- Windows 11
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Crypto Trade
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Microsoft Excel topic
- MinDig TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Linux Mint
-
IT café
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
stickermajom
addikt
válasz Magnum_ #148697 üzenetére
Én is így gondolom, reggel meglátjuk a szerviz hogy áll hozzá. Felszívtam magam, végigverem rajtuk.
Kézikönyv amúgy ennyit ír csak:
A lámpaburák belső felülete hideg, ködös, párás időben, valamint erős esőben vagy mosás után bepárásodhat. A pára gyorsan eltűnik, ha bekapcsolja a fényszórókat.
-
Magnum_
nagyúr
válasz stickermajom #148705 üzenetére
Mondjuk pont ilyen ido van.
Egyebkent ez felelosseg kizaras erre vonatkozoan, mivel felhivja a manual ra a figyelmet. Tesztelni kellene szaraz idoben.Ja, amugy ilyen idoben se parasodjon.
Agg: detto, okosak ezek a lampagyarak
Emiatt most azon gondolkodom, hogy a bmw azert nem parasodik, mert nem hermetikusan zar a plexi es szellozhet?
(Mondjuk a H astra lampa se parasodott, a tores utani uj utangyartott se... ampera mondjuk parasodott hatul, de azt megoldottam.)
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
-
rbalint88
addikt
válasz stickermajom #148707 üzenetére
először az audin is bepárásodott a depo, de azóta nem, pedig figyelem minden mosásnál. esőt még nem látott
amúgy ahogy neked bepárásodott, az még "normális", de máyköl pl tudna mesélni arról, milyen az, amikor rendes kifejlett cseppek állnak a búra belső felén -
Saccco
nagyúr
válasz MunezXBK #148702 üzenetére
Egyedi nyomtatott Kínából?
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
stickermajom
addikt
Miután a száraz időben bepárásodott, az éjszakai esőben és ködben kiszáradt a fényszóró. Úgy látszik további tesztelésre van szükség az asztal borogatás előtt.
Qru Shikaka
[ Szerkesztve ]
-
Cicero
őstag
Mi okozhatja azt, hogy gázelvételnél rúg egyet az autó?
-
Akos1994
aktív tag
Sziasztok!
Ideiglenes kivonatást hol a retekbe kell kezdeményezni ügyfélkapun online? Kérelemként kell benyújtanom, KAÜ-n keresztül, de félórája keresem és semmi. Ügyfélkapus vonatkozó leírásban is semmi használható link..
-
Kickass
őstag
Tud valaki esetleg megbizhato Bp-i trelerest, jo lenne ha bankkartyat is elfogadna.
Generator feladta a harcot, ha este beindul a masina talan meg hazaerek vele 13km-t. Ha nem akkor fucked.
-
tboldi
nagyúr
válasz MasterMark #148727 üzenetére
De mondjuk meg lehet spórolni az indítással járó energiát, és annyival nagyobb lesz a hatótáv. Vagy nem.
-
Kickass
őstag
A tippek nem rosszak, ellenben nem kivitelezheto, sajnos nincs kit mozgositani
Vontatas szinten kizarva reszben fenti ok miatt, illetve mert automata.Marad a treler ha nem indul be, az automento mano elso blikkre szimpi.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
Vajon a Jazz 2x annyi gyertyával meddig jutna a gyári, 33-35 Ah-s aksijával?
---------------------------------------[ Szerkesztve ]
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
mi okozhatja, ha a legkisebb úthiba is húz egyet a kormányon? Rossz úton kifejezetten harcolni kell vele. A kormányzás pontos, egyenesfutás rendben, erős fékezéskor nem húz oldalra, abroncsok 2 bar-on.
Nemrég lettek cserélve: első lengéscsillapítók, rugók, első fékek (tárcsával, nyereggel). Ekkor kértem, hogy nézzék át a komplett futóművet, azt mondták rendben van...Az autó egy 2003-as Fiesta.
[ Szerkesztve ]
Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
-
sagesz93
addikt
válasz kovacsroli #148739 üzenetére
Milyen méretű kerekek / gumik vannak a kocsin?
Én ilyet anno a puntómon észleltem, amikor a 14"es téli virslik után felkerültek a 15"-ös elég peres nyárik. Majdnem lezúgtam vele a nyomvályús útról.
[ Szerkesztve ]
-
EQMontoya
veterán
válasz kovacsroli #148739 üzenetére
Nincs veletlenul szeles gumi es rohadt nagy (jo nehez) felni alatta?
Same rules apply!
-
kovacsroli
senior tag
válasz EQMontoya #148741 üzenetére
&sagesz93
15"-os felnin vannak 195/50-es Contintental Sportcontact abroncsok. A felni 6 éves, a gumik a harmadik szezont futják.
Régen sem volt kezesbárány, de kifejezetten élvezetes volt (oké nekem még nem volt olyan kimondottan izgalmas autóm, ezt kérem figyelembe venni), most viszont már abnormálisnak tűnik.
Hétvégén alámegyek, de csak annyi a taktikám, hogy megrángatok mindent, meg megnézem, hogy nincs-e valami eltörve. Eddig tart a tudásom, szóval ha van tippetek hogy mit lenne érdemes jobban megnéznem, akkor azt köszimás:
(#148668) tboldi
nekem anno csináltak egy tök basic bőrözést egy 20asért, de ennek már ~5 éve. Egy ilyen, mint a tiéd mennyibe kerül ha szabad tudni? Illetve vittél nekik képet a gyáriról és az alapján másolták le?Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz kovacsroli #148744 üzenetére
Nyomd le a hátulját, aztán figyeld, hogyan mozdul, lengéscsillapító miatt.
-
kovacsroli
senior tag
válasz molnarpeter #148745 üzenetére
Oké, és mit kell látnom jó és rossz esetben?
Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz kovacsroli #148746 üzenetére
Egy jó kis összefoglaló: [link]
-
tboldi
nagyúr
válasz kovacsroli #148744 üzenetére
Igen, a linkelt képet mutattam a csávónak. 18-at kért, én meg egy 20-ast adtam, mert marha gyorsan elkészült.
-
i-sti
senior tag
válasz molnarpeter #148747 üzenetére
Köszi.
4&5 jelen van nekem, nem nagyon de érezhetően. 1 hónapja voltam szakinál ő azt mondta telet kibírja.
Szóval tavasszal lesz 2 hátsó Leng és Csilla pít ás csere.Novum Forum Siculorum
-
kovacsroli
senior tag
válasz molnarpeter #148747 üzenetére
köszi!
tboldi: köszi, holnap hívom is őket.Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest