Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Milyen NAS-t vegyek?
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- DIGI kábel TV
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Mikrotik routerek
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Freemail
-
IT café
A Locus Map FREE és PRO egy többfunkciós offroad navigációs alkalmazás, amely fejlett online és offline navigációs képességeket kínál az Android készülékekhez (iOS-es verziója jelenleg nincs). Elsősorban szabadtéri szabadidős tevékenységekhez tervezték és használják, például túrázáshoz, kerékpározáshoz, geocachinghez. A szabadidős felhasználás mellett az alkalmazást szakemberek is használják, pl. térinformatikai adatok gyűjtésére, mentőcsoportok, légi felderítő csapatok stb.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szuszinho
őstag
Betöltöttem az útvonalat, hogy azon navigáljon, mert erdőkben is mentem, és nem akartam eltévedni, de többször is sikerült
A kereszteződéseknél, mintha nem mindig időben jelezne, nem pontosan mutatná, hogy 40 méter múlva jobbra (pl.: 10 métert mutat, de már közelebb vagyok mittomén 5-6 méterrel). Szóval nem tudtam, hogy az egymás mellett lévő utak közül melyik is a jó. Utána már kiderült, mert megjelent a kérdőjel, aztán láttam, hogy az útvonal mellett megyek. Mikor vissza tudtam térni, akkor már megint mutatta a nyilakat, távolságot. -
szuszinho
őstag
Telefonnal (Mi8) erdőben. Track-re van egy kis computer a bringán, ezt direkt navira szántam volna.
Nem hiszem, hogy nem lenne megfelelő ebben a telóban GPS. Olyan helyeken, ahol egy csomópontból 3 út is ment jobbra, aztán egy ideig szinte párhuzamosak is voltak, ott nem tudtam, hogy melyiket is akarja. Lehet, ha gyalog vagyok, akkor van időm kitalálni.
Egyébként, a merretekerjeken készítettem az útvonalat, és azt importáltam be. -
szuszinho
őstag
válasz szuszinho #171 üzenetére
Sikerült többször eltévednem. Nem tetszett, ahogy navigál. Amikor 2-3 leágazás is van ugyanabba az irányba, és ezek közel párhuzamos utak, nem tudtam sosem melyiket is mutatja igazából. Mintha később, és pontatlanul mutatná, hogy mikor is kell kanyarodni. A másik, hogy mikor elágazás nélkül kanyarodik az út, azt is úgy jelzi, mintha le kellene térni, vagyis kanyarodni.
Nem tudom, hogy ezek beállítás kérdései, vagy ez ilyen. Egyelőre úgy vagyok, hogy visszakérem az árát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Warhammer 40.000
- Gaming notebook topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Tápegység Moduláris Kábel Tápkábel Adapter Hosszabbító Csatlakozó Elosztó - Egyedi is
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest