-
IT café
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
-
Magnum_
nagyúr
válasz szőröscica #104550 üzenetére
Most nekem is tobb volt, biztos az ablaktorlo lapat hasznalata miatt.
Btw a garazs kozeli uj toltonek nagyon orulok :-)
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
szőröscica
addikt
Visszanéztem kíváncsiságból a Primera Spritmonitor bejegyzéseit. 97 ezer km-en 5.83 volt az átlagfogyim vele, a legjobb pedig 4.38l/100km volt (sajnálom, hogy az első másfél évet nem vezettem, úgy bő 130 ezer km lett volna a regisztrált táv).
Ahhoz képest azért a mostani 2.7-es átlagom elég király az elmúlt bő 7 ezer km-en, és lefelé megy éppen, mert jó ideje nem jártam városon kívül vele. Nyaralásig nem is fogok, így valahol 2.4 körülre fogok kijönni vele. Még ha hozzáteszem az áramszámlát is (worst case scenario, hogy mindig itthon töltöm tele), akkor is max 3.7l/100km az átlagos fogyasztásom, de az esetek felében ingyen töltök, így inkább 3.1-3.2 az.
A BMW talán kijött 10-re vegyesben, ha nem siettem. Nem mondanám, hogy megbántam a váltást. És az egészben a legjobb, hogy csak beülök és megyek. Nem kell hallgatózni, hogy na most mi zörög, na minek van fura hangja, nem azt kell tervezni, hogy majd a következő szerviz alkalmával kicseréljük ezt-meg azt-meg amazt, és akkor majd összeáll faszára (sosem áll össze). Ez nem zörög, nem csörög, nem ráz, nem vibrál, csak szimplán megy csendben.
-
válasz szőröscica #104554 üzenetére
A bimmert újonnan vetted?
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
szőröscica
addikt
válasz bitpork #104555 üzenetére
Nem, es az Opelt sem.
A BMW-ben 195 ezer volt mikor vettem, osszeszereles tekinteteben sokkal jobb volt, mint a 230 ezret futott Nissanom, de erzesre rosszabb volt, mint az ora szerint 395-tel eladott E39 (amiben valojaban valoszinuleg inkabb 500 volt). Az Opelt 80 ezerrel vettem, de ebben nem erzodik az a fajta hitvanysag, ami az E61-ben megvolt anyagminoseg teren.
A BMW-ben egy dolog volt minden fele magasodo, az a futomu. Hihetetlen stabil volt minden temponal, egeszen nagy fekezesek eseten is. Ezt tudta mar az E39 is, es az E61 is. Az Ampera az uthibakon merevebbnek erzodik (valahogy az egesz kaszni olyan erzest kelt, mint egy massziv tomb, nincs semmi csavarodas), de a BMW sokkal inkabb ott volt az uton.
Lesz meg BMW-m szerintem, csak egy rendes plugint vagy elektromosat dobjanak piacra, mert ezek a 30e-k eleg gyenge eresztesek azert , az i szeria meg nem annyira autoszeru.
-
válasz szőröscica #104556 üzenetére
Ha újonnan került volna hozzád az e61, valószínűleg nem találkoztál volna ilyen problémákkal. A préniumnak tartott náci gyártóknál az első vevő a szempont akik visszamennek és vesznek újat , újra.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Magnum_
nagyúr
válasz szőröscica #104554 üzenetére
fullon álltam ki a garázsból, hegyről indulva 7,6km-en 0,7kwh-t fogyasztottam ma reggel, 80km-t írt ki érkezéskor, ráálltam a töltőre, 20 perc alatt pótolta a hiányt.
I humbly and respectfully decline™
-
Peter.70
addikt
-
BigBlackDog
veterán
-
Qru
MODERÁTOR
válasz pècsimunkás #104558 üzenetére
Akkor nem erőltetem az Aralt, ebbe az öreg japóba elég a prosztó benzin is.
#nincsbennetarcsi
-
Arcképgyáros
válasz szőröscica #104567 üzenetére
Jaja szép bár én Peugeut-ot látok benne.
-
-
EQMontoya
veterán
válasz bitpork #104557 üzenetére
Ezzel nem értek egyet.
Vannak autók, amikbe ha beülsz és mész vele, érzed, hogy elpusztíthatatlan. Nem tudom pontosan megfogalmazni, hogy mi adja ezt az érzést, de valahogy megbízol a technikában, mert semmi rendellenes nincs. És ezt sok autó újkorában sem tudja.
Same rules apply!
-
-
HoaryFox
őstag
A tegnapi topiktaliról néhány kép: [link]
Sajnos a kamera is merülőfélben volt, meg sok fotózandó téma sem volt
[ Szerkesztve ]
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
tboldi
nagyúr
-
HoaryFox
őstag
válasz Magnum_ #104580 üzenetére
Csak gyorsan kiszedtem őket fotóbolttal, ha rendelésre menne, kicsit többet szöszöltem volna vele De ha van ilyen igény, akkor a jövőben figyelni fogok erre
(#104581) Speeedfire: Kamerához kapott M.Zuiko Digital 14-42 mm pancake kit obi.
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
Magnum_
nagyúr
-
Snoop-y
veterán
[ Szerkesztve ]
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
HoaryFox
őstag
válasz Speeedfire #104585 üzenetére
E-PL7.
És 5.6-os rekesszel készült a kép
-
SSJmeszes
senior tag
Sziasztok.
Egy kis megerősítést szeretnék kérni tőletek.
Ez a doblemez ugyehogy nem jól van felrakva?! ( Opel Insignia )A képen a bal első kereket lehet látni, de a jobb oldali is ilyen!Köszönöm válaszotok.
YT:youtube.com/user/Meszes89 |Insta: ssmeszes |
-
félisten
-
kisza25
félisten
válasz szabonagyur #104596 üzenetére
1200 kiló 1,6 benzin 112 ló
1,5 diesel 90 és 109 ló
1,2 turbó 125 ló (4*4)
A váltója elég rövid, a 160 mindegyikkel gond nélkül meg kell, hogy legyen
Az újnak meg sokkal döntötebb a szélvédője[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
nagyúr
Ez az új focus pont olyan lett, hogy csak nagyon ímmel-ámmal váltanék a mostaniról.
A szlovének se semmi módon vezetnek. A 110 nekik 130, a matrica pontoknál sem akarnak lassítani 60-ra. A határig 8,5 utána 6,5 lett az átlag. Elégedett vagyok!Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Crypto Trade
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Politika
- Diablo IV
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest