Hirdetés
- Bevétel nélkül is odadobnak 150 millió dollárt egy AI-chatbotra
- Aggódnak Texasban, amiért bitcoinbányászokra pazarolják az áramot
- Újra lehet bárki felesége a generatív AI
- Mesterséges intelligenciával figyelné meg az embereket Franciaország
- A Meta szerint nem az ő pénzük a megoldás az EU-s telekomgondokra
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- DIGI internet
- Nem az olcsó elektromos autót hozza el az olcsó lítium, hanem a nagyobb profitot
- Sweet.tv - Internetes TV
- Windows 11
- Újra lehet bárki felesége a generatív AI
- SUSE Linux
- Vírusirtó topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomazin
veterán
Megprobalom itt is, hatha itt tobb kartya forog es nagyobb a tapasztalat:
Asus kartyat magadnak mennyire agyverzes rmaztatni?
(Valaszthatok,h egy osztrak kiskeres kartyam lesz, aki a sajat honlapjan is arra buzdit,h kuldd egybol a gyartonak, vagy nemetbol megrendelem, de akkor varok (mondjuk nem tudom mennyit), h legyen kartyam, viszont akkor casekinges garim lesz)
Elore is koszi a gondolatokat! -
-Gabesz-
senior tag
válasz
MPowerPH #72998 üzenetére
Ment nálam is éjjel a dolog.
4,2Ghz all core, nem nagyon érdemes magasabb órajelen járatni, sokkal többet sem hoz, meg fogyaszt.
Sajnos hiába írja ki hogy 90% folyamatosan a total cpu usage, gyakorlatilag alig dolgoztatja a procit. Az idő nagy részében 3000-4000h/s alatt dolgozik és nem sok minden történik, 45-50 fok között vannak a magok. Aztán néha kap olyan feladatot ami megy 8-10 Kh/s-el, ilyenkor megy fel 50 fok fölé a hőfok, ilyenkor dolgozik kicsit jobban. Így kellene mennie folyamatosan....Ezzel így óránként kb.15 Rtm jön átlagosan a walletbe, néha több, néha kevesebb.
-
EQMontoya
veterán
Ejjel eleg szepen termelt, volt, hogy egy ora alatt 70 rtm-et kaptam.
Same rules apply!
-
cyberdog
tag
RTM túrás.... ez a WINRING0x64.sys ez mi? kell ez nekem? A cpu miner induláskor hibát dob, hogy nem találja, a proci nem túl acélos, ryzen 1500X eddig pár órát ment 30RTM volt a termés, proci hőfok 45 körűl fogyasztás kb 50W. Foglalkozzak a hiányzó fájlal, számit valamit a profitban?
[ Szerkesztve ]
-
-
Bazijoe73
senior tag
Sziasztok tud valaki segíteni? Eth-át akartam küldeni Binance-tol Coinbase-ra és azt írja elment viszont nem jött meg! Ezt most el buktam vagy valahogy vissza lehet szerezni?
Samsung Galaxy S5 Rootolt
-
Bazijoe73
senior tag
És a bsc scan azt mutatja, hogy sucess.
Samsung Galaxy S5 Rootolt
-
Bazijoe73
senior tag
-
-
Frozen
senior tag
válasz
-Gabesz- #73027 üzenetére
ott van hogy a tunet le klel tolja 2 óra addig nem banyaszik de utana meg automatan elindul meg kell hogy csinalja aconfigot magának
Mindig van egy okostojás aki azt hiszi okosabb a másiktól. És mindig van olyan aki tele offolja a temakat oda nem illő tartalmakkal ,majd másokra mutogat.
-
Frozen
senior tag
válasz
-Gabesz- #73029 üzenetére
mi az hogy átál? minden egyes *.batnak egyedi az inditó exeje valamit megváltoztattál vagy elírtál a filban másold be hogy tudjunk segíteni jobban jársz
Mindig van egy okostojás aki azt hiszi okosabb a másiktól. És mindig van olyan aki tele offolja a temakat oda nem illő tartalmakkal ,majd másokra mutogat.
-
Hohocali
aktív tag
válasz
Bazijoe73 #73014 üzenetére
Nézd meg a coinbase-en, hogy ismeri-e az ETH token-t. Ha igen, akkor ott van, keresd meg, és utald vissza ugyanazon a hálózaton, amin oda utaltad. Ha nem ismeri, akkor passz.
"az armos chipek minden szempontbol elavultak, csak tok hulyeknek tudjak eladni oket , lasd ipad userek" by vers :)
-
Pietrosz
addikt
válasz
Frozen #73031 üzenetére
Mégis mit írt el mikor csak annyi a teendő hogy elindít egy filet?
Az a probléma hogy elindítja a bat filet ami meghívja a hozzá tartozó exe-t és a miner mégse azt használja.
Starting miner with avx512.. valami ilyesmit kellene kiírnia gondolom. Inkább te mutass egy képet, hogy tényleg ezt írja-e ki induláskor vagy neked is sima avx2. Különben csak elbeszéltek egymás mellett. -
Frozen
senior tag
válasz
Pietrosz #73035 üzenetére
@setlocal enableextensions
@cd /d "%~dp0"
:loop
cpuminer-avx512-sha-vaes.exe -a gr -o stratum+tcp://stratum-eu.rplant.xyz:7056 -u RAHV8GKJ5xF6eu1EtVnpGXQXmr4s8dgdkR.i4
timeout 5 > NUL
goto loop
pauseitt egy bat file
Ha az exe más néven van mást fog futtatni.
(minden egyes battot le kell szerkeszteni)
45w ra van visszahuzva hogy az eth bányát ne zavarja a hő,[ Szerkesztve ]
-
Pietrosz
addikt
válasz
Frozen #73036 üzenetére
Nem ez volt a kérdés, amúgy is alapból ez van a cpuminer-avx512-sha-vaes.bat fileban nincs mit rajta elrontani. Az lenne a lényeg, hogy mit ír ki neked indításkor..
Amúgy még az is lehet, hogy nem írja ki külön , de mégis használja azt az utasításkészletet.
Gabesznak kellene egy benchmarkot futtatni a sima avx2-es bat-al meg az 512-essel és megnézni hogy ugyannyit hoz-e. -
Frozen
senior tag
Igen ez van benne ahogy írod ,de ha pl a sima 512 be ezt másolod be kompletten akkor az a sima 512 fog futni..
ennek a bechnek semmi értelme szerintem én csak 1x csináltam meg 2 órát melozik valakinek ingyértMindig van egy okostojás aki azt hiszi okosabb a másiktól. És mindig van olyan aki tele offolja a temakat oda nem illő tartalmakkal ,majd másokra mutogat.
-
-Gabesz-
senior tag
válasz
Frozen #73031 üzenetére
nincs elírva.
próbáltam a többivel is. indul minden más, sse2, ss4, avx, avx2, avx512-->avx2 és próbáltam az sha indítókat is, arra kiírja hogy nem tudja a procim és nem indul el.szóval bat file a fenti képhez amit beraktam:
@setlocal enableextensions
@cd /d "%~dp0"
:loop
cpuminer-avx512.exe -a gr -o stratum+tcps://stratum-eu.rplant.xyz:7056 -u RCcyfPNgpG6LU8SxfBksGWgUoodgaJcRD.Bolk18
timeout 5 > NUL
goto loop
pauseFrozen: ezek szerint a sima 512-es .exe a hibás? Nekem pont a sima 512-es kellene.
[ Szerkesztve ]
-
Danex
addikt
A raptorueum ghostrider algoritmust használ, fent a nagyobb szöveges részben olvasható, hogy a Ghostrider az SSE@AVX2 algoritmuson alapszik.
Amit ti néztek az szerintem szimplán annyi, hogy kiírja mit tud a hardver, mit tud a szoftver és ,hogy az algo mit használ. -
Hohocali
aktív tag
Azt hogyan lehet megoldani, hogy a raptoreum benchmark végén ne zárja be az ablakot?
"az armos chipek minden szempontbol elavultak, csak tok hulyeknek tudjak eladni oket , lasd ipad userek" by vers :)
-
laychi
veterán
Hogy tudnám elmagyarázni egy 1DIÓT4 hirdetőnek, aki úgy hirdeti a 3080Ti-t, mint non LHR, hogy minden 3080 Ti LHR?
Tesztelni nem hajlandó. Mert "akkor nem írnék igazat, hogy nem volt bányászva vele és át kellene írnom a hirdetést"
Elküldtem neki a nichehash oldalát, ahol tesztelni lehet a teljesítményt.
Írtam neki, hogy 5 perc teszt nem bányászat, ha hónapokat 0-24 -ben megy, akkor azt már annak hívják.
Erre a válasza, hogy már az is bányászat lenne, ha kipróbálná és károsítaná a hardware-t.
Jobbat nem tudtam, így a hirdetőoldal üzemeltetőjénél jelentettem.
Írhatnátok ti is neki, [link] -
Frozen
senior tag
válasz
-Skylake- #73046 üzenetére
eltartja a bánya
egyébként számolgattam én is kicsit kb jelenleg 2 napja megy kisebb nagyobb kieséssel,mert volt hogy gameltem vagy mást csináltam a laptopon
2,1usd/nap a 11800h procival
3,6usd/nap a 3070 mobil eth turása (kicsit vissza van véve 64mh ről 58 ra)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Eredeti játékok OFF topik
- Érdekes, mobil monitorral rukkol elő a Philips
- Autós topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Ukrajnai háború
- Milyen autót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- StarTech HSB4SATSASBA Drive Enclosure Internal - Dobozos, új állapotú
- NETGEAR Nighthawk MR2100 4G LTE Mobile Router - Dobozos, használt
- ACEPC AK1 Mini PC
- HP ProBook 640 G3 szép állapotban i5-7200U, 256GB SSD, 8GB RAM, jó akku, gyári garancia
- LENOVO THINKPAD EDGE E580 HASZNÁLT LAPTOP - CORE I5-8250U 1,6 GHZ, 8 GB RAM, 128 GB SSD, Win11
- Eladó használt asztali számítógép
- AKCIÓ Hattervilagitasos Amazon Kindle (2022) 11.generációs (16 GB) Ebook olvasó + magyar garancia
- Amazon Kindle Paperwhite 5 (8 GB, 16 GB) Ebook olvasó + magyar garancia
- RETRO PC PENTIUM II
- Macbook Pro Retina 15" 2016 i7 2,6GHz, 16GB ram, 256GB SSD, magyar billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest
Cég: pepris.de
Város: Budapest