2019. május 20., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-02-21 09:47:54

IT café

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3001) Reggie0


Reggie0
(PH! nagyúr)

Fizetni meg lehet vele, csak valtani nem.

Mas: A cryptsy vicces kedveben van. Meg 174 confirm ellenere is "pending deposit" az egyik tranzakciom. Es meg van 4 masik ilyen beragadt deposit.

[ Szerkesztve ]

(#3002) LLam válasza Reggie0 (#3001) üzenetére


LLam
(senior tag)

irj a supportnak, nekem eddig mindent szépen megválaszoltak és megoldottak.

innentől nem neked válasz de lusta vagyok szétszedni bocsesz :)

az árfolyamingadozásról csak annyit, hogy volt és lesz még ilyen. aki elég tökös az sokat kereshet az ilyeneken, pl. azzal is h nem váltogatja sűrűbben a bányászott coint mint az alsógatyáját..

aki meg ilyenkor a cucc eladásán gondolkodik az nem való bányásznak.

párszor el lett mondva csak olyan zsetonnal szálljon be mindenki aminek az elvesztése nem fáj. lehet ez a villanyszámla az amortizációs költség, akármi..

(és abba belegondol a pánikoló valai, hogy akkor mi lesz, amikor 500 dollár lesz 1 LTC?!)

[ Szerkesztve ]

Stay hungry!

(#3003) gyuszaa


gyuszaa
(őstag)

(#3004) AAntii


AAntii
(őstag)

Hoffmanék sem zárják be a bányát a Discoveryn, ha 10 dollárral lejjebb megy az arany ára, szóval kitartást mindenkinek, lesz ez jobb is :) Aki pedig nem bírja a feszkót és/vagy sok pénze áll hardverben, ami miatt nem akar izgulni, itt a remek alkalom, karácsony előtt a videokártyákat fel kell dobni az apróra. Olyan bányász is lesz, aki az árfolyamtól függetlenül bővíteni akarja a kapacitást és aki szimplán csak játszani szeretne az is hamarabb megkapja itt a kártyákat, mint a kiskerekben.
A többieknek meg: addig kell bányászni, míg reális esély van btc.t termelni otthoni körülmények között asicok nélkül, szóval az árfolyammal nem érdemes foglalkozni tényleg, hacsak valakinek nincs elfekvőben a matrac alatt még egy kis pénzecskéje és nem vesz belőle coint. Mindent vagy semmit alapon. :)

"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell." Origin: Pukiszornyeteg

(#3005) Overlocker válasza AAntii (#3004) üzenetére


Overlocker
(PH! nagyúr)

Így van... Keep coins! :)

(#3006) TooCool válasza Elbandi (#2994) üzenetére


TooCool
(fanatikus tag)

Én ezt magyarázom egy ideje. De vegyék csal a 200e-s kártyákat hatosával...

"Mert számolni mindig kell valamit." .-)

(#3007) dmon válasza TooCool (#3006) üzenetére


dmon
(fanatikus tag)

[optimizmus on]
Elbandi "sörre sem elég" kárörvendése igaz ha valaki most adja el a termelt coint. De ugye a jövőt még ti sem látjátok. Még simán benne lehet az is hogy azok fognak sírni 1 év múlva akik most nem szálltak fel a vonatra.

Nagy dolgok vannak készülőben. :)

[link]

"ha a Wall Street ténylegesen megnyitja majd a pénzcsapokat. Itt ugyanis több százmillió ill. több százmilliárd dollárról van szó. Aminek pedig kétségkívül igen drámai hatása lesz majd az árfolyamra."

A BTC pedig húzza majd magával az LTC árát is, ahogy most is történt.
[/optimizmus on]

Keep your coins !!! :)

(#3008) TooCool válasza dmon (#3007) üzenetére


TooCool
(fanatikus tag)

Nos, én beszálltam. Van úgy 10-11MH/s-em. De beszálltam 0 Ft ráfordítással.

Amiről én beszélek, hogy most rákölt 6x 200-et a káryákra, meg még táp, meg lap, meg proci, meg áram, és várja a pénzt az sl mercire 3 hónapon belül.

Addig a villanyt is fizetni kell, és ha a termelt LTC/WDC-ből fizeti, értsd: eladja most, az nem nagyon fog sl merciben feszíteni, max kifizeti a villanyt.

Én sosem mondtam, h nem éri meg, ha megvan a vas, én azt mondom, kockázatos 200e-s VGA kártyákat csak ezért venni.

"Mert számolni mindig kell valamit." .-)

(#3009) Geller72 válasza TooCool (#3008) üzenetére


Geller72
(PH! kedvence)

..ezt már "néhányszor" átbeszéltük..;)..

Eachine Micro Skyhunter PNP, Gemfan Hulkie 2040-3, Gemfan 3035BN prop szettek eladóak. Érd: PM

(#3010) TooCool válasza Geller72 (#3009) üzenetére


TooCool
(fanatikus tag)

Ezért mondom folyamatosan, hogy a "most felszállni" bárki bármit mond, kockázatos...

"Mert számolni mindig kell valamit." .-)

(#3011) dmon válasza TooCool (#3008) üzenetére


dmon
(fanatikus tag)

10-11MH/s 0 Ft ráfordítással : Ügyes. :)

(#3012) Geller72


Geller72
(PH! kedvence)

A felmerült kérdéseim még állnak, bár fogyatkoztak. Köszönöm az illetékeseknek. :R Lenne még pár, ami nem oldódott meg..fentebb..:R.

Eachine Micro Skyhunter PNP, Gemfan Hulkie 2040-3, Gemfan 3035BN prop szettek eladóak. Érd: PM

(#3013) dmon válasza dmon (#3011) üzenetére


dmon
(fanatikus tag)

Ebben igazad van. Kockázatos bizony.

A nyitó postba én kiraknám ezt a kalkulátort : [link]
És odaírnám hogy mindenki töltse ki a bal felső sarokban a Difficulty Increment: mezőt. Ezt szokták lefelejteni a többi kalkulátorról.
Azt hogy mit írjon oda mindenki eldöntheti a garfikonokból : [link]
Optimistán is 5% ot, de lehet inkább10 et.

(#3014) AAntii válasza TooCool (#3008) üzenetére


AAntii
(őstag)

Szerintem amiről te beszélsz az a topik látogatóinak gerincét nem érinti, mert a viták ellenére én hiszek abban, hogy ide nem járnak olyan személyek, akik egyből mercedesbe szeretnének ülni mondjuk másfél millió befektetésével. Ha a fejtegetésed csak és kizárólag a túlzásokra épül, akkor más a helyzet. Mondjuk a 200 ezres videokártyák erre engednek következtetni, mert már nem egyszer leírta mindenki, hogy jelenleg a 70-110 ezer forintos új, és az 50 ezres használt kártyákkal érdemes bányászni és szerintem efölé a limit fölé nem is sokan mentek. Aki mégis drágábbat vett az azért vette, mert vagy saját magának akarja megtartani a móka végével a kártyát, vagy az eddigi eladási tapasztalatai alapján jobban el fogják vinni, mint az olcsóbb társait. Mivel én még nem sok 100 ezres videokártyát adtam el, így nem tudom, hogy ez mennyire reális, de biztos nem alaptalan az elgondolás. Minden vállalkozásba bele kell ölni némi pénzt és ha ezt is akként fogjuk fel, akkor beláthatjuk, hogy itt sincs másképpen. Ha szerencséje lesz a delikvensnek, akkor ha sl mercit nem is fog venni, de egy használt/új skodát (árfolyamtól függően) még kitermelhet a bányászással (a költségeket levonva), ami ugyan kicsit lassabb, mint az sl merci, bőr is max. a sebváltón lesz, de nem is kellett érte napi 8 órát dolgozni. Természetesen az is benne van, hogy nem jön be, és erősen mínuszos lesz a végén, de ugyanez elmondható egy vegyesboltra is, mert ott is vannak fix költségek, amiket nem lehet elsumákolni, járulékfizetés, egy bizonyos forgalom felett áfa és ugye januártól még a pénztárgép is, tehát pénz nélkül nehezen lehet csinálni pénzt.

Nyilván ha az embernek van 20-30 darab videokártyája elfekvőben, akkor könnyebb beszállni ebbe is, mert a hardver már adott. Azon is lehetne vitatkozni, hogyha nem adott a hardver, akkor mivel éri meg jobban bányászni, 3-4 éves csúcsvideokártyákkal, amik fele annyiba kerülnek, mint az ugyanolyan hashrate-re képes mai kártyák, de cserébe garancia már nem nagyon van rajtuk, sok esetben többet is fogyasztanak, mint a jelenlegi társaik és ha vége a dalnak, akkor ha valamitől, azoktól tényleg nehéz lesz megválni, nem nagyon akarják őket megvenni. Vagy pedig alig használt 7950/70/28/290x- es videokártyákkal, amik kétség kívül drágábbak.

Az igazi otthoni bányász pedig minimális átalányt fizet az áramért, így a legközelebbi leolvasásig nincs kiszolgáltatva a piac szeszélyeinek és egy kis áramköltség miatt nem kénytelen eladni na nehezen megtermelt coinokat pont akkor, mikor az árfolyam a bányászbéka feneke alatt van.

"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell." Origin: Pukiszornyeteg

(#3015) Elbandi válasza dmon (#3007) üzenetére


Elbandi
(fanatikus tag)

igen, en nem is az osoreg banyaszokon nevetek (ok mar akkor is nyomtak amikor massziv veszteseg volt az egesz..2$...), hanem az uj csillagszemu banyasznovendekeken ("hallottam btcrol szeretnek cpuval banyaszni es meggazdagodni", stb :) ), mert november vegen, ~1500 diff + 35$ arfolyam mellett egy kb 150k-t hozott ki a kalkulatorok tobbsege, es gyorsan bevasarolt 3 videokartyabol, most meg megy a pislogas ;]

(#3016) dmon


dmon
(fanatikus tag)

A kínai negatív után egy jó hír Ázsiából : [link]
Dél koreában nyitnak a bankok a crypto valutákra. Az egyik legnagyobb délkoreai exchange (ddengle) bevezeti az LTC-t is.

(#3017) AAntii válasza Elbandi (#3015) üzenetére


AAntii
(őstag)

azok is pislogtak, akik nyáron abbahagyták a bányászást ( a márciusi-májusi bitcoin láz lecsengésének keretében), mert nem érte meg a 2 dolláros árfolyam mellett, ha viszont az áramköltséget le bírták volna nyelni novemberig, akkor novemberben csak meg kellett volna suhintani a dollárkaszát, hogy pozitív legyen a mérleg.

"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell." Origin: Pukiszornyeteg

(#3018) dmon válasza Elbandi (#3015) üzenetére


dmon
(fanatikus tag)

És lesz még sírás a rövid távon gondolkozóknak mikor hamarosan benéz majd az LTC 10$ alá, mert sztem be fog. :)

(#3019) TooCool válasza dmon (#3018) üzenetére


TooCool
(fanatikus tag)

Nos igen, nekem is lefelé görbül a szám, mert a szezonig meg kellene venni a motorra a gumikat, magamra a bőrruhát, és ezt most nem támogatja az árfolyam. .-(

"Mert számolni mindig kell valamit." .-)

(#3020) dmon


dmon
(fanatikus tag)

Néztétek a riser árakat mostanában ? [link]

Simán elkérnek 5-6-7 ezer forintot darabjáért. Nekem is késve küldték, több helyről is. Azt írta a csaj hogy százasával veszik és mivel nem tudnak eleget gyártani drágán is adják.
A százasával eladott riserek elég szomorú diff-et vetítenek előre januárra.

(#3021) Geller72


Geller72
(PH! kedvence)

Beraktam az 5970 mellé az egyik 290-et. nagy nehezen van kép az egyiken, így legalább látom, mit csinálok. Felpakoltam újra a katalisztot, de ugyanúgy semmi nem történik..az 5970-et úgy ahogy látom catalystban is, de arra rádugva a monitort, nem történik semmi. A legalsó express slotban van az 5970, a legfelsőbe került utólag az egyik 290. Tehát akkor most? Amésik kérdésem, hogy egy cgmineren belül hogyan tudom használni mindkét kártyát annak ellenére, hogy a bat fájlban csak az egyiket tudom (tudtommal) paraméterezni?

Eachine Micro Skyhunter PNP, Gemfan Hulkie 2040-3, Gemfan 3035BN prop szettek eladóak. Érd: PM

(#3022) Elbandi válasza dmon (#3020) üzenetére


Elbandi
(fanatikus tag)

pont tegnap lattam par kepet, ahol usb3.0-as kabel illetve 2db sata kabelbol csinaltak risert, gondolom csak szallagkabel helyett hasznaltak, de erdekes megvalositas, pl nalam is hegyekben all a sata kabel...

(#3023) deadwing válasza Geller72 (#3021) üzenetére


deadwing
(PH! addikt)

Nálam így meg. Legszélső slotban egy 6990 ez a gpu0 és 1, primaryben és középen 1-1 280X, gpu 2 és 3.

cgminer.exe --scrypt -o stratum+tcp://pool.1f.hu:3333 -u xxxx -p x --no-submit-stale -d 0 -d 1 -d 2 -d 3 --thread-concurrency 8144,8144,8192,8192 -I 14,14,13,13 -w 256,256,256,256 -g 2 --lookup-gap 2 --gpu-engine 900,900,1060,1060 --gpu-memclock 1250,1250,1500,1500

Annyi még, hogyha a karikat cserélgeted és a katát újra felrakod, előtte takarítsd le a gépet az amd celanup utillal.

Jah, monitort én nem dugok rá. Teamwievert futtatok rajta. Ha mégis van rajta a monitor akkor az csakis a primary vga-n.

[ Szerkesztve ]

60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!

(#3024) Geller72 válasza deadwing (#3023) üzenetére


Geller72
(PH! kedvence)

:R :R :R

Tehát neked a dupla gpu-s6990 900/1250-en megy, a 280-ak meg 1060/1500-on. (?) elég egy kata felpakolás a két eltérő vga-hoz?

Agyhalál telepíteni ssd után 80-s hdd-ra..ááátökönbökömmagam..:D.

[ Szerkesztve ]

Eachine Micro Skyhunter PNP, Gemfan Hulkie 2040-3, Gemfan 3035BN prop szettek eladóak. Érd: PM

(#3025) deadwing válasza Geller72 (#3024) üzenetére


deadwing
(PH! addikt)

Diver lepucol, gép kikapcs, vga-kat beledugdos, és 1 kata telepítés. De mindegyik vga benne legyen és a végleges helyükön. Én így csinálom mindig. 1-szer kell telepíteni persze :) A középső 280 most csak 700-on megy, másképp megsülne... :(

60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!

(#3026) Geller72 válasza deadwing (#3025) üzenetére


Geller72
(PH! kedvence)

Nálam a primer ( a felső, procihoz közelebbi) a 290-es, a másik (alsó, régen CF) slotban van a dupla gpu-s 5970. Akkor nekem a következőképpen kell kinéznie a bat-nak: (?)

cgminer.exe --scrypt -o stratum+tcp://pool.1f.hu:3333 -u Geller.1 -p x --no-submit-stale -d 0 -d 1 -d 2 --thread-concurrency 32765,8000,8000 -I 13,16,16 -w 512,128,128 -g 2 --lookup-gap 2 --gpu-engine 947,800,800 --gpu-memclock 1250,1000,1000

A -g 1 és g 2 közt mi a difi?

A --gpu-fan 50 és --gpu-threads 2, valamint a --gpu-powertune 20-nak van valamilyen hatása?

[ Szerkesztve ]

Eachine Micro Skyhunter PNP, Gemfan Hulkie 2040-3, Gemfan 3035BN prop szettek eladóak. Érd: PM

(#3027) Geller72


Geller72
(PH! kedvence)

Miner error:

Eachine Micro Skyhunter PNP, Gemfan Hulkie 2040-3, Gemfan 3035BN prop szettek eladóak. Érd: PM

(#3028) Reggie0 válasza TooCool (#3006) üzenetére


Reggie0
(PH! nagyúr)

Meg most is megterul, nem kell berittyentened.

(#3027) Geller_1972: az alabbi parancsot lefuttattad?
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
Ha igen, akkor intensitybol vegyel vissza.

[ Szerkesztve ]

(#3029) deadwing válasza Geller72 (#3026) üzenetére


deadwing
(PH! addikt)

Nem jó. Fordítva kell. A cgminer a d0-nak nem a primary-t hívja hanem a legszélsőt. A 290 lesz nálad a d2, ennek megfelelően az összes paramétert módosítanod kell, ami elöl van az legyen a végén.
Szerk: ezért erroroztál :)

Fan dolgokról csak annyit, hogy én afterburnerben használok külön venti profilt, így cgminerben nem. Nincs is sok értelme fixen hajtani a ventit, mert mi van ha hirtelen elkezd menni felfelé a hőfok? g1-2 nehézségi szint ez a gpu-thread rövidítése. Powertune-t is afterburnerben állítottam 1-2 kísérlet erejéig. Érdekes, hogy míg a 6990 megérzi a -20%-ot, addig az R9 nem. +20%-ot egyik kari sem érez meg, nincs különbség. Szóval azt érdemes nullán hagyni, nem beavatkozni.

[ Szerkesztve ]

60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!

(#3030) dmon válasza deadwing (#3029) üzenetére


dmon
(fanatikus tag)

Fan dolgokról csak annyit, hogy én afterburnerben használok külön venti profilt, így cgminerben nem.

"gpu-fan" : "0-85",

(#3031) baji


baji
(tag)

Én is úgy állok hozzá hogy az árfolyam miatt még nem aggódok. A scrypt-es minerek miatt meg még annyira se (egyenlőre), mert még csak fejlesztés alatt állnak. Ezt abból gondolom hogy ezek a cégek beleölnek x összeget a fejlesztésbe, a gyártásba már megpróbálnak minél kevesebb tőkét belenyomni, ezért amint megvan a gyártani való termék (sőt talán még előtte) már ki is írják a pre-ordereket hogy ne az ő pénzük álljon a gyártási folyamatban. Még itt sem tartunk, én legalábbis nem láttam hogy elő lehetne rendelni őket. Szóval nem lesz itt heteken belül vége a gpu-s bányászatnak. Nekem legalábbis ez a véleményem, aztán persze ma már a csapból is víz folyik szóval bármi megtörténhet :D :))

(#3032) Geller72 válasza deadwing (#3029) üzenetére


Geller72
(PH! kedvence)

:R Köszi. Átírom.

Eachine Micro Skyhunter PNP, Gemfan Hulkie 2040-3, Gemfan 3035BN prop szettek eladóak. Érd: PM

(#3033) Geller72 válasza dmon (#3030) üzenetére


Geller72
(PH! kedvence)

Ezt "csak úgy beszúrom, vagy a --gpu-fan után?

[ Szerkesztve ]

Eachine Micro Skyhunter PNP, Gemfan Hulkie 2040-3, Gemfan 3035BN prop szettek eladóak. Érd: PM

(#3034) deadwing válasza dmon (#3030) üzenetére


deadwing
(PH! addikt)

:R
Tudom, hogy tudja a cgminer, de nekem szimpatikusabb az AB általam szerkeszthető grafja. Jobban be tudom lőni, szem előtt tartva a napszaknak megfelelő zajszintet is :D

(#3033) Geller_1972: a gpu powertune-t szedd ki a konfigból.

[ Szerkesztve ]

60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!

(#3035) Geller72


Geller72
(PH! kedvence)

--gpu-fan 0-85
Így?

Eachine Micro Skyhunter PNP, Gemfan Hulkie 2040-3, Gemfan 3035BN prop szettek eladóak. Érd: PM

(#3036) deadwing válasza Geller72 (#3035) üzenetére


deadwing
(PH! addikt)

Kísérletezd ki. Egyébként van egy readme a miner mappájában, ahol minden amiről szó volt, le van írva :P

60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!

(#3037) Zlcsi válasza deadwing (#3029) üzenetére


Zlcsi
(senior tag)

ha watcher az acceptedre és a rejected-re is 0-t ír de a pool faszán számolj a termelés akkor mi van?

ez így jó? és a csak akkor írja ki ha van rejted, vagy nálam nincs valami jól beállítva?

[ Szerkesztve ]

(#3038) Geller72


Geller72
(PH! kedvence)

Valami nem ok.. :(

Eachine Micro Skyhunter PNP, Gemfan Hulkie 2040-3, Gemfan 3035BN prop szettek eladóak. Érd: PM

(#3039) flashx10


flashx10
(kvázi-tag)

rá kapcsoltam a HDMI kábelt a alaplapi csatlakozóra (core i3-3220).

el indítottam a cgminer-t, és a HD7770 gpu a 144khash helyett csak 33-al megy, ez miért van? valamit módosítani kell a cgminer beállításaiban?

[ Szerkesztve ]

48 Pozitív és 0 Negatív értékelés

(#3040) deadwing válasza Zlcsi (#3037) üzenetére


deadwing
(PH! addikt)

A cgminer szerint minden rendben. Azt, hogy a watcher miért ír hülyeséget, nem tudom, nem használom...

(#3038) Geller_1972: melyik karit rakja disabledre? Ki kéne kísérletezgetned, hogy a kártyáidra milyen --thread-concurrency értékek kellenek, mert azok tuti nem egyeznek meg az enyéimmel.

60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!

(#3041) Geller72 válasza deadwing (#3040) üzenetére


Geller72
(PH! kedvence)

Nem is a tiédet írtam be..Az 5970-nek tuti jó a 8000, a 290-nek láttam már mindent..6 ezertől 36 ezerig..:(

Eachine Micro Skyhunter PNP, Gemfan Hulkie 2040-3, Gemfan 3035BN prop szettek eladóak. Érd: PM

(#3042) Overlocker válasza Geller72 (#3038) üzenetére


Overlocker
(PH! nagyúr)

Magas a thread-concurrency a 290-nek szerintem..

(#3043) deadwing válasza Geller72 (#3041) üzenetére


deadwing
(PH! addikt)

Teszteld a kártyákat külön, hogy ne kavarodj meg, ezt tudom csak mondani...

60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!

(#3044) flashx10 válasza deadwing (#3040) üzenetére


flashx10
(kvázi-tag)

Meg oldódott a a probléma, driver ujratelepítés, win8 restart, és 144khash.

még annyi problémám lenne, hogy ezek nem működnek: --gpu-engine 1040 --gpu-memclock 1240

alapon megy a vga: 1000/1125

48 Pozitív és 0 Negatív értékelés

(#3045) deadwing válasza flashx10 (#3044) üzenetére


deadwing
(PH! addikt)

Másold be a bat filodat ide. Megnézzük. Igaz win8-ban nincs tapasztalatom, de hátha valakinek van :)

60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!

(#3046) Geller72 válasza Overlocker (#3042) üzenetére


Geller72
(PH! kedvence)

Lejjebb vettem. Az előbb a komplett winfos 7 lefagyott. Most "csak ennyi" van:

Eachine Micro Skyhunter PNP, Gemfan Hulkie 2040-3, Gemfan 3035BN prop szettek eladóak. Érd: PM

(#3047) flashx10


flashx10
(kvázi-tag)

"cgminer.exe" --scrypt -u x -p x -o sstratum+tcp://dmd.minar.cc:3333 --gpu-platform 1 -d 0 -w 256 -v 1 -I 12 -g 1 -l 1 --thread-concurrency 8000 --gpu-engine 1040 --gpu-memclock 1245 --shaders 640

48 Pozitív és 0 Negatív értékelés

(#3048) VinczAntal


VinczAntal
(újonc)

Helló mindenkinek!

Miért nem annyi az annyi amennyi?

CGMINER 108K-t mutat a pool pedig 14-et?
A grafikonon is az átlag max. 20?

Miért?

Tóni

(#3049) Geller72


Geller72
(PH! kedvence)

Megint lefagyott ez a retkes kurva win. Az most már biztos, hogy a device 2-t nem szereti valamiért. Gondolom, ez a 290-es kártya..a concurency-t már 3 értékre is átraktam, semmi..:(((

Eachine Micro Skyhunter PNP, Gemfan Hulkie 2040-3, Gemfan 3035BN prop szettek eladóak. Érd: PM

(#3050) Reggie0 válasza Geller72 (#3049) üzenetére


Reggie0
(PH! nagyúr)

Ez teljesen normalis. Windows alatt nekem minden alkalommal, amikor kilepek a cgminerbol, akkor ujraindul a gep. Csak a 290-es kartyakkal csinalja.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.