- Hálózati / IP kamera
- Linux kezdőknek
- SQL kérdések
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- OpenMediaVault
- Starlink
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
TooCool
aktív tag
próbára baromi egyszerű: csinálsz egy .bat fájlt amiben ez van:
cgminer.exe -o stratum+tcp://pool.1f.hu:3333 -u USERNAME -p PASSWORD --scrypt -g 1 -w 256 --intensity 15
ha ez már legalább elindul akkor el lehet kezdeni játszani a paraméterekkel.
Ja és cgmier 3.7.2-t vagy annál _régebbit_ tölts le.
[ Szerkesztve ]
"Mert számolni mindig kell valamit." .-)
-
TooCool
aktív tag
másod be ez, és csak ezt a .bat fileba, így ugyan nekem fogsz dolgozni, de arra a 2mp-re míg látod, hogy megy-e szerintem nem para.
cgminer.exe -o stratum+tcp://pool.1f.hu:3333 -u tc.teszt -p 123 --scrypt -g 1 -w 256 --intensity 15
ha ez megy, akkor van értelme tovább szívni vele, most viszont én lépek, meg kell néznem pár gépet.
[ Szerkesztve ]
"Mert számolni mindig kell valamit." .-)
-
janos666
nagyúr
Használhatod ugyan azt a worker-t, vagy csinálhatsz mindegyik gépnek egy sajátot. Előbbi picit egyszerűbb, utóbbi kicsit átláthatóbb. Talán akkor a leghasznosabb szészedni, ha szeretnél a pool-tól email-t kapni mikor leáll.
Illetve VARDIF pool-oknál kellhet, ha a script csak worker szinten nézi a teljesítményed (amúgy nem tudom pontosan hogy megy, csak dobálom ami eszembe jut), de nem feltétlenül ugyan annyi és ugyan olyan VGA-val számolsz.
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Mesterlovesz
aktív tag
Szia #Zoty@! Van monitor kötve a kártyákra? Ha nincs, akkor van dummy plug rajtuk? Én azt olvastam a külföldi fórumokon, hogyha nincs rádugva semmi a videokártyákra akkkor elkezdenek energiatakarékos módba kapcsolni és akkor esik a teljesítmény. Én pont így jártam egy 4850-el, először ment 100-al, aztán kihúztam a monitort, elmentem a tetthelyről és otthon látom, hogy már csak 18-al teker!! Volt is nagy káromkodás...
Dehát hiába, még új vagyok ebben az egész bányászosdiban, apró lépésekkel és saját káromon tanulom a dolgokat. 8)
2014 január óta bányász és kriptoérme szakértő
-
Zlcsi
senior tag
tweeten azt írta hogy csak késik
engem még mindig az zavar, hogy nem csinál egy normális oldalt, ekkor számítási értékkel játszik, nem igaz hogy nem tud össze rakni valamit
meg ez az információtlanság a másik... néha néha böfög valamit tweeteren... nah mind1
[ Szerkesztve ]
-
oleslie
aktív tag
a DPMS alapértelmezés szerint engedélyezett, ki kell kapcsolni.
Section "Monitor"
Identifier "aticonfig-Monitor[0]-0"
Option "VendorName" "ATI Proprietary Driver"
Option "ModelName" "Generic Autodetecting Monitor"
Option "DPMS" "[B]false[/B]"
EndSectionEgyszerű életet élek. Ami üres megtöltöm, ami tele van kiűritem
-
-
Imafett
aktív tag
csak a middlének köszönd én csak egy tesztelő voltam de igen, énis a mai napig lesném az árfolyamokat, így meg szépen csendben jöttek a btc darabkák a walletba minden nap, jan7től febr 19ig kb 70dollárt keresett rajtam szóval mind2en jól jártunk
készül a napokban a clevermining teszt is
TooCool melyik képen? én csak vízszintes illetve felfelé mutató csíkokat látok
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest