-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
válasz
kenwood #79129 üzenetére
Kicsit pongyolán fogalmaztam, sry! A Phase 1 utáni ETH alatt értettem az ETH 2-öt az egyszerűbb beazonosíthatóság miatt. Ezután ugyebár attól függően, hogy mennyi ETH-t birtokolsz és mennyi az árfolyam, folyamatosan kapsz bizonyos összeget - mondjuk havi szinten.
Pl ezen kalkulátor szerint, ha 10 ETH-t veszek (jelen árfolyam mellett megadtam 33.000 USD-t) havi 137 USD nyereség jön ki. A kb 520 MH/s-t kaparó 3 éves bányám hoz heti 157 USD-t. Mivel napelemről megy, ez ténylegesen ennyi is. Tehát kevesebb, mint negyed annyi lesz az income. Ha Lend ETH-ra állítom a típust (akármit is jelentsen ez), akkor valamivel jobb lesz az eredmény.
"Az eth es az etc ket teljesen kulonbozo crypto,mas az arfolyamuk,mas a mennyiseguk,lehet valtani is koztuk."
Nyitván, de hogy jött ez ide?
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Politika
- Háztartási gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Eredeti játékok OFF topik
- Nissan klub
- Milyen okostelefont vegyek?
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- 128 GB-os, kétcsatornás G.Skill memóriakészlet, 8000 MHz-cel
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 1TBSSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Samsung S23 128/8GB / normál állapotban / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest