Új hozzászólás Aktív témák

• Frozen

addikt

válasz Jacek #82653 üzenetére

Megvan ,de engem nem érint mivel eu-ban élek ezért euroban nézek mindent.

#82654llacee
    Új kártyáról beszéltem, én nem a magyar használt aprót nézem és a magyar boltokat, németben élek és 3 weboldalt is felapoztam amit 970 euroért vettem anno 3080 msi trio x es kártya , most z néven 12gb memoriával szerelve 950 euro.... És ezek az emelt árak ,megejelenés után azért voltak itt 900 euro alatti áron is kártyák szóval a nagy olcsóságról és az áreséstől én nem vagyok elájulva , csak azért mert a skalperek már nem tesznek rá és nincs rá akkora kereslet ezért tünik olcsóbbnak viszont a kezdeti msrp vagy a megjelenési időszak utána kb ugyan ezek az árak voltak mielőtt a bányászok elkezdték felvásárolni a skalperekkel együtt a kártyákat

#82655EQMontoya
    Merge után majd figyeld meg mennyi kártya lesz a piacon kb eladhatatlan kategoria páran majd reménykednek ,hogy lesz valami még és próbálgatják majd a többi tórható coint szóval lehet nem egyből fog bedölni ez az egész hanem kicsit tolodva ,de szerintem potom pénzért fogják vesztegetni a kártyákat,mert akinek több van nem tud majd vele mit kezdeni.

Új hozzászólás Aktív témák