Új hozzászólás Aktív témák

  • TheProb

    veterán

    válasz rbalint88 #179716 üzenetére

    Bimmer mániámat az E46 ötletével együtt eltemettem. :D Kb. annyira voltam belebuzulva anno, mint most a Júliába. Azóta kvázi teljesen hidegen hagynak a bimmerek. Meg az összes többi német szar is. (Persze kivéve a porsche, de hát azt mindenki szeretne, csak a többségnek sose lesz.) Hot hatch vonalon a fóka RS ST-vel kokettáltam egy időben. Viszont már abból is csak az mk3-tól tetszik a forma. Illetve talán Hyndai I30N, bár asszem speedzone tesztben eléggé leszólták a beltér minőségét. De mindegy is, nem akarok megint csapongani a modellek között, mindenáron nem akarok váltani, csak olyanra amit tényleg szeretnék. Ebbe a kategóriába jelenleg a Júlia esik bele, második helyen pedig a mustang van. Szóval ja. De amúgy ha körbenézünk, akkor a legszutykosabb, leggagyibb autó is 5-6-7 milla körül van. (mmint újonnan. Igaz eddig nem újakról beszéltünk. :DDD )

    (#179717) focvis: "rossz karma"
    Hát ez már tényleg az... 2 éven belül 3x, abból 2 saját autó. És érdekes én mindig meg tudtam állni csak gyökerek mögöttem nem. Az IBM-es cégessel úgy jött belém hátulról egy papa Fiat 500-al, hogy nem lejárt a jogsija és írni se tudott. Itt meg a Bravos anális majális megörökítve. Sípolást mindenki képzelje oda. Asszem hallani a hangomon, hogy már eléggé kivoltam. (Kb. 4 hónapra rá volt ez, a céges karambolhoz képest.) Esküszöm már összerándulok, ha nem látom a tükörben a mögöttem lévő tompítottját.

    Ja, a 4. lemaradt. Tavaly nyáron az előző cégem autójába jöttek bele szintén hátulról román cigányok. Mondjuk "mentségemre" szóljon, hogy akkor csak a jobb 1-en ültem. :DDD

    [ Szerkesztve ]

    "Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d

Új hozzászólás Aktív témák