Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
GERIlla83
tag
válasz Celithrandi #79296 üzenetére
Igen, a 10/10 az accept share
Olyan hülye vagy, hogy ha te lennél Zorro "Y"-t rajzolnál a falra!
-
Celithrandi
addikt
válasz Celithrandi #79295 üzenetére
TREX ezzel szemben első körben 70-75mhs, viszont nem egy túl informatív miner, konkrétan azt azt se látom, hogy mennyi az accept, a reject, a lock stb.
mod: a 10/10 lenne hogy 10ből 10 accept?
[ Szerkesztve ]
i9 14900K, MSI Z790 Tomahawk MAX, ARCTIC LFIII 420, MSI 4090, GSkill DDR5 7600Mhz, Patriot VIPER VP4300 Lite 4TB, Lian Li LANCOOL III, LG 34GN850-B, Optoma UHZ66
-
Celithrandi
addikt
válasz GabeE3e #79271 üzenetére
most futtattam 1 órát a lolminert 63mhs. Ellenben lock után nagyon gyorsan visszaáll, de ennél nem ment egyszer sem feljebb.
i9 14900K, MSI Z790 Tomahawk MAX, ARCTIC LFIII 420, MSI 4090, GSkill DDR5 7600Mhz, Patriot VIPER VP4300 Lite 4TB, Lian Li LANCOOL III, LG 34GN850-B, Optoma UHZ66
-
raczmih
újonc
Elvileg ki fogják fizetni a bentragadt összegeket, amikor megszűnik a POW.
[ Szerkesztve ]
-
csendes tag
válasz koko52 #79273 üzenetére
Nem, vagy eléred a 0,1-et és utalják másnap reggel vagy minden hó 28-án kiutalják ami van.
Én így olvastam annó a leírásban.Oké, ez változott:
2021/08/25 13:15pm UTF Hive OS Announcement: 📍Hiveon Ethereum Pool: Inactive Payment Policy has changed
From now onwards we’re terminating inactive payouts on the 28th of each month due to changes introduced with the London Fork.
⚠️ Due to changes in the mechanics of the fee market, we’re no longer paying out balances below the active threshold.
Your funds will remain on the balance of your inactive wallet on the pool and you can return to the pool at any time and mine up to the minimum payout threshold 💵[ Szerkesztve ]
-
demmer123
őstag
3060ti lolminer 90-100W fogyasztás mellet 44-46mh/s 77% lhr unlockal.
Jónak tűnik.
-
G_Endre
csendes tag
Tisztelt Fórumozók, szakmai kérdést tennék fel:
5 GPU minerem (165,3 Mh/s) 6-ik GPU-val való bővítésén gondolkodom. Az alaplap: G41MT-S2P elvileg 6 GPU-t fogad (egyszer megtaláltam, azóta sem, ez is kérdés lenne, hogy hol lehet megnézni, hogy egy adott alaplap hány GPU-t fogad maximálisan). Kérdés lenne, hogy az alaplapi integrált vga beleszámít e? -
krepp
tag
Nekem akkor indul full hash rate ba ha core clock-nak alacson értéket adok meg, akkor látszik hogy nem a beállított ram frekin indul el a bányászat hanem a felén. Így viszont nincs lhr lock sem, gondolom a feles tempó miatt.
Hwinfóval olvastam ki az értékeket, és ez windowson történik.
Hiveos en ezt a jelenséget még nem láttam..A leírását olvasgatva az a lényeg hogy egy sokkal alaposabb finomhangolást végez az új verzió, és le is írják hogy a paraméterek nem másolhatóak, minden alkalommal meg kell csinálni, így gondolom direkt nem működik a lhr tune fixálás...
Már majdnem irigykedni kezdtem a 94-edre, mert nekem csak 90, aztán eszembe jutott hogy dual-ozom..
nekem max 0,1MH/s ugrál csak a termelés, poolon is, progiban is. Amúgy szerintem tök normális az ugrálás...."Mi nem szenvedünk! Mi így élünk!" ...Hofi
-
BeZol
őstag
512.15 driver, win10, 3080 Ti: (nincs kijelzőre kötve)
kereken 4 perc után áll be a hashrate
ugyanazzal az OC-profillal t-rex 90,5MH/s, lolminer 94MH/s--lhrtune nem működik (már mindenféle variácóval próbáltam)
77.2-77.3-as LHR a sweet spot nálam a konzolt nézve, de felmegy néha 79-re is ami miatt beesik a hashrate 89re, és ezt 15perc alatt 2xer is megcsinálta.
Jó lenne ha lehetne fixálni az lhr-szintet... Gondolom majd kövi verzió...
Fogyi 275W pár secig, majd pár secig 295W, majd megint 275W. Átlag 285W így a fogyasztás.Dev fee 0,7%, míg t-rexnek 1%, szóval megérősebb a lolminer még akkor is, ha néha lecsorog a termelés.
Vkinek sikerült lhr-szintet befixálni?
Ja és néha full hash rate módban akarja indítani a kártyát, nem tudom abból kikecmeregne-e idővel...
[ Szerkesztve ]
-
koko52
nagyúr
Akik hiveon poolra bányásznak és ledobják a diff bombát azoknak bennragad az ETH, ha nem lesz meg a 0.1?
Etherminenál nincs gond, mert polival ki lehet szedni, illetve 0,01-et is.[ Szerkesztve ]
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
koko52
nagyúr
Trex-el az lhr 3080 72-74 és nincs csúcsra tekerve.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
GabeE3e
tag
Kijött az 1.48-as Lolminer tegnap Windows-ra is, aki kipróbálná, elvileg ez most a legjobb.
-
-
Dare2Live
félisten
válasz Celithrandi #79258 üzenetére
ki. most pont 74.4mht futott pool oldalrol nezve
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
IppY
tag
Kijött az új HiveOS linuxra: 0.6-214@220331
Írják, h a MEM temp kijelzést is RTX30xx-ra betették. Én Phoenix miner-t használok 3080 LHR mentes kártyára de a frissítés és külön újraindítás után sem látom a memória hőmérsékletet a webes felületen.
Akkor ez azt jelenti h továbbra is csak ezekkel a minerekkel működik?
t-rex v0.25.9+ gminer 2.88+ lolminer 1.47+Vagy valahol külön elő lehet varázsolni h látható legyen a MEM hőmérséklet Phoenix miner-nél is? Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
szente
addikt
Sziasztok!
Viszonylag ritkán használom a Krakent, de most kéne. Viszont be lett kapcsolva a kétfaktoros azonosítás még az előző telefonommal, amit nem hoztam át az újra, így meg nem tudok bejelentkezni.
Mit tudok tenni?
Ha újra regisztrálok egy másik mail címmel, akkor lelőnek miután ellenőrizték a személyimet?
Vagy inkább regisztráljak máshova? Mi tudtok ajánlani? Kriptot szeretnék fogadni, azt átváltani EUR-ra, majd kiutalni a számlámra.Köszi!
-
Celithrandi
addikt
Kérdésem lenne: 3080 LHR ből win alatt ki tudtatok hozni 24h átlagban 70mhs feletti értéket vagy az lhr visszaesések miatt kb 63-66 lesz mindig a vége? köszi
-
Celithrandi
addikt
válasz Hurkaleves #79255 üzenetére
én is őt néztem ki, de végül játszási okokból 3080 lett. Bánya szempontól nem volt jó döntés sajnos
-
Hurkaleves
őstag
válasz Celithrandi #79251 üzenetére
RX 6800 volt az elsődleges kiszemelt ami teljesítmény/fogyasztás/ár (~430k) szempontjából is rendben van a szememben. De mondom, ez csak egy hirtelen fellángolás ami elmúlik, nem lépem meg... egyelőre..
-
Emperor_
addikt
válasz Hurkaleves #79248 üzenetére
Tudtommal a 1660 Super, TI, 3090 ami mentes és boltban elérhető.
Minden más LHR, ami most boltban elérhető.(A 20XX szériával nem vagyok képben.)
A 3060 v1 a különösen problémás.
A 3060 TI ebből mintha lett volna no LHR, de Mo-n nem láttam.3070, 3070 TI, 3080, 3080 TI ezekből van LHR mentes, de boltban nem kapsz. Csak bányásztól használtat.
Xiaomi Redmi Note 4 | Topping A30, D30
-
Celithrandi
addikt
szvsz 6700xt vel 300ért jobban jársz. Olcsóbb, kb azonos teljesítmény, kisebb áramfelvétel, alacsonyabb hőfok, kevesebbet pörgő hűtés és nem kell várni két hetet rá mint a kazys kártyákra.
[ Szerkesztve ]
-
k1raly
aktív tag
3070ti és 3080ti mind lhres.
-
Hurkaleves
őstag
válasz Emperor_ #79245 üzenetére
Van pl. egy ilyen. Szerintem korrekt az ára is és ezen oldal szerint nem LHR-es (tekerjetek lentebb). Tehát akkor léteznek ilyen kártyák (újonnan is)?
[ Szerkesztve ]
-
Emperor_
addikt
válasz Hurkaleves #79229 üzenetére
1660 super vagy 1660 TI soha nem volt LHR, most sem az.
Teljes feloldás nincsen semmilyen platformon, 70-75 % amit ki tudtak hozni. Vagy egy módszer amivel szinte a teljes kapacitást ki tudják aknázni un dual mining: ETH és valami más coin.
Xiaomi Redmi Note 4 | Topping A30, D30
-
varmi2
nagyúr
válasz Hurkaleves #79242 üzenetére
Tévedésben vagy. Vidéken jobb mint a nagy városban. Akkor kapsz legjobban, ha a saját területeden nincs másik. Én is vidéken tolom, az alföld észak- keleti részén, egy kis városban. Az egész városban, ahol lakom 2db van, abból az egyik az enyém. Van olyan nap, hogy napi 5$ hoz, úgy hogy az áram elhanyagolható.
[ Szerkesztve ]
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
varmi2
nagyúr
válasz Hurkaleves #79240 üzenetére
Én is léptem, csak más irányba, helium minert üzemeltetek.
-
Ferdzsoo
addikt
Kíváncsi voltam, most összeszámoltam hány VGA van jelenleg eladó (ezek a bányászok már úgy döntöttek hogy most eladják a rigeket) amik bányában vannak. (komplett bányagép hírdetések)
Kizárólag az RTX 30-as sorozat illetve 5600,5700,6600,6700-as Radeonokat számoltam, semmi mást.
Nincsen közte RX-es sorozat illetve az Nvidia 10-es és 20-as sorozata.
437db VGA ez jelenleg. (+ - 10 darab ha elszámoltam magam) A többség garanciával. A 200 hírdetés közül kb 5-6 db jegelt volt.
Amíg megy az ETH, feltételezem annyira nem sürgős az eladásuk mert termelnek hozzányúlás nélkül, de az látszik hogy jelenleg sincs nagy hajlandóság komplett rig vásárlásra. Feltételezem ezek előbb utúbb egyesével kikerülnek a VGA hírdetésekbe.
Ehez jön még hozzá kínálati oldalon az egyesével felrakott VGA hírdetések ezekben a kategóriákban.
Persze mindez nem jelent semmit, csak érdekességképpen írtam le."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Ferdzsoo
addikt
Olvastam olyan ember véleményét az ETH POS indulásával kapcsolatban (amikor pár hete meglett a testneten) hagy nagyon jó esély van rá hogy akár április - májusban meglesz az ETH POS. Tavaly ősszel még ő sem gondolta volna hogy ilyen tempóban tudnak haladni, viszont a testnetes sikerrel a küszöbön vannak.
Nála hozzáértőbb blockchain expertel soha nem találkoztam, olyan mélységekig érti és látja át a hálózatokat (akár BTC, ETH, BSC, SOL, akármi) mint szerintem nagyon kevesen ebben a témában. Többek között ő is azt állítja hogy a GPU bányászat ezzel meg fog szünni. (altok között nem lesz profitábilis akkora diffnövekedés lesz)
Természetesen lehet ennek hinni, meg lehet nemhinni, meg vitatkozni ezzel.
Az idő majd megmondja. Ő is tévedhet. De az biztos hogy ha valaki minél jobban ért valamihez annál kisebb az esélye hogy hülyeségeket beszél...[ Szerkesztve ]
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
koko52
nagyúr
Én 320 nettóban vettem tegnap Kazytól 3080-at. Durva. Januárban még 526-ért vettem .
[ Szerkesztve ]
-
koko52
nagyúr
válasz trek81 #79214 üzenetére
Nagy küzdelem bekapcsolni AB-ben a profilt és elindítani a klienst. 2-3 kattintás.
-
viharhozo
addikt
válasz varmi2 #79230 üzenetére
Dehogynem, lehet banyaszni, ha van kedved, csak epp a diff. bomb utan gyakorlatilag nem kaparsz majd semmit.
Ethereum's "difficulty bomb" refers to the intentional and sudden increase in mining difficulty that will occur when ETH 2.0 and proof-of-work update is released to the Ethereum network. The intent behind the difficulty bomb is to exponentially increase the amount of time it takes to mine a new block on the Ethereum blockchain.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
MODERÁTOR
válasz Hurkaleves #79229 üzenetére
3090 az lhr mentes. Találhatsz még 60Ti, 70, 80-at is, de max kéz alól. Rendes riget viszont már biztos nem építenék.
[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
varmi2
nagyúr
válasz Attix82 #79227 üzenetére
Nem vagyok blocklánc szakértő, de szerintem nem. Most a fő eth bloclánc az ami a bányán van. A jelenleg futó teszt pos lánc az meg fog szünni. Azért van a merge, hogy az aktuális bányász blocláncot bevigye a pos-ba. Innentől nem fog két blocklánc futni, a pos-os és a bányász. Csak egy a pos-os. Tehát nem lesz bányászás, mert azt az ágat telejsen meg kell semmisíteni, mert nem válik ketté. Mint annak midején az eth és etc esetén. Akkor, ugye megmaradt mind a két bloklánc, és az eredeti lett az etc, és lett egy új coin, az eth. De most nincs ilyen.
-
Hurkaleves
őstag
Urak, egy két kérdésem lenne felétek. AMD-vel bányászkodom, az Nvidia-t nem "követem", de most lehet elgondolkodom egy NV-s rigen. Kérdésem, hogy az összes újonnan vásárolt NV kártya LHR-es? Kivétel nélkül? Csak mert sok helyen nem tünteti fel a forgalmazó. Illetve van-e mód HiveOS alatt ennek teljes feloldására?
Köszi előre is! -
Attix82
addikt
válasz varmi2 #79223 üzenetére
Ha valami más coin többet hoz most már átállnának sokan.....Diff bomb lesz de nem teljes átállás mert párhuzamosan fog futni a bányászattal egy ideig....de ha még úgyis megéri mint más coin, akkor tovább is azon lesznek a gépek. Blokk időt kell tartani és az most is annyi amennyit szeretnének a Diff bombbal. (A mostani DIFF is az egekbe)
[ Szerkesztve ]
-
varmi2
nagyúr
válasz Attix82 #79222 üzenetére
De fix, csak nem mondák meg, hogy mikor. Előre szoltak, hogy nem hozzák nyilvánosságra a dátumot. A bányászhas nehogy hamarabb lecsökkenjen, mint ahogy az tervbe van véve. Nem fogják kiírni, hogy július 20. Hanem 19-és huszadika között aktiválják a diff. bombát, és ennyi.
Utána mindenki leáll róla.Ha adnának egy konkrét időpontot, akkor lenne rá esély, hogy 1-2 nappal hamarabb áttérnének az emberek más coinra, amíg jövedelmező, és az eth hasrate lezuhanna , és ekkor veszélyeztetnének egy 51% támadást...... Ezt kiküszöbölve, amikor ők készen állnak a pos átállásra, egyik napról a másikra aktíválják a diff. bombát, és kész. Minden megy tovább, csak már nem kell bányászni.
[ Szerkesztve ]
-
varmi2
nagyúr
-
chungey9
tag
Valaki próbálta már laptop mini-PCIx csatlakozóval a bányászatot? Van egy régebbi laposom amiben asszem 3 aljzat is van.
-
trek81
senior tag
válasz koko52 #79211 üzenetére
Én nem küzdök winnel🤣🤣🤣
De hogy m2ssd boot rajt a hive belőve a karikara..... amikor végez a meloval a win alatt, vagy bmi alatt... Az érthetetlen miért win alatt küzd a sok ilyen ember bányászatban😁😁😁
Elfogadom én🤘🤘🤘 ámmen-- küzdjön na[ Szerkesztve ]
Már ment vissza pénz embereknek,, ahogy kapom a pénzem megy vissza
-
trek81
senior tag
válasz Celithrandi #79209 üzenetére
Apr 1🤣🤣
[ Szerkesztve ]
Már ment vissza pénz embereknek,, ahogy kapom a pénzem megy vissza
-
koko52
nagyúr
válasz trek81 #79207 üzenetére
Ezt már végigvittük sokszor. Az hogy te küzdesz winnel a te bajod, másnak meg megy rig karbantartástól karbantartásig. Próbáld meg elfogadni, hogy létezik más vélemény, igény, tapasztalat a tiéden kívül!
[ Szerkesztve ]
-
-
senior tag
HiveOS alatt, van olyan Nvidia kártya (3060Ti és 3080Ti perpill) aminek 0%-nak ,meg néha 60%-nak közben végig stabilan 40%on pörögnek.. és a hőfokok is rendben vannak.. ez valami OS bug?
[ Szerkesztve ]
-
trek81
senior tag
válasz Celithrandi #79205 üzenetére
Nem is értem miért win alatt küzdetek...
1db ssd vagy m2ssd-- hiveos•onnan boot amikor nem használod a gépet.
De ez a win alatti küzdelem... Sosem értettemMár ment vissza pénz embereknek,, ahogy kapom a pénzem megy vissza
-
Celithrandi
addikt
válasz berzebub #79204 üzenetére
Az az érdekes hogy stabil. Mármint nem hasal el, nem nagy a reject, egész egyszerűen egyszer 73mhs utána meg dob egy 60mhs-t. Ami amiatt annyira nem vészes, hogy amikor 60mhs akkor ehhez mérten kevesebbet is eszik, viszont nem értem az ingadozást.
-
berzebub
aktív tag
válasz Celithrandi #79202 üzenetére
Akkor az oc-val kell dolgozni. Volt olyan 3060ti-m ami +1200-as memnél 73%-nál elhasalt, visszavettem 1100-re és stabil 74,5 volt. Szorakozni kell kicsit
Heghlu'meH QaQ jajvam
-
GabeE3e
tag
Lolminer telegram oldalán fentvan a windows-os legújabb verzió, viszont még Alpha, elvileg megy, csak semmi mást nem lehet közben csinálni a gépen, mert lhr lockol a kártya.
-
Celithrandi
addikt
válasz berzebub #79198 üzenetére
á, értem mit írsz. Viszont ez nem ok arra, hogy pl most is csinált több 50-55mhs es sort amikor az LHR 71 en van és nem volt lock sem. Valami más baj lesz itt.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone topik
- Autós topik
- World of Warships
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Windows 10
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Note10+ 12/256GB Karcmentes, gyönyörű állapot!
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2070 Super 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2060 Super (RTX 3060 Szint)/16Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2070 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RX 7700 XT (RTX 3070 Ti-t veri)/16Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest