Hirdetés
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
FöldiM
csendes tag
válasz
Albigator #55832 üzenetére
Nagyon köszi srácok! A számítógépes boltban azt mondták, hogy ne a wattokkal számoljunk, hanem a 12V ágon folyó áram erősségével, az legyen jó sok, úgyhogy két Corsair 750-es táp lett a befutó azaz 1500 és ezek tudnak akár 60 ampert rövid időre és fix 25 ampert folyamatosan és rendeltem hozzá olyan kábelt, ami két kijövő szállal egy másik tápot is indít, meg 8-as ypszilon osztót, hogy a kártyák mindenhol kapjanak áramot 3x8 kell rájuk. Így lesz kész, de akkor az ssd-t is kicseréltetem nagyra és majd oda beállítom a nagy virtuális memóriát. A 8 GB ram az elég lesz ugye? Mindenhol azt írják, elég neki 4, de biztos ami biztos, meg egyébként is csak 13000. A boltban egyébként azt mondták, hogy ilyen videokártya alig van és nagyon király leszek velük.
Nem gondoltam volna, hogy ilyen macera, mire kész és még a programozás is hátra van.
-
FöldiM
csendes tag
válasz
shteer #55815 üzenetére
Köszönöm neked és ReFleXx-nek a választ. Egyben elnézést Enter65, hogy nem linknek raktam be a yt filmet! Amúgy eldöntöttem, egy H470 alaplap lesz 5905-ös Celeronnal, kap 8 Gb memóriát és 128 Gb SSD. A táp egy 1250 W Chieftec lesz és HiveOs. Kész.
Még egyszer köszi!Móni
-
FöldiM
csendes tag
Sziasztok! A neten láttam egy eddig nem ismert megoldás. Egy mATX alaplapon 12 USB3 volt, amibe közvetlen kötötték a risereket, vagyis nem mentek a PCI csatolások. A kérdésem az, hogy ha egy alaplapon van 2 PCIe x16 és 2 PCI x1 , akkor használatom-e a 6 darab USB-t további kártyák felcsatolásához, vagy tilos ez a keveredés, és vagy PCI, vagy USB legyen a kártya befogadó? Előre is köszi!
Puszi!
Móni
-
FöldiM
csendes tag
Sziasztok! Kérlek adjatok tippet, milyen alaplapot érdemes most venni egy 6 kártyás rig összerakásához? Egy tartozásért cserébe 6 darab RTX 3090 kártyát kaptam Apun keresztül. Nekem ingyenbe van.
Úgy döntöttem bányászni kezdek vele Ethereumot, már napok óta olvasok és azt hiszem menne. Akitől származik szintén ezt akarta. A kártyák mind ki vannak bontva, de csak egyet tettek be gépbe és állítólag 2-3 órát ment kipróbálásként egy játszós gépben. Papírjuk nincs sajnos. Kigugliztam mindent, de alaplapot csak Asrock H110 Pro Btc+-ot találtam itthon bányászni. A bátyám szerint hülye vagyok, el kéne adni, de én tudom, hogy ráérek eladni és akár jól is járhatok. Az áram a családi vállalkozásban adott, nekem ingyen van, ez a költség a tartozékok megvétele után nem lenne. Ha lehet AMD-sben gondolkodnék, de ez nem kizáró. Előre is köszi!
Puszi!
Móni
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- iPhone topik
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Formula-1
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Huawei Watch GT 3 Pro Titanium szürke bőrszíjjal
- Motorola Razr 40
- Canon EOS M50 (Traveller kit) EF-M 15-45 kitobjektívvel + 22mm f2 STM optikával EF adapterrel
- Új 4K Gamer PC R7 5700X/RX 6900 XT 16Gb/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új 2K Gamer PC R7 5700X/RTX 4060 Ti 8Gb/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest