-
IT café
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Nekem az új infó volt, de vhogy éreztem, hogy te tudni fogod a választ. Akkor a tanút, öcsémet rábeszélem, hogy vezesse a feldíszített OBK-t a Tanácsra meg vissza.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
pècsimunkás
addikt
válasz footy #103541 üzenetére
Azt , hogy sokkal jobb - e , mint a Sonax , azt nem tudom . Azt tudom , hogy sokan szeretik a Fusso-t . Kèzzel felvihető , van Youtube videó bőven a neten .
Èn múlt héten csináltam először az enyèmet :[ Szerkesztve ]
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
gzbotii
nagyúr
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
veterán
válasz BigBlackDog #102441 üzenetére
Jelentem, ma kitakarítottam az autót: porszívó, portörlés, szélvédőtisztítás. Uncsi meló. Lemosni nincs értelme, holnap, holnapután eső várható.
@tboldi: Thx! Tegnap is főleg magyarok voltak. Sajnos így továbbra is csak 95-ösre futja... :/
Kezdek meggyőződni róla, hogy a MOL 95-t jobban szereti a gép a Shell puruttya 95-nél; kevesebbet fogyaszt vele. Tegnap 8,8 volt az átlagom MOL-lal, 80% autópályán, forgalomtól függően 150-180, kicsi 200; 20% országút 100 és falu.
Mostanában jellemzően Shellt tankoltam, visszatérek a MOL-ra.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz F_Zolee #103562 üzenetére
Neeeem
Aminek van értelme, abból a jobbat veszem, pl. motorolaj, szűrők, étel, ruházat, tartós fogyasztási cikkek.Benzinből is csak minőségi, de szimpla (= "puruttya") 95-öst a MOL/Shell/OMV hármasból. Nekem nem ad annyival többet a táltosbenzin, hogy megérje a literenkénti 40-50 Ft felárat, azaz évi 80-100 ezer forintot. Évente ~1x öntök bele tisztító adalékot, pl. a Pro-Tec-től 3-4 ezer forintért, ezzel részemről letudva a mágia.
-
Magnum_
nagyúr
válasz F_Zolee #103562 üzenetére
En tegnap este indulas elott lemostam az autot, mert igy kell indulni. Ma Olaszorszagban szinten lemostam es tisztan alltam be vele a hotel garazsba. (Ahol feltoltottem).
Ne suljenek bele a bogarakSzloveniaban nem csak benzinkutat, wc-t jeleznek a tablak, hanem toltot is. Ez tetszik.
Kombinalt fogyasztasom parades (5.7) 570km-re vetitve (bar engem ez nem erdekel, de mast igen). Tisztan bebzinnel 6.2 volt. De az autopalya utan csak villannyal jottem.
I humbly and respectfully decline™
-
Káreseménynél (23k huf tehát semmi igazából) az okozó két szintet bukik csak, vagy mindentől függetlenül malus02?
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Peter.70
addikt
válasz Speeedfire #103567 üzenetére
Na ez az
-
-
F_Zolee
veterán
válasz Magnum_ #103564 üzenetére
Tegnap vettem sonax spricnis gyors viaszt. Azt írja száraz bódéra nyomjam azt töröljem le. Ebbe a melegbe volt, hogy már a csepp része rászáradt azt külön kellett még sikálni. Te is száraz kasztnira nyomattad?
Nekem is jó lenne ilyen verda melóba járásra ami ennyit fogyaszt. :|
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Szivacsos mosás után érdemes a kiput suvickolni, április óta nem volt alkalmam rá. Azért autópálya után mindig leveretem lágyított vízzel a gépet (bogarak), viszont az a kipunak kevés.
Erről jut eszembe, szerintem a kipufogó gázokat nem is csekkolták a műszakin, én legalábbis nem láttam, pedig ott álltam mellette.
-
F_Zolee
veterán
válasz pècsimunkás #103573 üzenetére
Nem volt forró meg nem a napon állt, fél órával előtte mentem vele de addig árnyékban állt. Majd legközelebb jobban kísérletezek.
-
veterán
válasz BigBlackDog #103577 üzenetére
Nálam sem, a fényszórót se nézték. Aláment körülnézni, majd lengéscsillapító- és fékellenőrzés, a végén leszedte a rendszámtábláról a matricát, és kész. Fizettem 20 k-t, viszontlátásra.
-
Magnum_
nagyúr
válasz F_Zolee #103572 üzenetére
Mosas utan szarazolod, majd elemenkent fujsz kicsit ra es szaraz mikroszalassal attorlod.
De bevallom, rbalint88-al mi neha (ha kevesebb az ido) a vizes kasztnira fujjuk es ugy szarazolunk, ugy sem lesz rossz.
Ma pl 31fokban mostam, kialltam, kicsit lecsopogott, befujtam es torolgettem at (feleseg turelmetlen ilyenkor, holott tudja, hogy nekem ez fontos)I humbly and respectfully decline™
-
nagyúr
Garanciás autóval mehetek másik Ford szervizbe is, nem kötelező oda mennem, ahol vásároltam, ugye!? Kéne bele hűtőfolyadék, és van közelebbi Ford is, mint a solymár/m3. Plusz bepróbálnám ezt garis keretek között feltöltetni.
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Cicero
őstag
Hétvégén sikeresen rágurultam a fa garázsajtóra. Csak a fényezés bánta, horpadás nincs... Hova vigyem Budaörs/11. ker. környékén, tudtok ajánlani valakit?
-
-
tboldi
nagyúr
-
veterán
válasz Tsebacsi #103586 üzenetére
Plusz bepróbálnám ezt garis keretek között feltöltetni.
Nice try.
@brumi1024: kellene egy egyenes fal aminek elé tudok állni este. Vélhetően marad a szerviz; a legális maxra kérem belőni.
#103588) Cicero: nem egyértelmű a fotó alapján, de talán egy polír is rengeteget segít.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Tsebacsi #103596 üzenetére
Kicsi rá az esély, bár Ford szervizben nem jártam még.
Tegyük fel, hiányzik belőle 2-3 deci. Fel fognak számolni fél litert + munkadíj. Inkább vegyél 1 liter belevaló gyárit; és hideg motornál töltsd fel maximum szintre, még maradni is fog a következő alkalomra.
@Cicero: lesz az még olyanabb is majd... A polírt javaslom, még ha marad is egy kis nyom utána. Abban reménykedek, hogy a sötétebb csík az a garázsajtó festéke. Ha mégsem, akkor is megér egy próbálkozást a polír (by szagember vagy tapasztalt ismerős), majd óvatosan* javítófestékkel lejavítani ott, ahol lekapta a festéket (by szagember vagy tapasztalt ismerős). Szvsz.
*óvatosan = nem ecsettel; ha kell, valaki biztos segít neked innen.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Mágus2 #103599 üzenetére
Az ecoboostok a fórumok szerint hektikusan eszik, van hogy elmegy 1-2 deci, van amelyik nem kéri. Az ST-RS motor hengerfej tömítése rossz, az 1.6-osra volt visszahívás, erre semmit sem dob az etis, tegnap megnéztem. Ráadásul annyi hiányzik,hogy a mínusz jel alatt van 1 mm-el. BBD párja vette észre, mi nem
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom mobilszolgáltatások
- Tudományos Pandémia Klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen monitort vegyek?
- Mini PC
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Battlefield V
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest