-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
golya87
őstag
Szerintem azért nem lesz ez elengedve, mint a sokat emlegetett tulipánhagyma, mert a technikai oldala viszont nagyon jó, használható. Én valami olyasmit vízionálok, mint ami anno volt a közösségi oldalaknál. Kezdetben volt a MySpace, iWiW, MSN, majd egyszer jött valaki szép csöndben összegyúrta őket és csinált egy jobbat, komplexebbet. Most pedig kb senki nem tud élni nélküle. A konkurensek (MS, Google) pedig pislognak. Szerintem nem a BTC lesz ennek az egésznek a nyertese és az ETH-ra sem fogadnék nagy összegben.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Külpolitika
- Hiba miatt egyelőre nem támogatja az AirPods Max a veszteségmentes hangot
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bomba ár! Dell Precision 3541 - i7-9850H I 16GB I 256SSD I HDMI I Nvidia P620 4GB I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Új/5 Ciklus APPLE MACBOOK AIR 15,3"- M3 Chip ,8GB/256GB - MRYM3MG/A- 2,5 év garancia -asztroszürke -
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest