Új hozzászólás Aktív témák

  • #47205632

    törölt tag

    válasz Johnny_vT #107121 üzenetére

    Amúgy igen, én a Stop a douchebag-et szoktam nézni, röhög rajta az ember majd elkomorodik. Tragikomikus az egész, hogy a civilizált emberiség itt tart.

    Ez egy átlag magyar autós, szóval nem is lep meg. Csak azért linkeltem, mert neki van Páv1 vizsgája és kék lámpája. Itt kezdődnek a komoly bajok... És ezt meg is említi néhány videóban és meg is jegyzi, hogy ő "hivatásos" a többi autós meg "civil". Ilyen érzelmi szinten ugráló embernek azonnal ki kellene esnie egy ilyen vizsgán. Megkérdőjeleződik a létjogosultsága az egész vizsgarendszernek. Gondolom az igazi kéklámpások meg szívják a fogukat, hogy minden jött-ment marha megkapja már. Eleve nem szirénázik, tehát nem kell sietnie sem sürgősen a vérrel (sürgősségi vérszállító vagy mi a tök), ergo az egész kiakadás a saját pszichológiai betegsége. De szerintem ezeken a kocsikon nincs lámpa se, sose szirénázott még velük, szóval nem tudom mire van úgy fel.
    Úgy találtam rá egyébként, hogy a hidat graffitiző csávó (régi videó) a híradóban is benne volt, az az ő videója.

    Főnököm majdnem ugyanígy vezet. És persze mindenki hülye, marha, ökör, anyatetű körülötte csak ő nem. És sok ilyen van az utakon.

    Mindenki hibázik aprókat az emberi természet az ilyen, ezek viszont napi rutinban Km-es szakaszokon belefutnak ennél nagyobb agyhalálokba mert ezek már nem apró hibák, ezek egyszerűen nem valóak az útra, offenzíven vezetnek, nemhogy kék lámpát is kapjanak...

Új hozzászólás Aktív témák