- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Synology NAS
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz #68216320 #73450 üzenetére
Na, azt hiszem a másik hozzászólás alapján (ahol szintén hibásan volt használva a fizikai mértékegység) meglett, hogy mit akartál írni.
A probléma abban rejlik, hogy helytelenül használjátok a mértékegységeket. Konkrétan hibás mértékegységet használtok. Tessék odafigyelni, mert félreértésre ad okot. Én legalábbis emiatt értettem félre."a 10w ba sem halsz bele szerintem egy nap 240w kb 10 ft ha van naponta lehet sokat mondtam"
Szerintem ezt akartad írni (és így már érthető is, hogy egy rigben lévő cpu alacsony teljesítményéről és fogyasztásáról van szó):
A 10W-ba sem halsz bele szerintem, egy nap 240Wh kb 10Ft, ha van naponta. Lehet sokat mondtam.Így már érthető, hogy a 240W az nem Watt, hanem Wattóra szeretett volna lenni.
(Mindezt teljesen barátilag, nem kioktatásnak szántam. Kérlek ne is vegye senki annak. Köszönöm, leülök magamtól.)
[ Szerkesztve ]
-
Frozen
addikt
válasz #68216320 #73451 üzenetére
korábban már le volt írva hogy érdemes belőni a procit akinek kicsi van a rigben kb ugy hogy semmivel ne fogyaszon többet mint alapon igazából minden szám meg mértékegység nélkül ,hogy a zseniknek is érthető legyen aki meg asztalin kapar az meg oda lövi a fogyasztást amennyit nem sajnál rá
[ Szerkesztve ]
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
törölt tag
válasz Frozen #73452 üzenetére
Ha nem írtál volna mértékegységet lehet jobb lett volna, mert akkor "odaképzel" az ember valamit. De úgy, hogy marhaságot írsz oda, az már félrevezető. Szóval jöhetsz a "zsenizéssel", de egy "villanyszámlából" is tanulhatnál.
(De szerintem itt fejezzük is be a témát, ha benne vagy, mert nagyon nem ugyanazt az értékrendet követjük. Balhézni meg felesleges volna.)
[ Szerkesztve ]
-
Frozen
addikt
válasz #68216320 #73453 üzenetére
Nem nezem a szamlakat csak lehuzak a kartyarol es nem is erdekel mi van rajta vagy benneybocsi de jó tanulast. Erdekes hogy a 99% ertete mirol van szó csak te nem ,aztan meg meg is csurod csavarod,nem tudom mit kaparsz és mióta meg mivel ,de ennyire szorszalhasogatosan meg lehet 1% ventin is szarakodsz a beallitasok al mert az ep kicsivel tobbet eszik
[ Szerkesztve ]
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
echterion
nagyúr
Felmerült bennem a kérdés, hogy mi lesz a letöltött RTM tárcámmal, ha újra kell húznom a rendszert? Persze nem a rendszermeghajtón van, de kérdés nekem, hogy oda pakolt-e valamit, vagy csak elég ismét elindítanom egy új rendszer alatt a már telepített tárcát?
-
MPowerPH
félisten
válasz Frozen #73454 üzenetére
Abban igaza van, hogy nehez ertelmezni a hozzaszolasaidat. Mintha torned a magyart, mert a mondatok osszerakasa sem sikerul a legtobb esetben.
Az is feltunt, hogy egy hozzaszolason belul elkezdesz ekezetek nelkul irni, majd atvaltasz ekezetesre. Meg neha engem is megkever, pedig en fixen nem hasznalok ekezeteket, hanem belelatom, es ha mas is igy ir, eszre sem veszem. Nalad viszont feltuno.Don't Tread On Me
-
SzlobiG
félisten
Rávettem magam én is, hogy kipróbáljam az 5600X-et egy kis bányára. Egyenlőre az auto tune fut még csak. Nálam a PBO be van kapcsolva meg+200MHz, simán eszik 110W-ot is, jól sejtem ez így ide nem lesz jó? Hogy érdemes a CPU-t beállítani, valami eco mód?
-
Frozen
addikt
válasz MPowerPH #73478 üzenetére
nem mondanám ha megnézed az avg tempot a 3900x csak 3,3k az 5950x nél nálad meg 4,6 ez azért 30% különbség durván és árakban a 30xx széria már kb lassan ott van ahol az 5900x meg az 5950x
-
-
Frozen
addikt
válasz aerosmith #73484 üzenetére
azért van számítástechnikai boltja ,mert nem ért hozzá, milyen gondozásról beszélsz? beállítod a riget bányára és megy mit kell gondozni? ez nem virág amit öntözgetni kell naponta....ha valami elszáll vagy baki van akkor az abból fakad,hogy van nem jól van beállítva a rig vagy sok az oc és nem bírja a kártya ennyi. Sokan ezt túltolják,meg keverik a kártyákat is össze vissza stb..
linuxról is megvan a véleményem semmire nem jó ,max valami komoly szerverre amit kiadsz cégeknek stb és bent van a szerverterembe,de otthon bármire feltenni feleslegesHa már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
krepp
tag
válasz Frozen #73486 üzenetére
Igen, és az autók legnagyobb ismerői nem a mérnökök vagy a szerelők, hanem az autókereskedők...
Most komolyan, te értelmi sérült vagy, mert akkor nem szekállak tovább, csak akkor ne cryptozz, hanem festegess...
..Vagy dőlj hátra, és olvasgasd az értelmes emberek kommentjeit, és ne b*szd szét a fórumot azzal hogy mindenkinek, a te buta hozzászólásaidat kelljen kijavítgatnia..."Mi nem szenvedünk! Mi így élünk!" ...Hofi
-
Frozen
addikt
itt egyedül aki hazavágja azok az emberek akik bolhából csinálnak elefántot és szana széjjel offolják az egész topikot ugy hogy valaki ír egy hozzászólást ez neked nagyon zavaró vagy nem értesz vele egyett meg még 1-2 ember és alá benyomtok egyből 3-4 vagy több offos üzenetet van hogy egymás után akár 2 öt is,mert egybe még a gondolat össze szedés sem megy.
#73488MPowerPH
még senki az ég világon nem tudta megmondani mivel tud ez a rendszer a bánya rigben többet mint a windows, mert csak a stabil dolgokra hagyatkoznak sokan,meg hogy van benne valami távoli elérési funkció kb úgy mintha ezt a win nem tudná ,valóban nem nekem készült semmi értelmét nem látom ,talán az rtm alatt egy picivel jobb tempót kaphat vele valaki mint maga a win alattHa már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
llacee
őstag
RTM-nél aki a suprnovát használja lenne egy kérdésem:
Account alatt beállítom, hogy pl 50RTM-nél utaljon, beírom a wallet címem és pinkóddal mentés.
azt mondja, már hozzáadtam korábban a címem, és a limitet, de a mentés után üres mind a kettő mező.
Cash out nem működik, mert nincs wallet addr. elmentve hiba.
Nemértem. -
Wackond
tag
válasz llacee #73422 üzenetére
én átálltam tegnap este Chialeaf poolra 1 procival, és ma dél körül a másikkal is. a Total Immature és a Total Balance folyamatosan 0, a Total Paid 237 RTM, meg is jött mind.
Az AVG Hashrate kb 5%-kal magasabb, mint amit az Rplant pool írt. 2db 5950x prociról van szó.
Amit negatívumként felróhatok, hogy ahogy írtad, zavaró, hogy nem látod folyamatában a termelésedet, valamint hogy nem tudok payout limitet állítani. Napi 1 utalás pont elég lenne... -
Wackond
tag
válasz Frozen #73491 üzenetére
én nem akarok beleszólni a dologba, mert ritka vendég vagyok itt, legalábbis nem sokszor írok.
viszont hive fut 2 rigemen, kártyánként 0,2-0,5mh többletem van a winfoshoz képest, nem indul újra éjjel ha valami okos megnyom egy gombot a microsoftnál, a mobil appon pedig kenyából is 2 kényelmes ujjmozdulattal kb bármit megoldok a rigen, amire szükség lehet. jól elvan a legostobább procival, minimális rammal (votl vele 2gb rigem is, most 4gb-osak vannak).
célharverre célszoftver dukál szerintem, én ezért térem át a hive alapú rigekre, és örülök, hogy így döntöttem. nem futtatok szügségtelen cicomákat rajta, csak ami szükséges az adott feladathoz, abban viszont nagyon jó.
hozzáteszem, hogy linuxhoz én se értek, de a telepítésre és az alap beálításokra óvodásoknak szóló szintig van tananyag, a többi meg adja magát, mint a régi monchrome nokia telefonokban. eddig amit linuxoznom kellett, az egy nvidia driver update volt, kb 3 perc alatt magamtól rájöttem, mit kell tennem. -
MPowerPH
félisten
SzlobiG: PBO tulfeszeli, azert eszik annyit. Zen 3 banyara a legjobb setup, ha magad allitod be az orajelet es a feszt.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Danex
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos autók - motorok
- Apple notebookok
- Viccrovat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest