Új hozzászólás Aktív témák

  • #89309696

    törölt tag

    válasz EQMontoya #149453 üzenetére

    Előbb még el kell adni a mostanit. Ami nem fog hamar menni, mert 400-ért nem hirdetem meg mivel a fenébe lealkudják róla még azt is, 490-ért tettem fel 450 alkuval terveztem eladni.
    300-400-ért mennek, 600 a plafon a nagyon jókból, szerintem a 450 a 490-ről alkudva megfelelő ár, a 4 oldalas találati listán a 3. oldal elején van. Ha azt nézzük mennyi mindent kicseréltettem rajta és mindenből a gyári minőségű cucc került bele és minden elektromos cucc, gomb működik rajta és sose volt hibakódja, típushibái mind javítva vannak, beülsz és Európát járhatsz vele, ez teljesen korrekt ár, sőt. De ez a vevők 90%-át nem fogja érdekelni.
    Sajnos a karcok, a rádió hiánya meg a sose használt klíma nem csábító és ezt nézik majd nem azt, hogy a valagát elviszi mindenhova és a következő 2-3 műszaki sima ügy még szigorítva is...

    Most akarok menni kitakarítani és beltérfotót is csinálni, ha nem szakadna az eső. Illetve szerintem megnézem a klímát bekapcsol-e két év után.
    Illetve lehet leszedem róla a matricákat, mert szerintem sokakat elriaszt, hogy kutya volt benne szállítva. Mert hát a magyar az naiv, azt hiszik egy kombit dísznek vesznek az emberek, pedig tudjuk jól ez a karosszériakialakítás családos, kirándulós, kutyaszállítós, szerszámszállítós. Vagy a gyerek kente össze, vagy a szerszám tépkedte ki vagy kutyaszőrös lesz.

Új hozzászólás Aktív témák