Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A Locus Map FREE és PRO egy többfunkciós offroad navigációs alkalmazás, amely fejlett online és offline navigációs képességeket kínál az Android készülékekhez (iOS-es verziója jelenleg nincs). Elsősorban szabadtéri szabadidős tevékenységekhez tervezték és használják, például túrázáshoz, kerékpározáshoz, geocachinghez. A szabadidős felhasználás mellett az alkalmazást szakemberek is használják, pl. térinformatikai adatok gyűjtésére, mentőcsoportok, légi felderítő csapatok stb.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szuszinho
őstag
válasz szuszinho #171 üzenetére
Sikerült többször eltévednem. Nem tetszett, ahogy navigál. Amikor 2-3 leágazás is van ugyanabba az irányba, és ezek közel párhuzamos utak, nem tudtam sosem melyiket is mutatja igazából. Mintha később, és pontatlanul mutatná, hogy mikor is kell kanyarodni. A másik, hogy mikor elágazás nélkül kanyarodik az út, azt is úgy jelzi, mintha le kellene térni, vagyis kanyarodni.
Nem tudom, hogy ezek beállítás kérdései, vagy ez ilyen. Egyelőre úgy vagyok, hogy visszakérem az árát.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest