meg azt okozza hogy nem mennek belülre, mert nem fognak tudni kijönni. (Ugye mert a nyomorékok körbeautóznak a külső sávon.)Külföldön ez úgy van szabályozva, hogy annak van elsőbbsége, aki a belső sávban megy, azaz ha kiteszi az indexet hogy most kimenne akkor ki kell engedni. Pl.: Olaszországban is így működnek az akár 4-5 sávos körfogalmak is.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
fant0mi
őstag
válasz szabonagyur #245872 üzenetére
Hát ez deluxe, vannak flepnik.
Kedvencem a ceglédi piros pöttyös körforgalom.
[kép] -
félisten
-
Qru
MODERÁTOR
válasz szabonagyur #245872 üzenetére
Szecsenyben lattam ilyesmit. Eleg meguszosra vettek a megoldast.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
tboldi
nagyúr
válasz fant0mi #245876 üzenetére
Ilyesmi Győrben is van az Árkád mögött, egymás után 2 is, bár nagyobbak.
-
tboldi
nagyúr
válasz molnarpeter #245880 üzenetére
Amúgy nálunk is van érdekesség, nem értem, hogy körforgalomhoz minek kanyarodósáv…
Pláne, hogy így az átmérője is kényelmetlenül kicsi egy ¾ fordulathoz. -
Chereiose
addikt
válasz stickermajom #245743 üzenetére
Na erre kíváncsi leszek, hogy áprilisra amikor esedékes lesz nekem akkor már lesz-e. De amúgy mi az hogy félig? Az első szerviz elvileg az csak ennyi lenne.
-
6030D
Ármester
válasz molnarpeter #245880 üzenetére
Az egyikre már csináltak egy 5 cm magas kockakőbuckát, a másik kettő még sárga pötty. Mivel egyiknél sem volt hely, hogy nulla forintból csináljanak körforgót, ezért van kiegészítő tábla, hogy balra kanyarodáskor ráhajthatsz.
De a kosdi úti is egy csoda, szintén kockakő a belseje, de olyan íve van, hogy ha teherautó akar "balra" kanyarodni, akkor a hátsó tengelyek kiforgatják a követ, és mindig javítani kell.Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
tboldi
nagyúr
válasz MasterMark #245882 üzenetére
Lenne inkább nagyobb a belső átmérője! Ráadásul van ennél forgalmasabb körforgalom is a városban, ahol indokoltabb lehetne szerintem, oszt’ ott mégsem van ilyen.
[ Szerkesztve ]
-
6030D
Ármester
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz stickermajom #245892 üzenetére
Easy service azt is jelenti nem veszik komolyan a pollenszűrő cserét. (pl utángyártottat bele ha gyári nincs)
⭐ Stella
-
Vismajor01
addikt
válasz MasterMark #245874 üzenetére
Jó tudni. Akkor dzsalok én is a külsőben, minek keseritsem az életem.
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
polonic
félisten
Vezettem először egy duplakuplungos váltós autót.
Nem tetszik. Elindulásnál elkezd kúszni, lenyomom a gázt és van olyan 1 mp-es késlekedés, mire ténylegesen megindul. Meg amikor nagyobb lendülettel indultam el, akkor pedig megtorpant. Menet közben viszont észrevétlenül, szépen váltott.
Mindegyik ilyen vacak?A klasszikus automata váltókat jobban szeretem. BMW váltója pl, vagy akár a Hyundai Kona 2016 2 literes dízel mellé nagyon jó, vagy Mazda 6, de akár a Sangyong-nak is.
-
Qru
MODERÁTOR
Novembertol Zalaegerszegen is megszunik az zoldrendszamos ingyenes parkolas.
#nincsbennetarcsi
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Google Pixel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gyors microSD kártyák a PNY-től
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest