- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz MasterMark #217045 üzenetére
Mondjuk pont akkor ég ki és bekúrja, jól esne az a 100-250 e Ft cserére, nappali led egyben van a többi cuccal
Skodaban 3-6 havonta ki égett, már egy kézzel ki tudtam cserélni 3perc alatt[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
dnelb
veterán
jól negszivattam magam, turtle wax clearvuet használok évek óta, és most valahogy elronthattam, mert ha esik az eső és megy az ablaktörlő minden egyes kézmozdulat látszik ahogy felvittem az ablakra és alig látok ki Cif-el attoroltem 5x, semmi változás, szal rip új szélvédo
-
iceQ!
addikt
válasz MasterMark #216972 üzenetére
Tegnap 2 multiméter adta meg magát, a másiknál "csak" a kábel szakad el Amint lesz újra rámérek ismét... Addig is az ideg ver agyon meg az átok ami rajtam ül.
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
Vismajor01
addikt
Áldom az eszem, hogy 245-ös gumit vettem a kocsira.
Eladó mondta h jelenleg 235 és ezzel néz ki a legjobban, de 245 is rámegy sőt talán 255 is.
245-t vettem végül, mondom mer nem baj ha ballonos kicsit, védi a felniket.
Hát igazam is lett, ez a sok párhuzamos parkolás itt a II. kerületben megviselné a felniket nagyon gyorsan, igyis h vigyázok rájuk. Gumi eddig kisegitett
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Vismajor01 #217057 üzenetére
Ballonos az jobb amugyis ezekre a “remek” utakra.
#nincsbennetarcsi
-
bandus
veterán
en egyaltalan nem vigyazok rajuk, megsincs baja egyik felninek sem a masodik keruletben. ez ilyen kulonleges hely?
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Vismajor01 #217059 üzenetére
Van ahova en is inkabb kerulouton megyek pedig a /55 es az acelfelni az elegge birja a sz@r utakat.
#nincsbennetarcsi
-
tboldi
nagyúr
És mind gyári méret?
-
veterán
válasz tboldi #217067 üzenetére
A wheel-size szerint az alábbiak mennek rá. Amit kivastagítottam az a gyári méret, a többi más Volvók felnijével megoldható váltóméret.
Az autó B oszlopán konkrétan írva vagyon a megfelelő méret.235/45R17 97V 7.5Jx17 ET55
235/45R17 97W 8Jx17 ET55
215/50R17 95V 7Jx17 ET50
235/40R18 95W 7.5Jx18 ET55
235/40R18 95W* 8Jx18 ET55
235/40R19 96W 8Jx19 ET55*Ehelyett utólagosan 235/45R18-at javasol már a gyár, feltételezhetően a terhelési index miatt. A 245-nek is bizonyára 95 feletti a terhelési indexe (dög nehéz autó, itt számolni kell ezzel).
[ Szerkesztve ]
-
molnarpeter
nagyúr
Ha féknyerget cserélsz elöl, felmegy pl 215/55R16
Ford csinált 17" acélfelnit amúgy, ami erre is felmegy.[ Szerkesztve ]
-
Petyyyyy
addikt
válasz BigBlackDog #217074 üzenetére
Már amelyik. A fele flottás/gyógyszerész autó.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
-
nagyúr
válasz BigBlackDog #217074 üzenetére
Miután megvettem a fehér civic után a sötétszürke accordot, sírtam a fehér szín után Mosás után még haza se érek már retek az autó.
-
tboldi
nagyúr
válasz Vismajor01 #217079 üzenetére
Akkor készülj, engem a nagyobb gyári méretért (175/65R14 helyett 185/55R15) is cseszegettek műszakin.
-
-
Paxker315
addikt
válasz Puma K #217073 üzenetére
Pedig ez egy normális szín. Igaz, én bizáncbuzi vagyok, tetszik az ibolya és padlizsán is, és kölyökként minden SW játékban lilára voksoltam fénykardügyileg (Samuel L Jackson). Jól áll neki.
Oh, ha már "még mindig önmagát kereső férfi", erre is kvalifikálok, bár, 20-as éveken már túl, és közel sem kétségbeesve[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Puma K #217081 üzenetére
Inkább azért hinném ezt, mert a képen szereplő autó kicsit tele van aggatva "Homasita" kiegészítőkkel.
A pápaszemes Polo-ból is sok volt ilyen lila, tök megszokott szín nekem is.
A striciség nekem inkább az összképtől jön, nem szimplán csak az autó színétől.
Persze van autó, aminek tényleg nem áll jól ez a lila.[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
kisza25
félisten
Nekem eddig 4db fehér, 2db ezüst, 1db fekete, 2db sötétszürke és 1db sárga autóm volt.
A fekete mindenkinek tetszett, a sárga nagyon megosztó volt, ilyen volt, csak kombi (rs sárga)Leghálásabb szín volt, nem látszott rajta semmi és két pillantás volt megtalálni bármelyik parkolóban
[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
veterán
Sziasztok. Kaptam ajándékba egy 5 literes lidlből származó téli szélvédőmosó folyadékot, ami a leírás alapján -60 fokos koncetrátum. Nincs kedvem szórakozni a higítással, össze-vissza öntögetéssel. Bár a leírás alapján használhatom töményen, de azért gondoltam megkérdezem, hogy vajon nem fog problémát okozni a kocsiban a tömény? A tartályt, a fúvókákat, a szivattyút figyelembe véve?
Még sosem használtam ennyire töményet, a -40 fokos volt eddig a legalacsonyabb tűrésű folyadék, amit alkalmaztam. Azzal semmi gondom nem volt.
Köszi a válaszokat előre is! -
bandus
veterán
válasz kisza25 #217086 üzenetére
nem te vagy az első, aki felhozza a parkoló témát, de nem tudom eldönteni, hogy ez a vicc része, vagy ténylg nem tudjátok megjegyezni hova álltok?
nekem ezüst, fehér és fehér lesz a következő is felültem a vonatra. és tényleg a fehér volt a legdrágább szín a golfhoz.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Peter.70
addikt
válasz stickermajom #217091 üzenetére
És ha elfelejted hova tetted a cetlit, amire felírtad?
-
grizlisandor
veterán
Ellenőrizve, nem csökkent, vagy ki lett pótolva táltos 95 OMV nyállal.
Nem rég volt cserélve, Motul motorolaj került bele.Más:
Hétvégére felraktam a szélvédő takaró fóliát, ha fagyna, ne kelljen jeget kaparni, ha fagy. Ahol odacsuktam a fóliát, a bal első ajtónál nem beázott ott a vasárnapi esőzés miatt, főleg a gumi tálcában állt egy kis víz, de na. Következőleg csak annyira csukom oda, hogy a szél ne vigye el.FB-n találkoztam ilyen szélvédő takaró félponyvával, van valakinek tapasztalata vele?
-
nagyúr
válasz stickermajom #217093 üzenetére
Ügyes, az én Párom úgy el tud tévedni, hogy amikor egy plázában bemegyünk egy boltba, majd kijövünk, képes arra indulni, amerről jöttünk.
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Vismajor01
addikt
válasz bandus #217088 üzenetére
Én teljesen komoly, leparkolok az auchannál, körülöttem lecserélődnek az autók és simán besétálok a teli kosárral a rossz sorba. Középen ugye nem lehet átvágni szal olyankor megfordulás, vissza az elejére majd a kövin le. Télen pulcsiban nyomom mer minek cipeljem a kabátot, és ilyenkor már anyázok.
Sárga kocsi: Kijövök az auchanból és már látom hol van, légvonalban közeledhetek felé
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
.mf
veterán
Sziasztok!
A nyáron vettem egy kocsit, 7-üléses, de papíron 8 (8-ülésesnek gyártották, az előző tulaj a leghátsó 3-as padot két külön székre cseréltette). Ezzel az aprósággal utána sokat szívtam: nem csak a kgfb több 30k-val, hanem autópálya-matricában is a világon egyedüliként Mo-n ez már a kis-tgk kategóriába sorolódik, amiért szép kis büntit is kaptam
Mennyire bonyolult a forgalmi módosítása, érdemes nekifutni?
Köszi!Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Paxker315
addikt
válasz Vismajor01 #217096 üzenetére
Én spec mindig mindent megtalálok, fejből tudom, hogy az otthoni káoszban melyik kulcscsomó vagy csavarkészlet melyik fiók vagy doboz alján van, 4 éve eltett papírokat megtalálok instant, jól tájékozódom térben-helyben, és értetlenkedek mindig, hogy vannak tőlem "smartabb" ismerőseim, akiknek ez gondot okoz. Cserébe ők nem "autik", így csomó olyat tudnak, amit én nem
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz bandus #217088 üzenetére
Volt már olyan, hogy nem jegyeztem meg pl Salzburg europarknal (4200 parkolóhely), na ott nem egyszerű megtalálni, ha nem jegyzed meg, mert vagy 20 helyen tudsz kimenni a parkolóba
Mondjuk Graz shopping city-nél, sem árt megjegyezni hol jöttél be a parkolóból
Meg mondjuk tök idegen helyeken, már nem gáz egy campona, vagy budaörs, de az outletnél sokszor azt nem tudom, hogy egyáltalán merre van a parkoló[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.