Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- ASUS RT-AC68U
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- XPEnology
- Linux kezdőknek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
-
IT café
A Locus Map FREE és PRO egy többfunkciós offroad navigációs alkalmazás, amely fejlett online és offline navigációs képességeket kínál az Android készülékekhez (iOS-es verziója jelenleg nincs). Elsősorban szabadtéri szabadidős tevékenységekhez tervezték és használják, például túrázáshoz, kerékpározáshoz, geocachinghez. A szabadidős felhasználás mellett az alkalmazást szakemberek is használják, pl. térinformatikai adatok gyűjtésére, mentőcsoportok, légi felderítő csapatok stb.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hínár929
tag
válasz B. Tamas #261 üzenetére
Sziasztok,
Az az érdekes, hogy a Locus-ban a nem mért szakaszokat nem jelzi ki, de ha feltöltöm a gpx-t akkor ott már kipótolja és ott az egyenes vonal.
Ne mindegy, ez vanHollyBoni,
Ha a Locusból töltöm fel a Strava-ra akkor sajnos beleszámolja a pause szakaszokat.[ Szerkesztve ]
-
Hínár929
tag
Sziasztok,
Bicajos útvonal feltöltés Strava-ra, ez az alap felállás.
Az a gondom, hogy ha megszakítom a bringázást pl. vonatra vagy kompra szállok és utána folytatom a tekerést akkor a Strava-ra feltöltéskor a nem bringázással megtett szakasz is feltöltődik, ezt szeretném elkerülni, tehát csak a tisztán tekeréssel megtett útvonal legyen feltöltve.
Mit kellene máshogy csinálnom? -
Hínár929
tag
Szia,
én is csodálkoztam, hogy egyszer csak közvetlenül lehetett gpx-t feltölteni a strava-ra. Azért gondolom, hogy lehet ilyet mert amikor a megosztást választom akkor feldobja a megszokott lehetőségeket drive, email, stb. de van egy ilyen szöveg is: A közvetlen megosztás nem áll rendelkezésre. Gondoltam van valami beállítási lehetőség.
Azt lehet tudni miért nem támogatja a közvetlen strava feltöltést, a fórumikon írnak valamit? -
Hínár929
tag
Sziasztok, ha valaki olvassa.
Hogyan lehet beállítani közvetlen feltöltést a Strava-ra?
Eddig működött de szervizben volt a telefon és amióta újraraktam azóta nincs ez a lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest